Clintův pirátský klub - Stránka 1087 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No jo Motosi, ale bylo by mu to prd platné páč za další 2 roky by se na tom super TSI vysralo něco dalšího, za to na Cyklu seš na čerstvém vzduchu (bez cigár) udělá něco pro své tělo a játra (které má v prdeli jako já) spálí nějaké kalorie a pak se do něj vejde víc kolen. To ty už máš zanesené všechny trubky  od nikotinu, chlastu, cholesterolu, uhlí v práci a smogu v Praze, dýcháš max. klimatizovaný čerstvý vzduch v autě, pokud máš pohyb tak na Slapech když jdeš do hospody a pak jednou za měsíc nějaký ten pohyb vykonaný na manželce :-) , ale to není sport. Měl by ses nad sebou také zamyslet a zrenovovat Esku do pojízdného stavu. 

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 7. 5. 2015 na 9:02, motosman napsal:

ESKA to je kvalita na celý život. Sobi 20 je pro holky. Za to vaše šlapátko mohl mít Clint novou pístní sadu, plnou nádrž benzínu a výměnu oleje na 10 let.[emoji1]

Já měl také Esku a vydržela všechno

Pravda, byla dámská, s torpédem. Ale to se tenkrát neřešilo a s přehazovačkou nešly sehnat

Odkaz ke komentáři

sice nevím v čem má být lepší a nějaké technické info, ale věřím, že Pawouk něco někde vyšťourá. Možná jde jen o to, aby mohli zase prodávat litr oleje za 1200kč a ten vydrží 60tis, Clint bude spokojenej že si tam bude chodit pro šedivý flaštičky za dobrou cenu 1000kč za litr. :-)

Odkaz ke komentáři

Pravda, je to tam http://forum.skodahome.cz/topic/130531-motorov%C3%A9-oleje-m%C3%BDty-maziv%C3%A1%C5%99sk%C3%A1-poradna/?hl=%2Bmaziv%C3%A1%C5%99sk%C3%A1+%2Bporadna

Kokto, přečti si poslední článek, aby sis měl u piva o čem povídat. Díky Motosi, Pawoukův přídavek mi nějak utekl. Už jsem zase chytřejší. v podstatě už je jedno co tam tedy lejeme za oleje, klidně vezmu manželce z kuchyně Slunečnicovej, popř. olivovej jako adetivum. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Jinak STK bez ztráty kytičky a na ME mi nezměřili nic. Prostě z toho smogu vyrábím čistý vzduch.

Sranda byla se starou zelenou známkou. Na ME mi ji nechali a ukázali přípis od dementů z MD, že se má nechat. Když jsem jim řekl, že je to nezákonné, tak pokrčili rameny a že přej v Rakousku je to za 5€. Vedle na STK mi jí sloupl, že tam nemá co dělat.[emoji24] Další problém byl, že RZ je poškozená. To bych se z těch debilů v PS pos...l.

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

A já dneska nejezdil na kole dalších 7 kilometrů. Dávám si pozor, abych nejel moc z kopce, pač to by pak znamenalo zase nazpátek do kopce [emoji23] Ale voháknul jsem se na to značkově, to je základ.

Volal mi Tomiikk, taky koupil kolo a potřebuje parťáka, já ovšem taky, aby mě táhnul do kopců na laně [emoji23]

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...