Petrrr Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 (editace) Zná někdo myčky IMO carwas. Nedávno postavili tady ve Varech, mají ty molitanový nudle - ne kartáče. A ten nejlepší program, že bych prubnul. kde jsou odborníci, stojí to za to? Sice bych mohl dnes jed na to ruční mytí zase, ale tam nedělají podvozek, tak jsem na vážkách. Editováno: 13. leden 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Sračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Tak vem vrcajk v pátek a ošplouchneš mi to u toho pajzlu v tý prdeli, kde máme ten čaj. Ti za to cálnu 3 kofoly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Kartáč jako kartáč. Ale ten nano vosk, to musí být. Čím víc nano tím lépe. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Jinak sem si všiml že u toho pajzlu kde to zarezervoval Clint není zrovna bůh ví jaká parkovací plocha. A jestli se tam nekradou auta, tak tam nejedu. Já jezdím jen tam kde se kradou auta, kde je neosvětlené parkoviště, potok a příjemné posezení v zasklené lodžii. :-) Dobře no, ukecali jste mě, zajedu na to ruční mytí. sice mi hezky umejou i rámy dveří zevnitř, ale podvozek mi může uhnít. bez tak stojí za hovno když to není víceprvek na měchách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2016 (editace) Já mám v ruce už 580 lopatku, už necejtim ruce a nevidím dal jak na 40cm... Házíš v práci metráky uhlí jo? Dobrá práce....Takže žádná jaderka,ale uhelná co? Editováno: 13. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Ne lopatu, ale lopatku, rozváděcí do statoru turbíny [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 tak přezuj zpět na zimáky ( ke konci týdne má dovalit veliký sníh) a přifrč na čaj. Můžeš nám tam o tom udělat seminář.Vzdyt ja jedu Pindo , co to tady budu troubit.jako ten powerbox nebo jak se to jmenuje? Jeden to měl na Rapidu a dal to rychle do prdele. Furt mu to házelo motor do nouzáku atd. Teď má chip asi rok a je spokojen.Jo taky jsem na zadny neslysel chvalu. Spis jsem slysel ze akorat oblbnou jednotku a ta dava vic stavy a ono to pak krapet lip jede, ale asi to neni zdrave pro motor. Hlasi to jednotce porad studenej motor.Tak možná nějaký zbastlený čip. Kvalitní nepoznají běžně ani v autorizáku a ti na to mají pořádné vybavení, což žádná STK mít nebude. Pokud ti to v pořádku projde výše zmíněnou procedurou není v tom sebemenší problém. Vždyť to třeba kokta může vyzkoušet na svém autě. VCDS má.Nevim. Ja osobne bych to resil tak, ze bych udelal export programu ridici jednotky a pak spocital crc. Upravit jednotku tak, aby mela stejne crc jako original, to je snad nemozne. A na tohle nemusi byt nejaka veda, je to trivialni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Už se těším večer na pivko, dám si pěkně 300 vepřovej stejček z krkovičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Kartáči kdo přijede v pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Ja snad jo, neco na me asi leze ale manzelka to neni. Nejakej Moribundus clintus. Tak snad se to nerozjede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Ahoj kluci, potrebuju mensi radu.. na leto bude treba novy papuce na ersko. Uvazoval jsem o goodyear F1 asimetric. Ma te je nekdo na aute. Ps jinak uz se na vas az vas zas na jare uvidim bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Jak na jare. V patek je caj. Na FB ses samej boj a na nas bratry v aute kasles. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Petrrr přijet musí, koleno za něj nikdo cvakat nebude :-) Jedině že by ho Motos sežral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Pripadne nedoplatky hradi organizator. Nebo po domluve to koleno uhradim ja po tom co mi ho nekdo doveze domu. Ovsem teplota kolynka nesmi klesnout pod 50st.C. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Tak zejtra budeme všichni vyhlížet modrou kinderkárku s nezaměnitelným zvukem setrvačníku, jedoucí do Dokes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Nevím jestli se zítra vyhrabu z moribundu a následně ze sněhu. Pokud ano, uslyšíte řev linoucí se zamrzlou krajinou v podobě řadového čtyřválce o vysokém obsahu 1200cm3. Všech 8 ventilů rozehraje symfonii klapání, cvrkání a ve vyšších otáčkách v zátahu 4 komorového turba i zvuky neznámého původu. Po příjezdu se ještě hodinu bude linout vůně spálených zimních barumek a naopak nespáleného oleje o vysoké specifikace a doživotní nesmrtelností VW 504.00/507.00. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Tak hlavně, aby ti neklekla baterka moribunde. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 To u mě nehrozí, auto jezdí denně 50km min. Jinak ještě že jste mě včera odradili od té myčky, dnes je tam pěkné sviňstvo. Hold jsem auto nemyl asi už 2 měsíce, tak ono to už do toho jara vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Ale kdyby jsi měl to nano, tak se neušpiní a bude čisté až do jara. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Co presne myslis tim moribundem? Jestli jako Clint, ze ses spatne vyspal a nebo mas chrchlak a nos prutokac? Dneska bylo divny rano, na D8 Superb 2 (mozna fl) s majackama za sklem si to stradoval pres odbocovaci pruhy, srafovani, zpomalovaci k benzince.... pak v Praze potkam tu hnusnou oranžovou O3 vzadu s ledkama s napisem technicke sluzby a aby to nebylo malo, to same na Jarove akorat v podani Citiga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 (editace) Test reakce, dodal Honza + číslo na FB, tak se můžete testnout. Editováno: 14. leden 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Je mi 27. Tenhle test je dobrý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 (editace) c, dostal jsem se hluboko pod svou věkovou hranici. kolem 18-20 let. Dokonce mi to napsalo hlášku, že si nejsou jisti jestli jsem skutečná lidská bytost. Testováno na PC. Ale za maximálního soustředění musím uznat a pokud pokusy následovali rychle za sebou tak třeba při 10. už jsem se lehce zhoršoval. Jo a z myší mi vycházeli o něco horší výsledky kolem 25-27 let. Tedy si myslím že je i důležité na čem to člověk testuje. Editováno: 14. leden 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Na pc blbne myš, zkusil jsem to na telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky