Petrrr Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Hold na Koktu nemam. Ktery jede soucasne na x forech. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2014 No nic, koukám venku chčije a chčije, zajíci venku zalezlí do nor, letadla přistávaj sama, nejvyšší čas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 tak sem to tu otevrel, ze si neco prectu, ale z posledni 15 postu nic nechapu a na starsi historii kaslu mam navrh - Clint by mohl do kazdeho treba 200 prispevku hodit shrnuti tech predchozich postu, aby clovek videl o co jde... 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 (editace) Petře jedu všechny fóra, přesne tak!!! ;D Naše téma je o ničem, zkuste sledovat takovou UK briskodu, to je nereálný ani já to nezvládam. Editováno: 21. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Clinte, az prijde eu7 do benzinu, tak se vratime i 10 let zpet stejne jako to udelala nafta. Kdyz vykuchas dpf a nechas upravit sw tak ti spotreba padne nejmin o litr a to neni scifi... vykon stoupne taky, ta ucpavka se projevuje. A jakmile tohle narves do benzinu, tak necekej ze se nic nestane. Spotreba vyleti o litr az dva nahoru a vykon klesne. To je realita. Benzin by nafte nikdy neslapal na paty, kdyby eu nepodrazila nafte nohy. Co se tyka meho odstavce. 1.4 TSI zni dobre v 02, v 03 je to tragedie. Naopak, kdyz se da motoru coud, tak 02 je hlucna, kdezto 03 je nasobne tissi. A dzin prijede, kdyz dostatecne budes trit nejaky zlaty dzbanek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Kdepak je asi konec mého luxusního šediváčka Možná ještě někde brázdí ulice.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Nějaký cigáni s ní jezdí na sociálku pro dávky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Ozi: dnes čaj o 5té, 1.8 a 2.0 tsi v myslivci je supr a dá se jezdit 5/100 km. Dobré je mít nějaký vzorek na pneu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 No to si nemysli, já si kupce vybíral, neprodal sem jí jen tak někomu, ale pár lidí sem odřeknul, než jsem našel člověka, kterej byl jako já Jeden chlápek neuměl ani řadit, tomu sem řekl rovnou, že moje auto nekoupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Motosmane: Dnes čaj o 5té. Jsem zvědav jak to stihneš, přeci nechceš mít černej puntík. Budeš mít neklidné spaní, jestli nedovalíš. Ale zase, alespoň Tě pak můžeme taky pomluvit. Jezdíš na všechny čaje atd. a člověk tě pak nemůže pomlouvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 To si Motosman nenechá ujít, i kdyby na koze jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 A kruciš. Tak doufám, že skončíme dříve a stihnu aspoň kofolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Clinte to už právě může mít 3. 4. majitel a to budou Ti cikáni, sedají si na tvé sedačky těma svýma černýma umaštěnýma prdelema. Cigánky nenosí vložky a tak budou ty sedačky i po jahodách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Po poradě s asistentkou to vidím na 20:30 -21:00 hod. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Tak je to dnes nebo ne? Jestli mám jet ve 4 domu nebo směrem do strasecic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Ano dnes Krušovice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Kokto, už začínáš být taky mimo. jasně, vše platí. Jinak Motosmane na asistentku se vyprdni, obtáhneš jí někdy jindy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Hele, nezáviď. Mám k dispozici 4. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 a jednu nejlepší doma 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Takhle se lisují Kindercar, mám slzy na krajíčku, snad se nikomu nic nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) njn, Pathfinder je sviňa. Slyším po nárazu dobře výstřel? Editováno: 22. Září 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) To bys slyšel kdybych v tom Rapidu seděl já. Editováno: 22. Září 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 V čase 00:14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) hlavně ten kdo to natáčel, tak hůř zastavit nemohl měl zastavit nalevo, ještě tam byl volný plac...... to je zavření dveří spolujezdce v čase 0:14... ale dobrej blb se 4 kolou... Editováno: 22. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 to spis zavira dvere bych rekl v te kare co to z ni nataci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky