Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

já chci ale TDI verzi

A já chci haldex a .... ještě nevim.

haldex by se hodil taky, k myslivoci se to hodí a budeme jezdit místo do krušovic, do lesa na hony.

Upraveno od kokta7

• Autor

To mi povidej, černej jak komín z kotelny.

dále budeme šaškovat se spalovacími motory, at žijou ropný produktry a filtry.

Buh bud milostiv nasim autum.

Mě nenaserou. Další auto bude nějakej benzínovej youg timer.

jestli ve finále pak přijde filtr u benzínu za stejny peníze jako u nafty, tak nevidím důvod proč už nebrat tedy naftu :)

• Autor

Nejde jen o filtr, jde o jízdní projev. Ten je u benzínu přece uplně jinde, to ticho, akcelerace a možnost vytočit motor....

chlapy, u benzínu občas když dávám zpátečku(stojím už), tak to udělá divny zvuk občas ne, to je nějaká ta součástka co chybí a u nafty je, nevíte co to je? díky

TSI DPF, tak to už snad radši bych šel do TDI CR :) uvidíme jak to bude..

Upraveno od kokta7

• Autor

Mě to žádný divný zvuk při zařazení zpátečky nedělá ;)  Ty máš furt něco :D :D

občas to udělá i u starších 1.6 75kw... dáš zpátečku a udělá to jako když špatně nějaky moula zařadí...

no nic, vezmu sebou kameru a natočím vám to, musí vám to dělat taky :D

Upraveno od kokta7

• Autor

Jestli to tam nedáváš moc rychle, nezapomeň, že zpátečka nemá synchronizaci...pak ti to jde přes zuby.

no to je ono co to nemá, to nafta měla :) to vzíš, chtocták chrochtal ale rvát to tam šlo :)

Upraveno od kokta7

Ja kdyz radim zpatecku tak jakoby ve dvou fazi. Zmacknu dam k sobe jen mirne do predu. V tehle fazi se jakoby zaseknu a pak to dorazi uplne dopredu. Udelam tam jakoby mirnou prodlevu aby sr prave ta ozubena kola srovnala a nezla pres zuby. Radim tak ve vsech autech. Nekdy tam jakoby nechce zaskocit. Vyradim zpet do neutralu vyslapnu spojku znovu a pak uz to jde. Je to kvuli nesynchronizaci zpatecky, ale nemam info ze by diesel mel zesynchronizovanou i zpatecku, asi tezko.

Ja sem diesel neměl vid xD

Co jsem četl o převodovce co je ve scoutech u PD, tak tam psali že i zpatecka ma synchron.

Upraveno od kokta7

Ta Cupra v combi bude parádní, otázka, co bude koštovat. Mám obavy, že bude dražší než O3 RS....

na to si můžeš klidně vsadit. A je to i o renome značky, kterou Seat poté, co ji v 90. letech pracně vydobyl, postupně zase ztratil. Čas ukáže, ale myslím, že potkat na silnici tu budoucí Cupru, bude poměrně výjimečná záležitost.

A ještě ke srovnání OIII a Golf. Jedna věc je shodná platforma a druhá jsou vnější rozměry. A ty jsou, jak jistě nemusím nikoho přesvědčovat, u OIII nesrovnatelně větší.  

Upraveno od jirkaK

Ja zase potkal minuly týden asi první bílé cc r-line v bily

no proti mě se taky už jedno mihlo, ale protože je jich relativně velice málo prodáno, je to spíš náhoda. 

Ono ani moc Tuaregů není v rline, ono to prostě stojí balík..

Ja sem diesel neměl vid xDCo jsem četl o převodovce co je ve scoutech u PD, tak tam psali že i zpatecka ma synchron.

Ok tak to jsem zase o neco chytrejsi.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.