jirkaK Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 no já už jí párkrát potřeboval na Transportéru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 jj to je ono stringo.... no dnes sem ji schválně vyzkoušel na mém autě a měl sem jí pod 80%.... asi mám hodně elektrických píčovin, ale tato hodnota je asi ok... ale nabíječka cca hodku dobíjela na 4 barvičku, kde už dle návodu můžeš bez problému odjed a startovat.... většina autorizáku sere na dobíjení baterie, škoda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Ta tvoje nabíječka ti ukáže co všechno? Umí teda ukázat stav nabití a ještě něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 než kupovat záložní zdroj za čtyřku, tak už si můžu koupit rovnou nějakou nesmrtelnou gelovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 ano umí, je to tam naspsáno v návodě či na tom videu... umí regeneraci na oko špatných baterek, popřípadě dražší model umí nabíjet 10A (moje jenom 5) a ta dražší umí podržet dodávku elektriky do auta, když měníš akumulátor, tak se ti nic nevynuluje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Kokta: To se pořád bavíme o tom, že máš po ruce zásuvku ale..... Jirka: Jakou nesmrtelnou baterku myslíš, ono něco takového je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 nesmrtelná samozřejmě v uvozovkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 No já prostě potřebuju něco, co můžu použít třeba k nabití, nebo dobití baterky když jsem u zdroje, ale něco co bych měl v záloze, když ráno přijdu k autu a nenastartuju (a nemam možnost se napíchnout k zásuvce, protože parkuju cca 50m od paneláku a ještě přes hlavní silnici, takže tahat prodlužku je holý nesmysl... Líbila by se mi nejvíc ta nabíječka s integrovaným zdrojem, co dokáže nabíjet, ale i zaskočit za vybitou baterku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 proto říkám, že ten rezervní zdroj je tak drahej, že bych raději investoval peníze do super akumulátoru, kterej by nastartoval za všech okolností. Už jen to zdržení, že se musíš s něčím v mraze jebat je přeci zbytečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Mě je jasný co máš namysli, ale existuje nějaká varianta, která v zimě opravdu funguje? Jde o to, že i ta nejlepší baterka když auto déle stojí může být slabá a v tu chvíli bych naběhnul s tím zdrojem (nebo nabíječkou se zdrojem) připojil, nastartoval a už bych si dobíjel jízdou tu svou a nechal potom dobít už přes nabíječku tu svou v autě. Když budu mít sebelepší baterku, která po týdnu neježdění v mrazech nenaskočí a já jsem v háji v té chvíli, ale pořád lepší blbnout 20minut než neodjet vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 tak Jirko taky počítej s tím, že stringo má starší oktu a něco má nalítáno, tak může klidně odejít dobíjení... popřípadě může se poškodit nějaký kabel a může to někam probíjet... mechanici v městě to mají no, dali za to asi 2,5k, autokelly jim dodává díly tak mají určitě slevu, i na oc klubu tam je sleva 15% tuším..,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 asi jo, no. Já to beru podle sebe, že vystrčím z okna ložnice třímetrovou prodlužku a jsem v motoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Jestli máte na něco podobného tip, tak hoďte, já totiž nemůžu nikde nic najít, tu co jsem našel není na gelovky... Můžeš Kokto zjistit co v tom servisu mají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Stringo: ty sháníš tzv. powerpack - přenosný startovací pomocník když to hodíš do gůglu, vypadne ti toho mraky. Ceny jsou různý, ale pro nastartování ti stačí i úplně základní s cenou kolem tisícovky (v Německu třeba seženeš v každém Bau-nesmyslu za cenu od 40€) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Právě že sháním nabíječku s powerpackem dohromady, je to 2v1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 tady ten Duracell má sice dost široký využití, vč. toho kompresorku, ale dle recenzí na Amazonu má jednu malou nevýhodu. Asi to moc nefunguje zřejmě problém s kapacitou zdroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 (editace) Právě že sháním nabíječku s powerpackem dohromady, je to 2v1 to mám pocit, že dnes už neseženeš. To existovalo dřív... Dvě baterky z náklaďáku na železném vozíku Nevýhodou byla vyšší hmotnost, skladnost a rezavění vozíku Výhodou byl zájem široké veřejnosti a okolí při startovacím procesu Ale hledáš-li fakt vhodný zdroj, tak mohu doporučit toto; s Octavií nebude mít problém, to nastartuje každý Zetor a další větší zemědělské stroje: Jinak na internetu mrkni na startovací vozíky Editováno: 8. Únor 2014, autor: Honza9007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 tohle zařízení je fakt vhodný nejlépe do paneláku. Už to vidím, jak to tlačí v minus 20ti na parkoviště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Tak hoši pokuta vyřešena, byla to rychlost v Praze, v dopise je rovnou napsáno, ze řidič není vidět a mám zaplatit výpalné litr. Tak jsem to poslal a vyřešeno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 A kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Tak to je dobrý no, to se mi do sklepa nevejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Ozi: presne jak jsem rikal, nic nepodlozeneho a jen zaplat - klasicky vydirani Nabijecku mam tu ctek (ci jak), mam malou baterku, tak jsem vzal jen 5A a je supr. Dokoupil jsem bazmek do autozasuvky a muzu menit baterku bez resetu. Jsou tam i klipsny primo k baterce, pro ty co jezdi malo. Nabijecka je tak chytra, ze se mi total prazdnou baterku nepovedlo nabit, musel jsem prepnout na motorku, nechat tak 20min pusobit, pak prepnout na auto a ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Vsak tu mam taky za 1700kc jsem ani nepřemýšlel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky