kokta7 Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 (editace) dát tam 15", tak se zabiju polštářek čeče ne... spíš vyměnit za něco normálního, nebo sem chytil jenom zmetky fakt nevím.... nebo jít na jisto a koupit zimáky http://www.e-pneumatiky.cz/michelin-primacy-3-225-45-r17-94-w-letni.html http://www.e-pneumatiky.cz/goodyear-efficientgrip-performance-225-45-r17-94-w-letni.html teď mě napadlo, zimáky mám zesileny 94, letnáky jenom 91, nemůže tam být ještě rozdíl? moc se v pneu neorientuji. Editováno: 15. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 S jinou vahovkou budou mit zesilenou bocnici, i v tom muze byt problem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Asi jo, tak tamty si necham na okruh a objednam nakonec tyhle http://www.e-pneumatiky.cz/goodyear-efficientgrip-performance-225-45-r17-94-w-letni.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Tak index nosnosti chce určitě dodržet. Brácha musel nouzově brzdit a pneu šla do kytek. Nízký index. Editováno: 16. Březen 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 tak na oktávce máš index 91,takže z vyroby tam ovšem je 91, zimní sem si vzal 94 jako je potřeba na superba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Index nosnosti většinou problém není. Občas mě zaráží, že mi cpou pneu na nižší rychlost, když se u nás jezdí 130. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 tak nevím proč ty bridgestony dělají takový bordel a fakt po městě si připadám jak kdybych neměl péra ani tlumiče... no ještě sem našel tyhle, stejná firma http://www.e-pneumatiky.cz/dunlop-sp-sport-bluresponse-225-45-r17-94-w-letni.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Zkus je přehodit. Neotočil jsi směr původního otáčení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Dneska se mi hoši zdál sen, jak sem jezdil letištním Supem LaK v 3,6. Mají ho na salónku u nás, černého, v nejvyšší výbavě. Úplně jsem ve snu slyšel ten hukot toho šestiválce, to bylo hodně autentické, akorát nešel posilovač řízení a já nemohl utáhnout volant a čím pomaleji jsem jel, tím víc s tím nešlo hnout, tak jsem si moc nezajezdil :D Dobrej sen co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 motosmane to nevím jak poznat u těhlech pneu, neviděl sem žádnou šipku s rotation jako to má continental a nandával mě to servis... akorát tam je OUTSIDE a vyrobu 36/12 sem našel. tady je obrázek tak mrkni jestli to najdeš. http://www.e-pneumatiky.sk/Pneumatiky/Bridgestone-ER300-Ecopia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Už to nepij. ;-) Já měl noc hrůzy. Dcera měla v noci bolení bříška a vyřešil to až telefon do Tokia. Po převlečení, umytí atd. rána jak z děla. Nějaký ing. zaparkoval do výkopu co je na Evropské od kulaťáku. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 No vidis to tak uz je sen S2 3,6 FSI i tvym snem. Me se o nem zda uz davno Jedinymu komu se sen splnil je Motosman a z casti Koktovi. Se muze alespon svest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 motosmanovi taky z části, taky není jeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Budu muset někam se svézt, to už je jedna z posledních motorizací škodovky, se kterou jsem nejel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Sice ho nevlastním, ale taky neplatím benzín a opravy. :-) Jinak 04/2015 bude asi novej ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Prave ze motosman ma tu nejlepsi konfiguraci, je v podstate skoro jeho a za nic neplati. Coz je jeste vic nez ten sen. Ja bych ho taky nemusel vlastnit kdyz bych s nim mohl jezdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 motosman: To sice bude, ale bez 3,6 V6 kvuli emisnim normam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Hučení pneu jsem řešil loni na Dunlop SP 01. Asymetri s označením jen OUTSIDE. Po nasazení hukot jak blázen. Tak jsem je několikrát přehodil a pomohlo. Před zimou jsem si označil jejich místo na autě. Uvidím až je nahodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Motosmane boleni briska my mame doma na dennim poradku. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 skodaforum20: třeba dají V6T benzín z Audi S4 ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 skodaforum20: spravne, dostanes max. dvoulitr vyhonenej praskama ze super dolby zvukem motoru do repraku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Ježíši majra tak dojeďte do HK a 3.6 klidně si mužů půjčit či někdy az bude volny auto tak s ním mužů dojet, už sem vám to říkal... má to krásnej zvuk, ale chtělo by to nadopovat, zkoušel sem CC 3.6 a to bylo kurňa jinde a DSG prostě nesnáším, takže tak... Editováno: 16. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 :D : D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 http://www.tipcars.com/volkswagen-passat_cc/36-fsi-v6-4motion-dsg-10970001.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Pěkný, ale furt me nejde do hlavy proč superb ma twindoor a Passat jenom sedan takze v nové generaci to bude asi opacne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky