FUMIHA Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Nazdar milichky. Podložky mám aj gumený krúžok na spodok aj vrch. Pružiny som kúpil 64 mm. Doložiť ešte podložku časom nebude problém. Ešte som to nerobil, akosi mi nevyšiel čas. Keď to spravím, tak dám vedieť, ako to fachčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza hlach Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Už to někdo zkoušel na Spacebackovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 ja myslim, ze space nema ten odskok pri otevirani.. teda aspon ne ten muj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 SB má odskok stejný jako lift, před pár dny odzkoušeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 no pockej jako fakt? musim teda poradne vyzkouset.. podrzet tlacitko na otevreni kufru, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza hlach Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Jojo má, mám to vyzkoušené. Jen nevím, jestli tam ty pružiny půjdou stejně jako u LB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Tak u mňa to už funguje http://youtu.be/o5fOzSYRgJ4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 dobrá práce Fumiha . U Spacebacku možná bude stačit slabší pružina, jelikož tam není tolik plechů. Ale každopádně to chce změřit tu mezeru mezi tlumičem a pístnicí v zavřeném stavu a taky změřit tu vzdálenost kde se kufr otevře sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 (editace) už sem na to taky přišel.. při zmáčknutí se pouze odemkne ( bez jakéhokoliv zvuku ) a při podržení malililinko poodskočí a zavrčí zámek.. https://www.youtube.com/watch?v=bUqwhWvy0mw Editováno: 31. Březen 2014, autor: hiz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Poradíte kde je mám koupit za rozumnou cenu?Ty které jsem našel na netu jsou za 300kč 1ks a údajně jsou potřeba 4ks.Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 No jo...jsem si neuvědomil že se to otvírá celé i se sklem...myslel jsem že jen kufr bez skla i Fabia sedan má tlumiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid2013 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Tak jsem neodolal a také jsem si objednal pružiny na "automatické otevírání dveří kufru".Nainstaloval jsem je, zjistil jsem že mi nevyhovují, od instaloval a teď bych se rád zeptal jestli o ně někdo nemá zájem?Jsou jeden den použité. Stav viz. foto - ve vnitř pružiny je vidět že je oškrábnutá barva jak pružiny klouzaly po pístnici vzpěry kufru. Kdyby někdo měl zajem, cena domluvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Co ti na nich nevyhovuje? Věděl jsi na co jsou, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid2013 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 (editace) Samodřejmě jsem věděl.Ovšem v kufru převážím Huskyho.Zavírání kufru - je potřeba vyvinout větší sílu na zavření víka( přetlačit pružiny ) a kdyz mi sedí pes v kufru tak se mi moc bouchat s víkem nechce. Tudíž pro mě k ničemu, kdyby měl tedy někdo zajem.Leží mi tu doma ;-) Editováno: 11. Květen 2014, autor: Rapid2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid2013 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Pružiny jsou pryč.Doufám že novému majiteli budou dělat radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Má to už někdo na SB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback77 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) Rapid Spaceback https://www.youtube.com/watch?v=WtDMo6GRwq4 a ideální stav by byl asi tento: + nastavení přes VAG Editováno: 28. Květen 2014, autor: Spaceback77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 pěkné, jakej je ten typ těch pružinek pro SB a kde se dají koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback77 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) http://www.penta-edm.cz/kontaktni-informace-penta/ Jinak na tomto vlákně Publikováno 11. květen 2014 - 17:12, jen chtít hledat Editováno: 30. Květen 2014, autor: Spaceback77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 No ,funkcí se mi to líbí moc, o tom žádná ale asi se do toho nepustím jelikož bych měl jednak strach o plynovky (i když to je mezi nima a pružinou vypodložené) a za druhé o panty pátých dveří. Vznikne tam vlastně páka přes kterou se dveře v pantech vyvrací. Ale v každém případě si mi to i tak líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback77 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Nemyslím si, že by pružiny nějak extrémně namáhaly uchycení vzpěr a panty pátých dveří, stejnou sílu musíš překonat i při stlačování vzpěr při zavírání pátých dveří. Co se týče vzpěr, tak ty se víc nenamáhají a ani nemůžou, pružiny slouží pouze k vytvoření odskoku pro překonání prvních několika centimetrů otvírací dráhy, než sílu k otevření dveří převezmou vzpěry, ty pak pracují stejně jako by tam pružiny nebyly. Viz video výše v provedení u Golfu. Tam to je s vytvořením síly pro odskok vymakané ( tovární výroba ) a síly jsou stejné. Samozřejmě, že vzpěry musí být plně funkční, aby dveře samy otevřely, ale na to nemá instalace pružin vliv. Přečti si o tom víc v diskuzích v sekci Octavia a dále na internetu, také je spousta videí na youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Díky , ještě na to mrknu. Láká mě to taky no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) http://www.penta-edm.cz/kontaktni-informace-penta/ Jinak na tomto vlákně Publikováno 11. květen 2014 - 17:12, jen chtít hledat to jsem si přečetl jenže ty má pro liftback, reagoval jsem spíš na to video kde jsou modré (někde jsem viděl i zelené) a zdá se že i kratší než 64mm Editováno: 30. Květen 2014, autor: Kucis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Tak jsem si to dnes musel na Spacebackovi otestovat sám. Zjistil jsem že 51mm je krátký a je zapotřebí 7,6cm (při stlačení cca 3,9) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 daji se ty pruzinky (na spaceback) objednat v nejakym eshopu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.