nuchtala Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Hrozně mě vržou madla dveří.Neřešili ste to už někdo?Zkusil sem jen mezi plasty nastříkat silikonový sprej,ale nepomohlo to.Vrže to plast o plast.Ještě mě napadlo kryt madla sundat a něčím to podložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 To mě taky štve. Stačí, aby se spolujezdci drželi za jízdy madel, a je to samé vrz vrz. Stejně tak při otevírání dveří. Zatím jsem to neřešil, ale pokud by někdo věděl jak na to, budu vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Mě to dělalo madlo u spolujezdce, rozloupl sem ho a namazal vazelínou ve spreji Zatím už skoro dva roky nevrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 14. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 To mám taky v plánu.Chce to rozloupnout a něčím namazat.Jaká to je vazelína ve spreji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Už jí ani nemám a nepamatuju si název ale kupoval jsem jí v obchodě pro motoristy, stříkal sem s ní ještě panty a hlavně kolejnice ve dveřích ve kterých jezdí okna, u řidiče to pískalo jako když šlápneš kočce na ocas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 17. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Okno u řidiče mě taky píská fest.Shazoval si i tapec nebo si to jen nastříkal kolem tesnění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Sundal sem tapec a tu semišovou lištu abych tam viděl a dostal se kam chci s hadičkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Taky mi už delší dobu vržou madla jako kráva. Jak píšete o rozlousknutí madla, to se provádí jak? (sešroubované?) nerad bych se pouštěl do sundávání tapecu, jelikož jsou tam nejtya nechci nedejbože odvrtávat atd. Jen to pořádně promazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Madla jsou jen nacvaklý, je tam drážka pro šroubovák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Mě to také vrže, začalo po roce provozu. Shit materiál. Brácha když jede se mnou jako spolujezdec, tak se o to opírá haxnama (má hnáty jako pavouk) a v každé levé zatáčce to zapraská....asi to také vytrhnu a promažu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.