Petrrr Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 ATE jo, Pch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 jake Pch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 (editace) ATE nahodou dobry,a na zadek v tom rozmeru nic lepsiho nedelaji,chtel sem treba bremba max ale proste nedelaji:( a hlavne desky keramické Editováno: 30. Září 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 znáš mě, to já jen tak, aby řeč nestála. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Jaký keramický prosím te?to je zase nějakéj marketingovej tah? Obyc bremba dozadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Bremba nebo ate to je jedno.kvalita stejný. A tohle aspoň byla prvovýroby. Jinak nevíš k Čemu keramické desky? Není to žádný tah. Funguje. Mam to vyzkoušeno a nejen Já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 A co na tom funguje? Ze SOU vice odolný na teplotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 To jen trochu lepší než klasický. Ale hlavni důvod je ze při brzdění nepraší a to znamena co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Jestli prasi nebo neprasi me je fuk.takže to je jenom o tomhle? Ptam se, nikdy sem je nezkousel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Jo to víceméně hlavni důvod proc ve používají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Hlavně si je nejdřív vyzkoušej někde na rovince v padesátce, jestli to vůbec brzdí. Jo a vem si helmu No Pancho, hlavně aby nepískaly, jako ty mé, co mi doporučil synovec Teď ty Bosche origoše jsou OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 ze piskaj znamena ze to brzdi, zajdi si nekdy na rally, tam piskaj brzdy vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Tedy OZI, to je názor :D Ono tě to totiž přestane bavit při staženém okénku v každé zatáčce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 To šlapeš na brzdu v každé zatáčce? Ale fuj... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 já nedávno měnil na autě kotouče a dal jsem ATE .... a desky ferodo. Tak pískající koncert sem v životě neslyšel, ještě že je auto těsně před prodejem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 (editace) klinte fakt fetuješ co? že sis koupil sám nějaké zimmermany, když sem ti doporučil brembáky... origoše sou předražený TRW atd Editováno: 30. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2014 (editace) No já už to riskovat fakt nebudu, už poněkolikáté jsem se spálil a právě bremba mi nedoporučoval, že pískají a lidi že je vrací.Takže za mě desky jen originály. mmch ještě stále čekám na vrácení peněz z CC autodíly, moc si s tím hlavu nelámou, už je to víc jak měsíc a už jsem jim tam volal několikrát a jen sliby, že ok, že to pošlou.... Nedejte na Koktu, to bylo furt kup Zimmermany, kup je, neproděláš..... :D Editováno: 30. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 (editace) Clinte, nekolik veci proc mit stazene okno pri sportovni jizde? - k nicemu, jen aerodynamicky odpor navic piskat ti muzou i seriove brzdy - me piskaji nez se zahrejou zadky brzdit v kazde zatacce svedci o tom, ze bud jezdis rally a nebo nepredvidas KDO BRZDI - TEN PROHRAVA!!! Editováno: 30. Září 2014, autor: Ozi Toretto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 divný že já se nikdy s TRW kombinací nebo Bremba kombinace nikdy nespálil? jinak u superba či u mého předchozího TDI pískaly taky origoš brzdy z výroby, si myslíš že ty origoš díle sou nějaký posvěcený? max cenou Zimmermany sou jebky, ty mě nabízel k těm velkým brzdám taky, nechci je ani zadarmo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Mě nikdy origoše nepískaly, na žádném autě. No zeptej se Petrrra, sem ho vezl od Motosmana, jakej to byl koncert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 (editace) ale to si měl zimmermany nějaký činsky co sis koupil na tržnici, opravdu s tebou to nemá cenu pro motosmana ledky http://www.youtube.com/watch?v=eQGsC4hvJRk#t=236 pááán řidič to sem ještě neviděl. https://www.youtube.com/watch?v=zQ5_MM02YP8#t=45 Editováno: 30. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Nene, ač nerad výjimečně se Clinta musím zastat, po zahřátí mu to opravdu pískalo, jako když jedeš vlakem v zatáčce (a to že jsem vlakem nejel takových 15 let). Čínský snad neměl, však je kupoval v CCčkách ne? ( i když dnes si člověk nemůže být jistý nikde). Teď má hold Boshky vypálený z těch pecí co se v nich pálili Židi co taky vyráběl Bosch a ty nepískají. Akorád občas slyší hlasy těch mrtvých. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2014 (editace) Kokta už neví co říká, nejdříve mi CC autodíly doporučoval a teď zas tvrdí, že prodávají čínu....už je z toho uplně mimo, zralej na Chocholouška Tak někdy nevím, kdo je tu chytřejší, jestli ten Kokta, nebo ten jeho raťafák... Editováno: 30. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 (editace) aha, ono když si pleteš slova zimmerman a brembo je fakt šložity trošku si nepochopil, myslel sem činský zimmermany. ještě si měl volal co máš vzít, je mě jasný že si šel po ceně, protože ty šhitský zimmermany sou levnější než bremba... to je jako si koupit krabicový mléko a čerstvé mléko Editováno: 30. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky