kláca Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 a kurvadrát!!! mrda!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 ... je připraveno 77 pohárků a každý účastník krom tradiční tašky (budou v ní i časopisy jak pro pány, tak letos i pro dámy) dostane ještě dárek nebude chybět ani tradiční tombola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Prijedu s ditetem tak doufam ze to nebude neco neslusneho bo to bude chtit urcite hned videt. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 .... muzu mit dotaz jeste na vstup ? KDYZ UVADITE vstupne 220 kc + listek ....... tak to je normalni vstup. Kdyz sem tedy clenem skoda klubu a mam karticku tak budu platit vstup 120 kc + listek ?????? Mam v tom zase nejaky zmatek ......... diky za vcasne vysvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 joo, ohľadom vstupného - musím meniť na Kč? či môžem aj eurom? v kempe údajne nie je problém i kartou platiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Nemci vzdycky nechavaly na recepci kempu menit euraky a pak platily ceskejma ... mam takovej dojem ....a jestli ses uz v Praze a nudis se, ci mas cas tak 10 min. casu to nekde vymenit te nezabije vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 To nezabije v Prahe budem dlhsie ako len na kemp... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 To vstupné by mě taky zajímalo, zda 220,-Kč je pro nečleny? Už někdo ví jestli tam bude zase brzda jak na jaře? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Tak jako doufám ze členi to mají levnější, jinak teda nevím ale za 220 :| 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 stále nik, kto sa pridá cestou ku mne? z Prešova (SVK) odchádzam v štvrtok večer, trasu ešte nemám definovanú...a po Prahe snáď nezablúdim v piatok okolo 14:00-15:00 by som rád dorazil, ak moja nevystúpi za jazdy na nákupy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 pokud bude pocasi a nebudu mit uz tak moc silnou smrtelnou nemoc jmenem rymicka, tak dorazim v sobotu ....... budes spat v chatkach ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 jj, budeme - idem i so snúbenicou...navyše chatka v centre diania údajne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
opik Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 pánové.vy asi neumíte číst.žádný 120 pro členy.člen nečlen 220kč.Vstupné je stejné jako vloni 220,-Kč za auto, plus vstupenka 10,- Kč za každou osobu, která je následně i slosovatelná v tombole o zajímavé ceny. Počet vstupenek na osobu není omezen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Tak mi reknete k cemu je mi clenska karta. K cemu sem platil prizpevek. Odpovim si sam k hovnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 No pokud vím, tak když jsem si jí pořizoval tak u výhod bylo mimojiné napsáno, že je levnější vstup na srazy Tak teda pokud není tak to je trochu debilní ne? Jinak na jaře jsem neplatil 220 Ještě se mě u vstupu ptali jestli mám klubovou kartičku nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
opik Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 zlevněné vstupné pro členy platí jen na jarním srazu.podzimni sraz nemá výhodu nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 No dejme tomu, ale to nikde předtím psaný nebylo... Škoda, právě jsem přišel o motivaci to na další rok prodloužit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 rikam k hovnu ani ty slevy ve firmach uplatnit nejdou v autokelly o tom nikdo neslysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Když to tak čtu, tak už ani o členství neuvažuji .. Je pravda, že ty srazy mohli být zvýhodněné více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 tyvoe to je zas debata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 U nás v kelly jednou to uznají jednou vůbec, na escape co jsem objednal tak jednou tam sleva byla po druhé už ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 tyvoe to je zas debata Čistě k věci, nebo ty máš jinej pocit? Já osobně pokud bych byl členem organizujícího klubu bych taky očekával u takový akce možnost klubový slevy pro člena ve srovnání s nečlenem - v opačným případě je placený členství skutečně k hovnu... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 hold Olin a spol si na nas udelali zivnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 tohle je zase debilita, myslíte že olin ten kemp vlasní? nebo si doma vyrábí poháry? a organizaci a všechno okolo za něj obíhaj nějaký otroci? a on sám sedí doma naprdeli a přepočítává ty velký prachy který na vás vydělal doprdele tyhle keci mě dycky zvednou ze židle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 (editace) Taky prihodim trochu do mlyna,.............. K CEMU MI JE KURVA DOPRDELE teda ta karticka ?????????? abych si sni snad placal pres ptaka nebo co ? .......... to sem zase nasranej jak nikdy !!!!!!!!!! uz vim ze pristi rok neplatim nic !!!!!!!!!! ............ zivnost jako hovado a zadny vyhody twl,......... vytocenej fakt jak nikdy. To svet snad nevidel .............. 300 kc za jeden rok,... jasny chapu, vyroba karticky stoji hodne penez + jakoby jeden vstup se snizenou cenou, to je trochu vysmech, kdyz si vezmu ze dalsi rok bych mel platit dalsi kilo, tak je to v podstate k hovnu, protoze o to kilo zaplatim vic jenom na jarnim a podzimni zustava stejne,... takze proste zadnej uzitek, zadna vyhoda nereknu kdyby to bylo i napodzimnim, ale kdyz si nekdo meni pravidla jak chce a je zase zavedeno neco uplne nesmyslnyho. Tak je to pak tezky,... a do posledni chvily by se o tom ani nikdo nedozvedel :D To je komunita jako prase :D ach jo, nevim jestli mam brecet nebo se mat :D Editováno: 8. Říjen 2013, autor: Lukason 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.