kuba87 Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Zdravím, nevíte prosím vás někdo jak se dá deaktivovat automaticke přijimání hovorů, když mám spárovaný telefon s columbusem? Chci si hovor zvednout sám a nikde v manuálech jsem to nenašel jak to nastavit. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 co to nastavit v telefonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Jestli máš GSM II tak v telefonu a pokud GSM III a připojeno jako rSAP tak v jednotce, ale nevím, zda to jednotka vůbec má/umí. Musel bych se kouknout do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba87 Vloženo 31. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Jestli máš GSM II tak v telefonu a pokud GSM III a připojeno jako rSAP tak v jednotce, ale nevím, zda to jednotka vůbec má/umí. Musel bych se kouknout do auta. Já právě nevím zda mám GSM II nebo III. Mám obyčejnou nokii E72 a v telefonu jsem žádné nastavení nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 je to v nastaveni prislusenstvi u telefonu a jestli mas GSM II nebo II poznasa podle toho jestli vidis na mobilu ze ma signal kdyz je pripojeny k HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 (editace) Jak píše Ozi, v nastavení příslušenství to bude. Tady máš citaci tvého návodu k obsluze od mobilu, který by jsi mohl aspoň otevřít/vyhledat na netu: Nastavení příslušenstvíZvolte možnost Menu > Ovlád. panel > Nastavení aObecné > Příslušenství.Chcete-li určit, který profil má být aktivován při připojenídaného příslušenství k přístroji, vyberte příslušenství azvolte možnost Výchozí profil.Chcete-li přístroj nastavit tak, aby při připojenémpříslušenství automaticky přijímal příchozí hovory po pětisekundách, vyberte příslušenství a zvolte možnost Automatický příjem > Zapnutý. Je-li typ vyzvánění vezvoleném profilu nastaven na hodnotu 1 pípnutí neboTiché, je automatický příjem vypnut.Chcete-li přístroj během připojení k příslušenství rozsvítit,zvolte možnost Osvětlení > Zapnuté. Tato možnost jedostupná pouze u některých příslušenství. Tudíž si ho vypni a měl by jsi mít pokoj. Editováno: 31. Květen 2013, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba87 Vloženo 31. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Jak píše Ozi, v nastavení příslušenství to bude. Tady máš citaci tvého návodu k obsluze od mobilu, který by jsi mohl aspoň otevřít/vyhledat na netu: Nastavení příslušenství Zvolte možnost Menu > Ovlád. panel > Nastavení a Obecné > Příslušenství. Chcete-li určit, který profil má být aktivován při připojení daného příslušenství k přístroji, vyberte příslušenství a zvolte možnost Výchozí profil. Chcete-li přístroj nastavit tak, aby při připojeném příslušenství automaticky přijímal příchozí hovory po pěti sekundách, vyberte příslušenství a zvolte možnost Automatický příjem > Zapnutý. Je-li typ vyzvánění ve zvoleném profilu nastaven na hodnotu 1 pípnutí nebo Tiché, je automatický příjem vypnut. Chcete-li přístroj během připojení k příslušenství rozsvítit, zvolte možnost Osvětlení > Zapnuté. Tato možnost je dostupná pouze u některých příslušenství. Tudíž si ho vypni a měl by jsi mít pokoj. Díky moc za pomoc. Funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.