Allister Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Díky za fotku! Vypadá to na té bílé skvěle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Ohledně toho klepání, měl jsem možnost se svézt s OIII s xenonem než jsem měl svou, tam jsem to tedy viděl, klepalo se to, tehdy jsem se na to extra ptal, co to je...ale moje to absolutně nedělá...snažil jsem se to zachytit a nic...to jsem potmě najezdil už docela dost... Co jsem ale objevil a nepochopil, že tam stále jsou parkovací žárovky, i když je tam LED denní svícení, potřeboval jsem teď auto nechat stát na parkovačkách a koukal na to jak puk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Náhodou ta žárovka dělá pěkný světelný efekt v tom žebrování uvnitř světlometu... mě to nevadí, horší bude až praskne, a budu kvůli tomu muset do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 proc do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) Popravdě u parkovaček se možná pletu, ...vycházím z toho, že blinkry v předních světlech jsou na výměnu v servisu. Není tam záslepka, musí se vyříznout a pak ti tam tu záslepku dají, nestačí si jen koupit žárovku... jako dřív... Pokud máte někdo s parkovačkama větší zkušenost, dejte vědět... Editováno: 16. Únor 2015, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 k te zarovce se da pohodlne dostat, tuhle jsem na to koukal, otazka ani ne pul minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Ok tedy, beru zpět... Tím pádem, komu se tam žárovky nelibí může ji vyměnit za LED.... jen to asi bude chtít překódovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukander Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 (editace) Dnes jsme dali jednu RS na přezutí a oznámili, že budou měnit řídící jednotku xenonů, nevíte někdo proč co je špatně? Ahoj, mam RS TDI vyroba nekdy 11/2013 a taky mi je v servisu menily. Proc netusim. Nicmene: byl jsem tam reklamovat prave xenony. Stava se mi, ze mi pri zapnuti dynamicke funkce (tj. rezim aktivnich AFS) svetlomety zustanou svitit sejdrem - proste sviti doleva. Nedeje se to furt, ale neprisel jsem na to kdy a proc to dela. Vymena ridici jednotky tomu zda se trochu pomohla, ale porad mi to dela. Dost blbe se to ale dokazuje, na videu ve tme z mobilu je videt houby..proto se ptam: Mate/mel s tim tu nekdo stejny problem? Editováno: 6. Březen 2015, autor: Lukander Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backus Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Asi mam podobny problem. (1.4 TSI, Elg plus, r.v. 12/2012) Nedeje se to vzdy, ale take mam nekdy poci jako by se nataceni svetel zaseklo - sviti do leva. Kdyz se to stane, prepnu (za jizdy) nastaveni svetel na sport a funguje normalne. Pak zase na normal a jedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Výroba 12/2013 a jednotku xenonů mi měnili preventivně v rámci servisního opatření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 vyroba 12/2013 tez mi menili jednotku xenonů. duvod prý že tam zatekalo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Přidám také ze svého soudku: O víkend jsem jel s kamarádem v noci po nepěkných okreskách, já jel za ním celou cestu. Po nějaké době kamarád zastavil a povidá mi, proč na něj furt blikám dálkovkama. Tak mu řikám, že nejsem magor a on, že mu to tak v zrcátku přijde. Rozhodl jsem se to testnout, půjčil jsem včera v noci auto bráchovi, sám jsem si vzal manželky a jel po setmění před ním. Můžu jen potvrdit, že to bylo v zrcátkách krajně nepříjemné a na nerovnostech to skutečně budilo dojem blikání dálkovkama. Když jsem to konsultoval potom s bráchou, měl na to stejnou odpověď. Bi-xeny vytváří poměrně ostrou horizontální linku, jakási hranice světla-tmy a ta se celou dobu za jízdy drží těsně pod zadním oknem fábie. Stačí ale malá nerovnost a ta linka prostě "skáče" nahoru do zadního okna a tím dochází k zábleskům do zpětného zrcátka. Pro jistotu jsem dnes navštívil autorizák a byl u kontroly světel osobně, oba reflektory naprosto přesně na prostředku na čárce, tam kde mají svítit. Obával jsem se, že svítí moc nahoru, ale není tomu tak. Takže vlastnost Já tedy vidím perfektně, na dálnici nepotřebuji dálkové. To, že se klepou jsem si uvědomil, až když jsem se na to soustředil. Ano na nerovnostech se opravdu klepou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 (editace) Zdar a sílu.....Máme v práci novou OIII s klasickejma halogenama a to auto prostě strašně mizerně svítí. Nemám ten pocit jenom já, ale i kolegové, co nejsou zvyklí na bi-xeny. Dám dálkové a Fábia II je proti tomu uplnej luxus. To to opravdu je tak mizerné, nebo to máme strčit do servisu? I dálkovky svítěj hodně blízko a štelování máme na nejvyšší úroveň. Přijde mi to jak lucerny se svíčkama Editováno: 17. Prosinec 2015, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Bohužel je to tak. Mě pomohla výměna žárovek (H7 Philips X-treme Vision 100% vyšší svítivost). Stejně si drbu hlavu, že jsem xeny neobjednal, ale byla jiná situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 (editace) Nemám ten pocit že by dálky svítily špatně. U potkavacek jsou situace, kdy lituji ze jsem tez nevolil xeny. Ale 30T byl argument proč ne. Editováno: 17. Prosinec 2015, autor: o3viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 Mám pocit, že z výroby jsou namontovány nějaké eko žárovky, svítí žlutě a úplně nanic. Pokud se do světel dají pořádné žárovky, lépe s vyšší svítivostí např.Osram, svítí světla hodně dobře, stejně jako O II FL, kterou jsem měl. Proč ne xeny, tak mám stejný argument, jako kolega v příspěvku nademnou, navíc, když vidím, jak už teď se přehrává SW v ŘJ, někdy se rovnou mění,jak technologicky náročné a drahé to světlo je, tak jsem rád, že mám klasiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 Já právě řešil u bi-xenů opačný problém....svítily až moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 (editace) Nemožnost dobře seřídit světlo a oslňovat, tak protijedoucí řidiče nemusí znamenat dobře svítit. Editováno: 18. Prosinec 2015, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 No už to seřídili...tak je celkem klid. Ale byla to obštrukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 mam tyto http://www.aliexpress.com/item/New-update-6-colors-T10-LED-1-PCS-Auto-Car-Light-Bulb-5730-SMD-6-LED/32376937536.html foto s klasickou a s touto led Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Škoda že jsi to nevyfotil za tmy.... Takhle moc vidět není. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Zde to je focene za tmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 (editace) Mam dotaz O3 FL Halogen kde to ma nastavovani sklonu světla teda jestli to ma to ručni kolečko jako O2 FL nenašel jsem ho Editováno: 6. Prosinec 2018, autor: zbek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Je tam imbusová bílá hlavice šroubu cca uprostřed na zadní straně světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Tazatel se ovšem pravděpodobně ptal na uživatelské nastavení z palubní desky, zřejmě něco takového: Osobně neumím odpovědět. Možná to má automatiku jako xenon/LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.