PANCHO Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 No ja nakupují z tech stránek Co sem dával odkaz. Ale proto ze jen Můj olej co chci nikde není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Motosi co mas na mysli. Jsem nejak mimo misu jakej seat a o co go. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 (editace) Oprava-motorů 1.8-TSI-CDAA,-CDAB- Nevim, jestli se to zkopírovalo dobře.... Editováno: 9. leden 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Husty. Odkaz sice nefunguje v tape ale dopatral jsem se. No jeste ze pouzivam LL menim po 15 tis jednou v AS se svym olejem a jednou na tajnaka home made. Jednou olej v kanystru z Kelly podruhe sudovy castrol od Partner Elite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Autorizák nezklamal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Me urcite ne. Zeptej se Clinta [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Všude je tma a mrtvo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Tak si zajeď na Václavák. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Jo ale nezapomen na prirucni zavatadlo v razi min. 9mm. Tujld jsem tam sel kolem pulnoci a nejaci cmoudi nas tahali ve dpodni casti Vaclavaku do nejakeho bordelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 A jestli někdo poznal odkud to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 (editace) Jj, Clintuv barak [emoji1] Editováno: 9. leden 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Dobrý. Máš to za jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Ty vole a co tam delas? Me Clint nrpozve jak je rok dlouhej a ty si k nemu muzes klidne o pulnoci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 To vis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 (editace) Koukám v telce na Clinta a je nějakej chabrus. Nějak stárne a má po transplantaci srdce :-) I jeho S&W je malej.... Editováno: 9. leden 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2016 (editace) Pancho je tajemnej pirát, udělal noční přepadovku, chtěl bejt tajnej, ale já ho odhalil :D To už bylo skoro půl dvanácté v noci a já otevřel nahoře okno, že vyvětrám před spaním. Manželka povidá, že je venku na ulici dneska nějakej provoz, tak koukám ven a projelo modré RS-o. Říkám si, nojo, skoro jako to Panchovo, byla tma. Jenže pak to RS-o projelo ještě jednou hned nazpátek. Řikám si, aha, asi někdo něco hledá. Jenže pak to RS-o jelo znovu v opačném směru a přibrzdilo u mého baráku. To už mě uvedlo do stavu ostražitosti. KOukám, modrá barva, lesk jako blesk, vždyť to auto vypadá jako Panchovo auto! Jenže auto hned odjelo, tak volám Panchovi a přiznal barvu Chtěl mi totiž tajně vyměnit auto, nechat mi jeho a vzít si mojí bílou trojku :D Ale byl odhalen Nene, to by mi zbaštil jenom Petrrrr, ve finále měl poblíž nějakej šuk se třema holkama a vracel se domů Editováno: 10. leden 2016, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 To sis vsiml brzy. To ja na nem vidim co ho znam a nemusim na nej koukat v TV. Arsenal rozprodal, protoze uz to ani neudrzi v ruce. Kolikrat neudrzi ani moč. A na nocni vypomoc s manzelkou si zve Pancha. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Dle vypraveni Clinta co nezminil. Tak uz na to RSo v ulici nekolikrat projizdejici koukal skrz osnovu optiky, v rezimu nabito, odjisteno. Pancho mel pevne nervy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2016 (editace) Chybělo málo a Panchovo auto ochutnalo můj SW 29 44 Magnum To už by nerozleštil Naštěstí jsem ho včas identifikoval Editováno: 10. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Nerozlestil a nerozdejchal. Kdyz bys netrefil primo jeho tak infarkt by ho polozil pri pohledu na tu diru v plechu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Těch děr by tam bylo víc myslím a stačil by jenom jedinej výstřel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 one shot - one kill pancho and one kill RSo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Jojo, to by byl konec "velkého agenta s modrým autem" Nicméně odtajněn byl hned při jeho první tajné misi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 (editace) Buh vi jestli te nechtel smirovat s manzelkou. Ovsem zapomnel ze loznici mate v patre. Ta mlada co mel uz dostala rozum a nasla si nekoho s novym BMW a ta jeji matka si pred mesicem zazadala o starobni duchod a protoze uz je po menopauze tak ji uz ani panchovo prachy nezajimaji. Editováno: 10. leden 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Já si přistě vezmu civil auto a Clint pozná prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky