Březen 31, 201510 r Tak to nepotesi Nejlepsi reseni je podle mne si nakodovat vyhrivani soucasne se zadnim oknem a zapinat to tlacitkem na vyhrivani okna jak pise Motaa.
Leden 8, 20187 r Rapida mam kratce, od listopadu, ale mam pocit ze vyhrivani zrcatek nefunguje spravne. Zatim jsme nemel moznost vyzkouse to v mraze, zima se zatim flaka a pres noc stoji auto v garazi. Kdyz, ale ostrikam auto wapkou, zapnu ohrev, odjedu od mycky a po peti minutach jsou zrcatka porad mokra. Coz se mi nelibi. Zvlast kdyz to porovnam se starym autem, kde uschly behem chvile. Jak jste na tom vy?
Leden 8, 20187 r Zapnu výhřev zrcátek a zadního skla, oškrábu přední a ze zrcátek už teče voda. Ale sušení po mytí jsem nezkoušel.
Leden 8, 20187 r Musím potvrdit, že i mě zrcátka rozmazí, ale je to slabota proti jiným, hřejou málo.
Leden 9, 20187 r No uz jenom to ze stim chces susit kdyz vyjedes z mycky je na nic pac ti tam zaschnou kapky vody. Jak se auto neutre dosucha je to na h.vno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.