Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak to nepotesi :( Nejlepsi reseni je podle mne si nakodovat vyhrivani soucasne se zadnim oknem a zapinat to tlacitkem na vyhrivani okna jak pise Motaa.

• 2 roky později...

Rapida mam kratce, od listopadu, ale mam pocit ze vyhrivani zrcatek nefunguje spravne. Zatim jsme nemel moznost vyzkouse to v mraze, zima se zatim flaka a pres noc stoji auto v garazi. Kdyz, ale ostrikam auto wapkou, zapnu ohrev, odjedu od mycky a po peti minutach jsou zrcatka porad mokra. Coz se mi nelibi. Zvlast kdyz to porovnam se starym autem, kde uschly behem chvile. Jak jste na tom vy?

Zapnu výhřev zrcátek a zadního skla, oškrábu přední a ze zrcátek už teče voda. Ale sušení po mytí jsem nezkoušel.

Musím potvrdit, že i mě zrcátka rozmazí, ale je to slabota proti jiným, hřejou málo.

No uz jenom to ze stim chces susit kdyz vyjedes z mycky je na nic pac ti tam zaschnou kapky vody. Jak se auto neutre dosucha je to na h.vno

mě to fungovalo cajk...

Rozmrazení bez problémů, odpaření vody prakticky nic, otírám ručně.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.