Petrrr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Jiříku, co v očích máš?Proč se smutně usmíváš? To se ptá spíš Tvoje žena když Ti vrací debetku v mínusu. My žádné kontokorenty a kreditky nevedeme. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Já vím, říkala ta tvoje, že dostáváš těch 6tis vejplaty rovnou na prkno a doma uděláš stojku Ale 500 korun ti prej nechává každej měsíc na náš sraz, abys nedělal ostudu a nežebral o kofolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) petře prej maverick v so přijede na srazJezdi pokazde hosi ja nevim o co vam jde, ja budu mit od stredy fabii = nejlepsi offroad a nejrychlejsi auto v okrese Tak jestli mluvis o sluzebni, tak kazdej sluzebak dobrej. Teda v rozumnem stavu, ne to co jsem kdysi dostal ja. Fabii 1 dodavka, zavareny zadni dvere, okynka zavareny, nulovy vyhled ven, nedalo se to ani poradne naložit, dovnitr snad zatejkalo, hluk ze by jeden blil. Nejela, netahla, zrala. Kdo by neznal, Fabia 1 praktik. 1.4 MPi 55kw, ale predpokladam, ze kdejaka slaba HTP 44kw by tomu ujela.Ty Stringo, neber ten život zas tak vážně, vše byla nadsázka a sranda. Jak si umím dělat srandu z jiných, umím si ji dělat i ze sebe. O tom to i tady je a to je i důvod proč sem rád chodím a se zdejšími lidmi se rád stýkám. Někdo to snáší lépe, někdo hůře viď Clinte , ale v zásadě vím, že se stane hovno, když si do někoho ze srandy rejpnu a hold tentokrát ses mi hodil do krámu. Jediné co mi lehce vadí je, že zrovna ty jsi tady taková paní Colombová a na živo jsem tě nikdy nepotkal, měl by ses už v tomto polepšit a někdy dorazit. Teď na gardengril šéfa Clinta máš příležitost, ale dej vědět, abych se když tak oholil, když by přijela samotná hooonorace Stringo - ten co stále nebojuje s větrnými mlýny, ale parními turbíny.No ja zase Peetrrr poznal tebe a ver ze bych cas rad vratil a neprijel . Ne rejpu, sis prihral .Právě v tom mě Motos a Pancho překvapili, že se o maso umí podělit, přesvědčil jsem se nedávno u Motose na jeho letním sídle. Už jsem opravdu nemohl a masa mi nabízeli stále.Moto ty si okousej Clinta levou ruku a ja se vrhnu na pravou. Jo Pancho na tom pracuje, zrovna když jsem s ním komunikoval, tak je obvolával a sliboval jim velké klobásy a že se udělají do minuty (te´d nevím jestli ty klobásy, nebo ty holky) Jojo, nějaká kinder kárka, to je nebere, ony mají prej rády vibrace z chrochtáka, na to jsou uplně lačné... Jo hochu, ty vibrace motoru a hluk vejfuku jsem odpozoroval ja a hodne lidi mi to potvrdilo, kdyz jsem je do toho taje uvedl. Editováno: 10. Červen 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Takhle Petr balí holky na svůj kinderkár. https://www.facebook.com/arabgtcom/videos/10153588024015348/ 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Radius jakejkoliv sluzebak je dobrej, pro me za me at to ma jen sedacku ridice, ale kdyz to jezdi zadarmo tak proc to resit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Kokto, jasně, ale já to jedu na zpátečku ve driftu s rapidem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Jo jo, služebáka neřeším... jsem rád že nemusím vlakem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Kokto, jasně, ale já to jedu na zpátečku ve driftu s rapidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Jj, služebák taky neřeším, v práci pro pracovní záležitosti mám F1 a benzín na cesty do práce a z práce soukromým mi proplácejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Jojo, každej služebák je gut, klidně i motorka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Radius jakejkoliv sluzebak je dobrej, pro me za me at to ma jen sedacku ridice, ale kdyz to jezdi zadarmo tak proc to resit... Nj, jenze kdyz v tom aute smrdi zatuchlina/plisen. Tak to fakt radsi nic. V zadu byly nejaky