Petrrr Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Diky Pawouku. Tedy je to tak jak jsem si myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 (editace) u rapida beru vlečnou nápravu, u O3 za příplatek ke sportovnímu podvozku by to bylo supr... odzkoušel jsem to už před delší dobou bohužel jenom 1.6 TDI(pak i RS 2.0 TDI), ale cesty co každý týden jezdím, tak znám tam už hodně díry, nerovnosti, strašně nepříjemné a nezvyklé zvuky ( vím že kdo vlastní o3, tohle moc nepřizná)... běžnému uživateli to ani nepřijde divné, ten ani neví že tam chrochtá TDI či je tišší TSI... než brát rapida, tak bych spíše popřemýšlel třeba o hundaji či kie... nebo jak si sám uznal ojetého S2 či O2... bohužel škodovka asi spoléhá na to, že ji vše projde a že jim to každý bude žrát a kupovat... Editováno: 24. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 http://www.topgear.com/uk/photos/top-gear-series-21-preview-gallery-pictures-2014-1-24 juchuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Jo pravda, na povrzavani interieru uz po 10 tisicich jsem zapomnel. O 3 pry neni v tomto Rapidu daleko. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 No muj problém je ten, ze sem strašně uchylnej na audiny, takze změnit automobilku pro me bude problém. Třeba Volvo je slusne se domnívám i použité materiály na sedacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2014 (editace) Tak Audi a Volvo jsou super, ale bál bych se pozdějších investic. Ještě tak ,mít to v záruce a pak to pustit. Jenže to si málo kdo může dovolit. Že jsi úchyl na Audi a na haldex, to my víme dávno Editováno: 25. leden 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 (editace) Tak po zaruce je drahé i TSI. Když se ti u potká motor tak si...... Tak jasné,když v audi budeš mit vzduchac a tyhle vychytavky tak je to randal s nebo dsg které je i ve slepičích.a po zaruce se nemá jezdit uz do autorizaku.. A novy audi si asi dovolit nemůžeme Editováno: 25. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 (editace) Audi to ma kazdej. Ja se zamiloval do toho Subaru wrc sti. To bude jezdit porad po tom co bude mit audi pul dilu vymenenych. Koukali jste na autosalon? Ale je hodne aut co bych snesl. Editováno: 25. leden 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 tak všechny tyhle auta jsou prostě seriovky, tak co bys chtěl.. mě je skoro jedno co kdo má jinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 jj, nahodou jsem dneska koukal a nektere auta fakt mazec co by me lakalo tak ten GLA 45 AMG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 http://www.topgear.com/uk/photos/top-gear-series-21-preview-gallery-pictures-2014-1-24 juchuuu je tam někde díl, kde jezdí s takovou obrněnou červenou mrchou a na konci pod to daj tři kila plastický trhaviny ? To bylo hodně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 http://www.topgear4fan.cz/index1.php/epizoda-19x05/ tady máš online díly... pěkny ozíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 jj, pekny to je, ale ta raketa co to stoji, to je masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 dík Kokto, ale ten díl zrovna nemůžu nikde najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Ozi, nechceš si už vyměnit avatara za aktuální a když už budeš v té administrativě, mohl bys mi najít v ETCE mikrofon vč. kabelu pro Columbuse na hlasové ovládání,.....Pěkně prosím Pawoukovi se to někde v ETCE schovalo a nechce se mu to ukázat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Kokto, kde byl ten Tuzex, jak si dával fotku ? To je z H.K. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Ozák ještě truchlí po bejvalé, tak prej zatím avatár nezmění. Ale až mu prej ukradnou i tuhle, tak bude avatár novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 tak já sem dám taky trvalou zlatá trvalá s dehetem s upravami Jíříku s CC: se starou jsme v noci koukali na film a jmenoval se: Probudím se včera (2011).mkv tak sem z toho udělal screen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 já myslel, že to je z rodinnýho alba Ale z Prahy to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 http://policejnidenik.cz/2014/01/foto-pri-nehode-osobniho-auta-s-nakladnim-zemrel-ridic/ pěkný kabrio, škoda té 2014 známky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 (editace) Pánové nechce někdo na jaře zajet zjistit jak je na tom s poníkama chystám se na brzdu asi zajedu k motorpower. Tak kdyby se chtěl někdo přidat tak se ozvěte.. Editováno: 26. leden 2014, autor: Arlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 dobrej nápad ! Když pojede hodně lidí, je to čekačka tak na celej den ale zase kvůli utužení kolektivu by to bylo přínosný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 já sem si chtěl nechat zvýšit vykon, ale moc se mě do toho nechce se můžeme někdy domluvit s petrem no, změřeno to je za chvíli, akorát se musí auto přikurtovat a to trvá asi nejdéle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 ja bych klidne jel, nejlip kdyby treba udelal motorpower zase nejakou akci ze meril za drobny jak mel na podzim, myslim, ze by se nas seslo dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 já to mám zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky