Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Stringo ty vole, ja kdyz doma bochnu do stolu tak plati co reknu ja. [emoji1] Kazen je to nejdulezitejsi, jeste aby mi zenska kecala na co se budu divat, to bych se na to podival. Pokud se neco nelibi, je televize jeste vedle v pokoji. Stringo kurva ty chlap od Turbin a si mekej jak backora. [emoji1]

Ty woe, já jsem měkouš doma jako prase, musím sekat latinu, jinak nedostanu večeři :kol-43: kdepak, manželka se musí poslouchat :kol-29: žádné bouchání do stolu, dětičky spinkají, to bych je vzbudil... :kol-31:

stringo ta druhá je právě v pohodě a v normě jako oziho. cháepš že nikomu jinému to neudělalo....

To je divný, asi chyba ve výrobě, bys to mohl zkusit reklamovat  :kol-32:

Jinak ten Plzensky sraz bych se mozna mohl stavit, ale to uvidim az dle aktualni situace tedy jen neofigo davam vedet tobe.

Jo jo, pokud budeš mít čas, klidně doraž  :kol-47: snad mi do toho něco nevleze, zatím mám ten víkend volný, tak snad to vyjde... případně pokud bych musel do práce, stejně se na 2 hodiny dokážu utrhnout a zajet se podívat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clinte: A máš nastartováno a líbí se ti jak to vibruje viď, hadici máš nataženou z výfuku do auta a užíváš si tzv. dieseltherapi :-) 

Copak, Pancho se nám někde přežral, že ho bolelo bříško? 

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Clinte: jaká čeština, nevidím nikde chybu, jsi asi moc spal v práci.  :kol-28:  Jinak pro méně chápavé stačí 2x.  :kol-28:

No jo Pancho, Clint tě nakazil bezdrátovým dálkovým přenosem, jdi si pro antibiotika. 

Motos na lodičce ještě není, ale koule už si válí na Slapech. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Clint spis myslel tu cestinu Kokty, kdyz si to prectes bez diakritiky, tak to posledni slovo je zvlastni :D

Edit:

Nj, jeste ze mam zaple revizovani příspěvků:

Radius,Petrrr (http://forum.skodahome.cz/user/10015-petrrr/) právě zaslal/a odpověď na téma, které sledujete s názvem "Clintův pirátský klub".----------------------------------------------------------------------A máš nastartováno a líbí se ti jak to vybruje viď, hadici máš nataženou z výfuku do auta a užívíš si tzv. dieseltherapi :-)

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

Co je to revizování příspěvků? Správně Radiusy chyba byla i ve slově užíváš, ale já se Tě tady zastávám všude možně a ty takhle. Kdy že nebudeš doma? Ti voptáhnu přítelkyni a z lispiče si udělám hot dog, mezi větší housku se vejde, si myslím.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Kokto to má sílu dvou Motosovo paží, tak že v podstatě žádný výkon. 

Stringo, to bychnejdřív stáhl samozřejmě, byla by to taková jednohubka na klacíku. Hlavičku bych si vypreparoval a nechal jako těžítko do práce a z kůže bych si udělal podložku pod Nota3 abych si nepoškrábal zadek mobilu jako Clint.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...