Petr.Eli Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Rad bych radu ohledne radia Blues, mam Octavii II face r.v. 2012 a radio neustale ztraci signal a hleda nove stanice. Chci se zeptat jesdtli je toto normalni. Dela to jak ve meste tak i mimo. Neda se poslouchat jedna stanice v kuse, chvili je signal dobry a po chvili jizdy zacne chraptit. Nevim co s tim udelat, jestli novou antenu, je tam takovej malej plastovej cca 10cm dlouhej klacik. Nebo vymenit za jiny radio. Dekuju, vubec se radio neda poslouchat!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Asi špatný radio . Mám to stejný a v pohodě chytám v Brně i Rakouské radio . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Mel jsem blues ve faceliftu a prijem byl ulpne v pohode jak ve meste tak i mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.Eli Vloženo 14. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Chýtá dost stanic z okoli ale ani jedna se nedá poslouchat delší dobu. Vždy začne chrčet a nebo úplně zmizí. Někde jsem četl že v anténě je zesilovač a ten může být špatný. Je to rok výroby 2012 tak nevím jestli už by mohl za tak krátkou dobu odejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Proc to nejdes reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Mas nastavenou funkci AF presny nazev nevim (radio si samo nastavi zmenu frekvence)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.Eli Vloženo 16. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Auto bylo dotažený z DE, servisku k ní nemam. Funkce AF vypnutá. Zkusil jsem i delší anténu co je u jinejch oktávek a bylo to spíš horší. Zkusim ještě zkontrolovat zapojení anteny do radia, pak zajedu do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.