cosby Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 je to popsané v DP.Je na to přípravek.Opravdu né každý servis to dělá.I postup je tam spešl,né jen vylít a nalít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapulda Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 dielenska priručka danke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 (editace) 2.0 TDI DSG 24.000 km : Před 14-ti dny jsem reklamoval chrastění čehosi při startování a v servisu proběhla výměna setrvačníku. Při předávací jízdě se ozvala rána, jako když do spodku udeří poklop od kanálu. Auto se lehce nadzdvihlo, "vrhlo" se doleva. Po zastavení a přivolání odtahu ( jel se mnou technik, který řídil ) jsme zjistili, ža je motor posetý kapičkami oleje. Nepřeju vám slyšet ten rachot, co se ozýval při tažení. Zjištěno : v převodovce je naspodu díra, něco vypadlo ... DSG na hadry ... Výborné, že ? Nebýt v záruce ... Otázkou je, co se posralo dále. Ptám se přítomných : má cenu osobně prudit v MB ??? Editováno: 17. Květen 2008, autor: benito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 No ve Skodovce sice nepracuju, ale rekl bych ze ma spis smysl hodne prudit ten servis (mozna za to nemuze, ale to te vubec nemusi zajimat), a az teprve jestli ti nedaj okamzite novy DSG a auto nebude jezdit jak novy, POTOM se obratit na MB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Pokud je to v záruce,tak by to pro Tebe neměl být žádný problém....Důležité je vědět ,co se vlastně stalo.Přihodit se může ledascos.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Pokud je to v záruce,tak by to pro Tebe neměl být žádný problém....Důležité je vědět ,co se vlastně stalo.Přihodit se může ledascos.... Jj je to v záruce ( výhra ), nicméně je to trochu brzo ... Převodovka je objednaná a má být zítra, no uvidím, nezdá se mi ta rychlost, že by takový díl byl někde jen tak na skladě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 By ses divil,ale je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 osobně si myslím,že se ti roztrhl setrvák.Už jsem to viděl 2×-dej vedět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 osobně si myslím,že se ti roztrhl setrvák.Už jsem to viděl 2×-dej vedět To by bylo dobrý - po výměně - nicméně ve skříni je díra, dnes jsm to viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herutaur Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 To by bylo dobrý - po výměně - nicméně ve skříni je díra, dnes jsm to viděl. Mam taky DSG, tak by me docela zajimalo v cem byl ten problem. Dej prosim vedet. P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 (editace) By ses divil,ale je.... @ Diagnostik : neměl jsi pravdu a já se nemusím divit - převodovka jede z německa a ještě není v ČR - nikde v ČR nebyla na skladě. @ Cosby : servák je celý, nějakému kolečku uvnitř se zachtělo ven. @Herutaur : rád bych, ale nikdo to neví, neb skříň odjela tak jak je do MB takže v servisu po tom nikdo nepátrá a stejně by nepátral, protože v Praze smí DSG opravovat pouze Jarov a tohle je výměna. Takže jezdím nadále Roomsterem jako náhradním vozidlem - to je teda pěkná s*ačka, nicméně jak je vidět, s mojí O2 si nezadá. Alespoň nějak funguje. Když bude něco nového, bude to i tady napsáno. Editováno: 23. Květen 2008, autor: benito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Kamarád,co dělá v MB ve vývoji mi říkal.Pokud se DSG nerozsype do 60.000,potom už vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Kamarád,co dělá v MB ve vývoji mi říkal.Pokud se DSG nerozsype do 60.000,potom už vydrží Že mi neřekli, že jsem testovací jedinec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Stále bez skříně, nejdříve v pátek v ČR ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Takže až dnes ... DSG : nikdo neví, co se uvitř stalo. Při zastavení skříně se dále utrhl držák převodovky a levá poloosa ... To znamená, že kdyby to byla oprava za prachy, je to cca 350t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Tak to by bylo dost hustý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Když to čtu tak se mi dělá, jakožto majiteli DSG, fyzicky velmi nevolno. Blednu, zelenám, modrám...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 nebál bych se toho, mám ve služebce taky DSG a no problemo, zatim najeto 40tkm od září 06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Mno. Pokud je auto servisovano a neco se stane po zaruce zalezi na MB jak se postavi k problemu. Zakon je jasnej. Proto MB pridala do sveho programu 4 roky zaruku. Po 4 letech vetsina lidi auto prodava. K servisum. Za nic nemuze servis ale lidi v nem. Ze zkusenosti Auto Jarov nedokaze ani nakodovat auto pri prodeji. Coz u auta za 900.000 je minimalne smutny. Spolehaj asi na to ze bez VAGu nepoznate nic. Ale ze Vam meri jinak senzory v zadu a ze mate nakodovanej kozenej interier kdyz mate latku pro soundsystem se asi nestrili o))) Po nakodovani jak ma bejt svepomoci. Muzika hraje o poznani lepe. Zkouseno tam a zpet. A senzory nepromeruji a nepridavaji vzdalenost k prekazce. Rad uvitam dalsi info. Neb DSG u 2.0Tdi od zacatku ,,kope,, mezi 2 a 3 pri normalni jizde. Pamet zavad 0 Osobne za ty prachy nevim. Uz bych do toho nesel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajaxe Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Mno. Pokud je auto servisovano a neco se stane po zaruce zalezi na MB jak se postavi k problemu. Zakon je jasnej. Proto MB pridala do sveho programu 4 roky zaruku. Po 4 letech vetsina lidi auto prodava. K servisum. Za nic nemuze servis ale lidi v nem. Ze zkusenosti Auto Jarov nedokaze ani nakodovat auto pri prodeji. Coz u auta za 900.000 je minimalne smutny. Spolehaj asi na to ze bez VAGu nepoznate nic. Ale ze Vam meri jinak senzory v zadu a ze mate nakodovanej kozenej interier kdyz mate latku pro soundsystem se asi nestrili o))) Po nakodovani jak ma bejt svepomoci. Muzika hraje o poznani lepe. Zkouseno tam a zpet. A senzory nepromeruji a nepridavaji vzdalenost k prekazce. Rad uvitam dalsi info. Neb DSG u 2.0Tdi od zacatku ,,kope,, mezi 2 a 3 pri normalni jizde. Pamet zavad 0 Osobne za ty prachy nevim. Uz bych do toho nesel. To "kopání" mezi 2 a 3 v zhruba 1700-2000 mi dělá taky - myslel jsem, že to z DSG nemá nic společného, ale že je to motorem. Ve vláknu o motoru je více lidí, kterým to dělá, ale nenašel jsem nikde odpověd co to přesně dělá a jestli to jde vůbec odstranit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 tak mi to nekope.No mám 1,9 a DSG jde naštěstí super.Pouze zpátečka by mohla mít menší prodlevu.Jinak Passat 2,0 TDi taky šel super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqidator Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 mě jde DSG krásně ladně a plynule bez kopanců jsem s převodovkou velice spokojenej a nadšenej páč mám taky najeto 3,5t km,ale když to tu čtu tak mě mrazí v zádech...je divný že při takovej velkej závadě ještě nemaj příčinu a asi ani nebudou mít...já když to kupoval tak mi prodejce povídá že OII s DSG prodaj tak 5ks do roka tak že oni o tej převodovce budou asi znát jen teoreticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Ono ani některé značkové servisy neví,že se má po 60.000km měnit olej.Tak co chceš potom slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Ono ani některé značkové servisy neví,že se má po 60.000km měnit olej.Tak co chceš potom slyšet. Ale vědí,,,,,pokud používají ELSA,tak se to tam píše i pro VOLY.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Ale nevědí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.