Petrrr Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 [emoji1] Jeste ze to vis. Tak jsem se vratil z demontaze. Bag jsem nakonec sundavat nemusel. Vrze to z toho udelatka segmentem mezi volantem packama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Tak to prodej a jezdí pořádnou natalkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 (editace) Clinte A to jsi pořídil do vitríny nebo na orly? Editováno: 1. Květen 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Zde je to videt, naviji ze do toho nejaky ten pasek z volantu od Bagu ci co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 [emoji1] Jeste ze to vis. Tak jsem se vratil z demontaze. Bag jsem nakonec sundavat nemusel. Vrze to z toho udelatka segmentem mezi volantem packama. Zkus to vzít tímhle ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 nebo to přilep tímhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Vy jste vocasove, si utahovat z ciziho nestesti. [emoji33] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 To je jen podvolantovej kroužek. To vyhod. To není potřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 No nemam jak sundat volant. Nemit tisicihran, ale s Rolbou jsem v jednani, nekdy se mi na to mrkne. Pred tim to nedelalo tak proc by melo ted. To bych mohl vyhodit i volant rovnou jako kokta, ten furt jezdi rovne. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 (editace) A ten krouzek to je tam to CDecko co to tam je tak krive. ? Nahore nadoraz a dole to odstava, to byt good ? Editováno: 1. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 (editace) tak zejtra si běž tisichran koupit ne ja ho taky neměl.... j myslí to cdéčko. zkus ho tam pořádně nasadit nejdřív nebo jak mistr pančo sundat. ale s tím ti neporadím, jestli tam nemusí být. Editováno: 1. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 tak priprava na navrat meho mazlika je v plnem proudu... pro krystofa, pripraveny novy FW, nove mapy a nove logo 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Co za nej chcou jak rikame my Moravaci. [emoji1] Sundal bych ho a zase bych ho neumel rovne nasadit. Navic buh vi co s tim je a treba bych to sundaval zbytecne pac bych si s tim neporadil a vypatlal pokus, pac tr sroub urcite bude stat balik kdyz se muze povolovat jen 5x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 jak bys ho neuměl nasadit? tak snad víš jak tam byl předtím a máš tam čárku pro idioty jako jsme my a dyžtak ho sundáš a znova nasadíš po testovací jízdě nevím stál ve stavebninách cca 50kč... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Ozi tak mi to vytiskni a ja si to nalepim na swinga. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 woe zlatej swing na něj vzpomínám jenom v dobrym, nastartovals a už hrálo rádio a zapli se parkovací senzory.. u kolumbusa čekám půl roku než se zapne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 tak priprava na navrat meho mazlika je v plnem proudu... pro krystofa, pripraveny novy FW, nove mapy a nove logo ja chci taky:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Petrrr: ty s tím naděláš caviků, hoď si tam místo volantu řídítka z pionýra a nemusíš řešit nějaký CDčko..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 (editace) Clinte A to jsi pořídil do vitríny nebo na orly? Na srazu vyzkoušíme na té modré kinder kárce průraznost, já tvrdím, že projde i motorem (od té doby co ho dělají z papíru). Beztak už má Petrrr to auto prakticky na odpis, když mu nefunguje řízení.....Až to roftfílíme na fufky, zatlačíme to v Krušárně do strouhy a manželka pro něj přijede natálkou.... Editováno: 1. Květen 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Clinte Beru tě za slovo ale nesmíš si to nechat projít hlavou do srazu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Ozi tak mi to vytiskni a ja si to nalepim na swinga. [emoji23] klidne, posli mi rozmery woe zlatej swing na něj vzpomínám jenom v dobrym, nastartovals a už hrálo rádio a zapli se parkovací senzory.. u kolumbusa čekám půl roku než se zapne pravda, taky jsem byl snad spokojenejsi s audienci, bylo to lepsi... tady bych nevedel co si vybrat... ja chci taky:)) neni problem, pocital jsem s tebou, dneska to otestuju na superbu a jak bude cas tak se stavim za tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 ja chci taky:)) Já takyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 barbossa ty mas asi moc nove auto rekl bych, na columbus trojkovej to neumim musis mit taky stary pekac aby ti to slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Jo prodej to ten tvuj papundekl a kup poradnou O2. [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Ozi Hmm sem trochu tušil že to nepujde no nic budeš muset koupit nové rso a naučit se to. Já už starej pekáč neci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky