Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Pancho je tajemnej pirát, udělal noční přepadovku, chtěl bejt tajnej, ale já ho odhalil :D :D

To už bylo skoro půl dvanácté v noci a já otevřel nahoře okno, že vyvětrám před spaním. Manželka povidá, že je venku na ulici dneska nějakej provoz, tak koukám ven a projelo modré RS-o. Říkám si, nojo, skoro jako to Panchovo, byla tma. Jenže pak to RS-o projelo ještě jednou hned nazpátek. Řikám si, aha, asi někdo něco hledá. Jenže pak to RS-o jelo znovu v opačném směru a přibrzdilo u mého baráku. To už mě uvedlo do stavu ostražitosti. KOukám, modrá barva, lesk jako blesk, vždyť to auto vypadá jako Panchovo auto!  Jenže auto hned odjelo, tak volám Panchovi a přiznal barvu :D

Chtěl mi totiž tajně vyměnit auto, nechat mi jeho a vzít si mojí bílou trojku :D :D Ale byl odhalen :D

Nene, to by mi zbaštil jenom Petrrrr, ve finále měl poblíž nějakej šuk se třema holkama a vracel se domů ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Buh vi jestli te nechtel smirovat s manzelkou. Ovsem zapomnel ze loznici mate v patre. Ta mlada co mel uz dostala rozum a nasla si nekoho s novym BMW a ta jeji matka si pred mesicem zazadala o starobni duchod a protoze uz je po menopauze tak ji uz ani panchovo prachy nezajimaji.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...