Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

neboj, já to taky nepřeháním. spíš že mě pučili celo péro, tak sem to chtěl vyzkoušet... je to celkem sranda, horší když seš unavenej a sjíždíš kopec po šutrech, kořeny a tenhle nešvar...

klinte ono to s nečím půjde spojit, uvidíme..

Že bych si půjčil od šéfa jeho Cannondala v ceně skoro nové Fabie? :kol-46:

V Adrspazsko-teplickych skalach jsem byl jednou na dov a mne se tam libilo. To jsem ale byl jeste mladej, neklidnej a nezkrotnej. Jinak s tou vzdalenosti jsme s koktou min. 2 a neberete ohledy na moji KindeCar ktery je staveny na ma. 50tis km. Jeste 20tis a budete se mi u piva muset skladat na nove KinderCar. :D

Jinak tady na zapade taky vim o senza restauraci. Opraste rustinu je tam i velke parkoviste. Thermal :D:D:D. Clint by se tam citil jako doma, mezi svyma soudruhama. Muzeme i uskutecnit videokonferenci s Putinem.

• Autor

Kdy že tam jedeme? :D

Petrrr: přijedeš na Čaj?

Twl. Hlavně vyberte něco kam dojedu autem. Šlapat můžete třeba na amfíku, kvůli výrobě proudu na film.

Clinte: ponděli je naprd. Dojedu, ale budu mít zpoždění. Vidím to tak nejdříve v 19:30 na míatě

tak přejdem cely krkonoše ne?

22. v 9h ráno bych to bral :kol-149:

Takhle dopredu neumim rict ale bud bude caj nebo sraz, oboji urcite ne. :D

Jinak pravda, ty vase terminy ve zvlastni dny stoji za kakanka. :D

Upraveno od Petrrr

• Autor

Jak oboje ne?  Vždyť je to jen jedna akce měsíčně :kol-35:

ja muzu take jedine dele prijed,mam denni

1 akce mesicne jak pises = 3 nutrilony = papani pro malou na cca 14 dni napr.. Hovori ten co to ma 2km. :D

Upraveno od Petrrr

• Autor

Já ti dám 3 nutrilony, ty jsi minulej tejden vystřílel ze samopalu, to ti líto mrňouska nebylo co?  :D  :D

Jak jsi tam běhal jako zběsilej, kotrmelce se samopalem v ruce a střílel do šutrů a do šišek a smál se :D Jak jsem na tebe křičel,

že už pojedeme domů a ty jsi nechtěl, že boje s afgáncema ještě neskončily...

Upraveno od Clint

:D:D:D

Tak to jsem musel dat precist i manzelce a chlameme se jeste ted.

Samozrejme bych vas rad videl treba kazdy tyden, ale ta vzdalenost je proste prekazkou z ruznych duvodu ( i casovych atd.) Byt svobodny mladenec jako Kokta ci Pancho a nemel jine priority nez vsechny srazy co se na netu najdou pak by to byla jina. Dekuji za pozornost a pochopeni.

Ale ja nejsem svobodny:)

Nejsi, jsi zenaty se svym RSem :D

• Autor

:D 

• Autor

Ale tu 858čku si musim dovybavit časem jako máš ty, včetně toho koloucha ;) Tím jsi na mě udělal dojem ;)

někteří policajti sou fakt fetáci :kol-44:  ani odstavit auto neuměj normálním způsobem...(jak jsme se bavili v žamberku)

https://www.youtube.com/watch?v=wg-JIYYWwVU

Upraveno od kokta7

No sice delam dojem radeji na ty tvory s kozama ale dobre no, sousedku si nevzal, musim se smirit alespon s tebou. :D

Na koloucha Ti poslu odkaz.

Nejsi, jsi zenaty se svym RSem :D

Presne tak,ale zenatej jeste ne ,to teprv prijde:) Pozvu vas na svatbu

• Autor

Kolouch je pro neznalé kolimátor, optický zaměřovač. Jen aby si někteří jedinci nemysleli, že tu vedeme nějaké bukvičácké řeči ;)

krasne rano vsem:))

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.