kokta7 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) to je fakt pirát jak jel 132km/h :D to předjíždění před křižovatkou bylo taky celkem ok... Editováno: 5. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Motosi, spravedlnost existuje, pokud to maji pojistene, bude to "jen" spoluucast i tak to bude balik. No oni si to vyberou na ostatnich. Kde parkuji, ze bych zkusil sidlo jestli ma jeste ostrou spicku u pneumatik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Nějak ti to video nefunguje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 http://forum.skodahome.cz/topic/121376-clintův-sraz-octavia-u-prahy/?p=2006641 Obhajovat naopak budete vy, proč jste ještě TSI neprodali Já jen doufám, že tam nebudu s TDI sám (Tomiikk mě nezklame, ten kope za stejnou ligu) Jenze Tomiikk ma porad TDI A vis pro jsme neprodali TSI? Protoze ta nase jezdi a nejsou porad v servisu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Ted bude v Autosalonu Cupra. Tak cumte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 pepík bude řídit? nemam televizi tak pak v archivu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) Jo Clinte a Petrrra s kinder autem na oficiální sraz nezvi, navážel se do mě, tak mu to musím zatrhnout Tohle si nesmí zvykat, jestli ho pozveš a napíšeš do seznamu, dám ti BANána! Petrrr: no máš pravdu, podívej co napsal Pawouk, já ho musel poslechnout, to víš, nechci si rozhněvat moderátora, jako jsi to udělal ty P.S: příspěvek pawouka nehledej, on ho mazaně smazal, ale já to zachytil Editováno: 5. Únor 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 rad bych, ale nemam cas, musim makat :'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Ale cas sem psat mas. jak je videt. S takovou si na to TDI nevydelas. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 to mi jde mezi vypoctama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Co počítáš? Vysokou spotřebu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 ja jsemv pohode, dneska jsem stravil celej den s tim tvym slavnym motorem a jezdil jsem za 8, stejne jako s felicii, 206kou, fabii i rskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Se slavným TSI? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Hele, Cupra jezdi na N98? To tam ukazovali. Tak to nechci, ne ze mi ho koupite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 To jsem ani já nevěděl, možná to tam jenom lili, ale jezdí i na 95 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 tak ono s těmahle tsičkama,fsičkama bys měl všude většinou lejt N98, ale to je každýho věc.... seat cupra má předepsanej N98, to vím určitě.. golf R má zase N95 audi S3 má zase N98..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Petrrr: no máš pravdu, podívej co napsal Pawouk, já ho musel poslechnout, to víš, nechci si rozhněvat moderátora, jako jsi to udělal ty P.S: příspěvek pawouka nehledej, on ho mazaně smazal, ale já to zachytil Clinte, na to bacha, vymýšlet si citace a ještě moderátora, je příliš vysoká hra i na tebe. Tohle tady nechci vidět ani ze srandy. Všechno má své meze. Někteří by si to pak mohli vykládat tak, že zpětně mažu a upravuji svoje příspěvky. Nebo toho BANána skousneš nakonec sám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Však jsme v hospodě a tam se toho nakecá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) Pawouk je hold drsnej moderátor, nesnese žádnou kritiku! a doufám, že tyhle naše plky do tmy nikdo nebere vážně. Editováno: 5. Únor 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 To je fuk. Mně nevadí když si tady ze mně jako Pawouka utahuješ (stejně tak činím i já vůči tobě) a kolikrát je to docela i drsné, ale tahle fabulace se mi už moc nelíbí. Kokto, kritika je něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) Ale vymyslel jsem to dobře Editováno: 5. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) pawouk je v klidu, alespoň se umí chovat vždycky jsme se domluvili, když sem psal kam sem neměl a spamovali jsme tady vše, dokud božského pawouka nenapadlo udělat naší hospodu Editováno: 5. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Vždyť by mě z vás kleplo, nebo už byste měli dávno banány všichni. Pawouk je hold drsnej moderátor, nesnese žádnou kritiku! a doufám, že tyhle naše plky do tmy nikdo nebere vážně. No z nás několika určitě ne. Ale nikdy nevíš, kdo to tady čte a nerozumí tomu. Jsou tady různí experti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Kdyby jsme měli BANány všichni, tak bys tu zbyl sám a neměl bys komu moderovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 A to by byl božský klid. Na místo koktových šifrovaných příspěvků bych se ponořil do studia literatury o středověku. A i toho našeho kinderkára jsem musel vychovat a donutit si vytvořit vlastní téma. A jak se cukal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky