Publikováno Červen 23, 201312 r Dobrý den, zajímalo by mě, zdali jde vypnout automatické vypnutí po uplynutí doby 30 minut u rádia Swing. Nevíte někdo jestli je to možné?
Červen 26, 201312 r měla to tak i Fabia, při vytaženém klíčku, aby se asi zbytečně nevybíjela baterka, pokud by to zůstalo dlouho zapnuté
Červen 26, 201312 r Tak jest - je to ochrana před nechtěným vybitím akumulátoru (třeba vnitřní osvětlení se také samo vypíná po určité době).
Červen 26, 201312 r Autor Bohužel nejen při vytaženém klíčku. Klíček mám strčený v zapalování a otočený do polohy kdy zapne rádio a přesto se vypne.
Červen 26, 201312 r Tak já jsem si skoro jistý, že u mě se to po 30min nevypne, ale mám GreenTec se silnější baterií (zrovna v pátek jsem to používal jako rádio a hrálo to určitě hodinku ... )
Listopad 9, 201311 r tak upravit by doba vypnuti radia mněla jit v přispusobení radia , ale kde co , jaky kanál zmněnit to nevím , případně jaké hodnoty zadat mně se taky vypína po cca 30 minutách i když je kliček v zapalovaní ono aby se swing nevypnul stačí otevřít a zavřít dvěře Edit : buhužel ani ve VCDS 12.12 není label pro swing radio Upraveno Březen 4, 201411 r od vikyviky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.