prkna, ty byly vecne vlhky. Klimu to nemelo. Co je moc, to je prilis.Jj, služebák taky neřeším, v práci pro pracovní záležitosti mám F1 a benzín na cesty do práce a z práce soukromým mi proplácejí.Jo pravda, to je benefit jak svina, to v Praze bys na to dojel. Tam ti daj max 3700Kc na litacku. A kdyz dojizdis z jineho kraje, tak mas smolika, protoze se nedaji nikde koupit litacky na cast mezi Prahou a cilem (muzes koupit jen mestske litacky). Mam to poptane. Takze zbyva bud porad mit u sebe 12Kc tam a 12 zpatky + Prazskou litacku a nebo kupovat 40ti korunove listky - ty plati jak v Praze, tak i v S. kraji. Nenadelas nic. Pac se dopravci neumej dohodnout. Editováno: 10. Červen 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Koukám ten Petrrr dosáhne brzy 8tis příspěvků, na srazu ho vyhlásíme jako nejrychlejšího spamera 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Však jsem to tu psal...Petr má nejrychlejší nárůst příspěvků za poslední rok kam se na něho sereme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) ehm.... to máte na mě daleko, můžete mě říkat pane králi. Editováno: 10. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Nj, ses moc zhejckanej, ja jezdil dodavkou, kde byl vyteklej benzin pod kobercem a neslo to vycistit, smrdelo to asi 4 mesice. No a co, hlavne ze to jede. Nejdulezitejsi vec je firemni karta na benzin 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 V praci je toho asi moc 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Moc alkoholu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Ty woe, doufám že mi ta sobota vyjde, to bude prdel určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 no po te fofole urcite:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Koukám ten Petrrr dosáhne brzy 8tis příspěvků, na srazu ho vyhlásíme jako nejrychlejšího spamera Na pocet pismen je ale slaboch V praci je toho asi moc Pekny, mas nejaky repelent na klistata? Nebo jste zkouseli kolik jich das?Nj, ses moc zhejckanej, ja jezdil dodavkou, kde byl vyteklej benzin pod kobercem a neslo to vycistit, smrdelo to asi 4 mesice. No a co, hlavne ze to jede. Nejdulezitejsi vec je firemni karta na benzin No ani kartu jsem nemel, platil jsi ze sveho a pak sis to musel nechat proplatit max 1x tydne. Vlastni kartou jsi platit nemohl, takze pekne na drevo a jelikoz ja hotovost u sebe nenosivam, takze strasny. Nejaka ucetni vi, proc se to muselo jen na drevo? To same bylo pri nakupu materialu, vse za hotove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Klistata cucnou a zemřou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Rádius: dostal jsi moji SZ? Že jsi neodpověděl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Tak jsem před pěti minutama seděl v tom novém supu, mají ho tu pro VIP klienty k odvozu k letadlu či do města. No řidič brečel, že už nemá 3,6. Jinak auto uvnitř nijak veliké není, palubka taková jednoduchá a chudá, krátká, čelní sklo blízko jak v Moskviči. Čekal jsem trochu víc sakra...Bylo to TDI, ale řidič nevěděl kolik má kW, jen mi neustále opakoval, že se tam leje to AD Blue a že to auto nejede tak jako dříve ta 3,6ka. A že se těší, až mu to vymění zase za novou 3,6ku, tak jsem ho trochu vyvedl z očekávání :D Editováno: 10. Červen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 njn, OIII Clinte, ...jedině OIII kam se na ni hrabe Supák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Ne, to netvrdím, jen nevidím nějak rozdíl. Ano, snad akorát vzadu je místa mraky, ale tam nesedim. Jo ale zvenku je pěkněj, to zas jo, ale to OIII taky Sem si udělal cvičnou konfiguraci a už jsem lítal nad 800tis a celkem holota....to by člověk fakt musel vydělávat kilo měsíčně. Editováno: 10. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky