Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) Ty kotouče, to je z letošní Matějské? Pancho: no hele to si myslím také, podle těch instrukcí. Nicméně, koukej pořádně vymydlit kárku, navrhneme tě na nejčistší káru srazu, když už nemůžeme nejrychlejší :D A z poháru se pak všichni vožereme Editováno: 27. Srpen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 co to je za kotouce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Vlastní práce. Nakresleno v cadu a vygravírováno na CNC. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Jestli máš kotouče a desky Zimmermann, tak já dneska jedny poslal zpět, pískalo to jako párovka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Vlastní práce. Nakresleno v cadu a vygravírováno na CNC. Pekna prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Ty kotouče, to je z letošní Matějské? Pancho: no hele to si myslím také, podle těch instrukcí. Nicméně, koukej pořádně vymydlit kárku, navrhneme tě na nejčistší káru srazu, když už nemůžeme nejrychlejší :D A z poháru se pak všichni vožereme Tak to abych si zitra dal zalezet:) budu lestit a tak dale:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) No já tuhle cenu asi nevyhraju, ale s Motosmanem bychom mohli vyhrát cenu o nejlepší off road Ondrero se vyblbne Editováno: 27. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 O tu cenu bych taky mohl soutěžit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) No když jsem slyšel, jak mají všichni problém s jakýmsi retardérem..... Nejdřív jsem myslel, že jsi ty kotouče koupil od pánů Čonga a Minga (čim víc logo, tím víc Škoda) Editováno: 27. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) Pancho: hele teď mi psal SZ nedobrej Kokta, že prej ti těsně před hodnotící komisí rozdrobí na zadní sedačku lázeňskou sušenku typu Kolonáda Editováno: 27. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Nene jsem chtěl něco šílenýho co nikdo nemá Mám 5 paprsků na disku a každá ta slepice bude přesně mezi. Bylo asi 7 verzí jak by ten kotouč mohl vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Tak to se ti povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Ani nevíš kolik lidí už řešilo kde jsem to koupil A to jsem ještě ani nevyjel Dělám komplet renovaci podvozku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Akorát, že ti ty vygravírované znaky hned vyreznou a ani bržděním se neošoupou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Ještě je budu zatírat barvou. A hlavně Octa už nebude jezdit v zimě. Bude to plnohodnotná víkendovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) Myslím, že barva se ti vypálí A nemusíš ani jezdit v zimě, stačí umejt auto a kotouče jsou jak liška Nejsem strojař, ale nemůže to mít nějaký neblahý vliv na pevnost materiálu kotouče? (čistě amatérská otázka) Editováno: 27. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) myslim ze pokud s tim se nebudou jezdit okruhy a zavody,tak to bude ok,ty drazky nebudou hluboke, Ondrero ale jako fakt pekna prace:) Editováno: 27. Srpen 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Tak samozřejmě brzdná plocha rezne rychle, ale stačí 2x zabrzdit a je to pryč. A mimo brzdnou plochu mí nikdy nic nerezlo. Ale já jsem retard co to pořád musí konzervovat a natírat A nátěr v drážkách už má vyzkoušený z kotoučů brembo max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Co si pamatuji tak zrovna Brembo tehda vydalo takovy elaborat o drazkach na kotoucich a proc drazky musi smerovat z kotouce ven a ne se vlnit po jeho obvodu jak je tomu u konkurencnich ATE. Aby Ti ty slepice spise neuskodily. Ovsem uznat musim ze to je pekna prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Ono taky je potřeba říct, že ty brzdy jsou stavěné na pohled. Auto najezdí 2-3 tis km ročně. Ty oblé drážky jsou dělané tak aby to hnalo brzdič ke středu při otáčení . Samozřejmě je to vyrobené na zkoušku. Nevím co to udělá Testovat se musí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Pěkná práce. Kotouče bych natřel konkorem. U nás máme heslo " kdo brzdí prohrává". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 presne tak:) jak sem dopadl ja:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 To mate vy takovy heslo, ja zase hlasam kdo ma brzdy ,pneu, podvozek a výkon tak vyhrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 jo ale 1500hp 68tun a pasy,to vyhrava:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Panove prdel nastava, kdyz mate pripojisteni stretu se zveri, sejmete srnku a hodi vas to do stromu... to jsou pak dohady. A dalsi, kdyz srnku zahlidnete a strhnete rizeni a je tam strom, tak neda nikdo nic - na to by se asi muselo dat připojištění tzv stromova alej asi. Jinak ja mam pojištění proti kunam, ale ptal jsem se jen na kabely, jestli me :pak odrbou na tapecu, tak je to husty... ceskou pojistovnu jsem zavrhnul uz davno a o alianz nikdo na netu dobre nemluvi. Felda byla u cpp a octava 1 byla u uniqy, o2 u cp a hyun u uniqy. Nemel jsem nikdy plneni, takze nemohu rici jestli jsou dobry nebo ne. Uniqa ma slozity smlouvy, rozumny ceny, cpp nizky ceny a cp predrazena, ale dobry sluzby. Ale praxi nemam, jen net. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky