Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 jo to zni jako plan, budu drzet palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 jako realne to je proto ze subaru bych fakt koupil nejake starsi a vylozene na kraveni,takze zadna vonavka,jen vyko,podvozek a brzdy, a vonavka zustane RSo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Bude na prodej Alpina B3S Biturbo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 to je skoda na kraveni ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 jo tomu rozumim motos to coupe? ale tam bude nesmysl cena ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Ještě nevím. Ale 100kolíkú je jenom antipolice.[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 takovou cenu uz to nema, pokud tam neni nejnovejsi protector nebo STI M+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Tak já jdu chrápat prasátka, Pančo už asi doleštil a teď si vybírá, ke které půjde na noc vysvětlovat výhody čipovaného TSI a Petrrr, starej fousatej pes uléhá po bohu svého Tacticala 858 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 ja parim BF4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 A vyhody nemusim vysvetlovat,staci slapnout na plyn,neni to zadnej chrochtak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Tomu se říká krásnej sladkej mládeneckej život, tohle je jen pro vyvolené....(Kokta ne, ten usíná mezi notebooky u nedopité čipované kofoly) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) Máš samozřejmě pravdu, že ti to prostě jede, ale já si řikám, že ušetřenej peníz za palivo je taky k něčemu dobrej a určitě lepší jak zaklápěcí kola....a koneckonců, jezdit a předjíždět se dá s chrochtákem taky (pokud to není tedy ta 1,6) Mám z 90% cesty jen do práce z práce po dálnici a 10% je cesta do Krušovic Asi jsem měl koupit diesla už dávno a ušetřil bych statisíce, nemusel bych teď kupovat nové auto, TDI ve dvojce by mi složilo ještě roky. Měl jsem tehdy nabídku 6 měsíců starou OII PD 77kW v eleganci (ještě bez DPF), byl sem holt zblblej benzínem. No dobře mi tak. Editováno: 10. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Teď už jdu ale opravdu spát, nechte si zdát o mém TDI, ať víte, co váš čeká :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Ja naftu znam,nejsem proti,kdopouziva auto kazdy den prace na nejakou delsi cestu tak urcite nafta,uspora je znat, A benzin proste pro zabavu ,radost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Ne ne ,ty by ses divil o cem si necham zdat:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Pancho: Holt mi budeš muset RS-o sem tam o víkend půjčit, abych si užil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 no pujcit auto to nevim:)) bych te musel naucit poradne luxovat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 benzín je nejlepší, nafta když už v dnešní době, tak aspon 6 válců. subaru je taky dobrý, ale M3 a jezdit bokem je nejlepší to musím mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 jo M3 je super,ale na to opravdu nemam,subaru je realne )a umi take bokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 dneska sem se nejak rozjel:) http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 ta E46 zas tak drahá není. a cena rozhodně klesat nebude takže nějakou hodnotu to mít taky bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 jako to mas pravdu,ale stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 a stejně je to 8 válec no, prostě jiný než subaru. a myslím že idaleko vydržnejší a funkčnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 tak kazd z tech je urcene na neco jineho,to nejde srovnavat, Ja sem spis na to rally,takze ja bych byl pro subo,a nejlepe oboje:)) a jako 8 valcu je 8 valcu to je bez debat:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Hosi prave jsem se vratil ze sklepa po lesteni zimaku, ty origo plechace made in SA po 2,5 zimach zacinaji pekne kvest a jarem to nebude, priste se na ne vyseru a necham je spinavy to nakonec vypada mozna lepe, vydrhnu jen poklice tez origo SA ty kupodivu drzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky