PANCHO Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 (editace) On teď pígluje tu mámu a dceru dohromady, ale to myslim nebylo v Plzni.... Je to v Plzni:)) Ale tam sem byl pred tydnem,vcera ne:)) Editováno: 10. Prosinec 2015, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Tak to máš na Plzeňsku asi dvojníka [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Pánové, tak ještě jednou. Odstranění PALIVOVÉHO filtru. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Ale říkala to dobře při přenosu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 (editace) Motos: kdo by odstraňoval palivovej filtr??? Já dneska jedu na odchyt pana pazvuka, rezonuje při určitých otáčkách z palubky. A zjistil jsem kde bydlí Stačí se dotknout horního pravého rohu Amundsena a hned přestane Vyndavali ho při opravě té klapky....tak budou muset znovu Asi to nějak blbě nandali nebo co. Škoda je, že to jen jeden z deseti pazvuků...koupím ten přístroj, co mají doktoři na poslouchání, tím se to prej hledá samo Editováno: 11. Prosinec 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Stačí dřevěné košťátko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Nojo ale násadu od koštěte do auta těžko dostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Njn moc to prožívas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 clinte: Kup si pořádné repro nebo ještě lépe sluchátka už máš. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Já už na pazvuky seru, za ty 3 roky co spolu trávíme nelehké časy ( já a Rapid) už mě to přestalo bavit a úplně jsem rezignoval. Nejhorší u nového pazvuku je prvních pár měsíců, pak už si zvykneš a nevnímáš to tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 (editace) Tak o vyndali, koukal jsme na to. Je to jen ovládací panel s dispayem, drží to na 4 kovových packách s pružinama. Zapadá to přímo do plastových děr v palubce. Pak jen dva kabely. Zkoušeli tam dát molitan, ale nepomohlo to. Tak v úterý mám zavolat a bude se zkoušet dál.... Editováno: 11. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 TAK CO JE, PÁTEK MALÁ SOBOTA CO? Já včera byl na jedné akci v Becherplatzu, co vám budu povídat, žranice a chlastačka až taková, že jsem tam šel včera z práce a vrátil jsem se od tam tud dnes ráno v půl čtvrtý taxíkem rovnou do práce ( kde jsem se trochu vyspal - do 7h). A jsem fresh ( asi díky té slivovici, hruškovici, jagrovi atd.) Domů už nemělo cenu jezdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Já jedu za chvilku a prožeru se až do soboly. [emoji122] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 (editace) A já jdu plnit pracovní normy za vás líní psi!!! Editováno: 11. Prosinec 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 (editace) Editováno: 11. Prosinec 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 [emoji23] [emoji23] [emoji23] tak to je dost dobrý [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 (editace) Něco k uvolnění před vánočního shonu [emoji23] Editováno: 12. Prosinec 2015, autor: Stringo 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 (editace) Tak jsem po delší době umyl auto a koukám, že už se začíná lepit zase ten zimní bordel ze soli, ty černé tečky. Některé už ani nejdou smejt... Vždycky po zimě je toho mraky a některé už jsou orezlé. Záseky od šutrů ani nepočítám.... Editováno: 12. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 White farbe [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 jn bílou už přes moji mrtvolu. kretenská barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 (editace) No ono to bylo vidět i na stříbrné, takže ve finále je to jedno a proti stříbrné je bílá více slušivá. Nejhnusnější je ale ta buzerantská modrá, světle modrá....kdo jí tu jen vlastně má na kinderu???? Kokta: ještě že máš tmavě modrou co? Editováno: 12. Prosinec 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 však to jde lehce odstranit clayem a ironx. ale to ty nemáš ty máš želvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 (editace) Já to odstraňuju benzínem, ale ten klej vyzkoušim (klej a ten tvůj iron stojej dohromady litr, benzín dvacku) Editováno: 12. Prosinec 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Nevim co furt surujete na tech svych sunkach. Bez tak se vam to rozpadne po par letech. Navic ted v zime to nema cenu resit, bych to resil az na Jare po zime. A nejaky cley s ironem ci co mi muze polibit za tisicovku prdel. Ja zadny tupky nepozoruji a i kdyby je mi to u prdele. Na asfaltovy tupky mam sprej od Coyota za 80kc a to resim tak 1x do roka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Každý má to svoje. Já ted auto čistím každý týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky