Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

STK je v pohodě. Problém mohou být emise. Pokud to napíchnou a je vše OK není problém.

Jinak někdo psal, že spolu s kódy musejí načíst a odeslat i VIN. Má to být od 1.7. Takže to nepůjde moc obejít. Budu muset naštudovat předpis.....

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kokta s technickou mít problém nebude, všechno to podmazal jeho prachatej táta ;-) Takže Kokta může klidně namontovat do oktavky motor z amerického dragsteru a na kapotě mít sání a kompresor, na STK jen mávnou rukou a nasadí tmavé brýle [emoji6]

Odkaz ke komentáři

Alespoň se vyčistí ulice od těch smradlavejch dehtů ( a někdy i benzínů) a teď to nemyslím zle vůči tady nikomu. Ale to co kolikrát jezdí po ulicích to mi hlava nebere. Včera kolem nás při procházce z malou projel starej Multivan a čmoud a smrad. jak mohou tato auta dostávat emise ( všichni víme) a to je denně aby kolem neprojel jeden či více smraďochů když jsem venku. v 95% dehty. Proč bych to měla moje dcera dýchat, proč těhotná manželka když byla, proč já. jen ať to vyčištěj ty starý popelnice. Pokud auto funguje jak má ať s čipem nebo ne, pak  je mi to jedno. Ale proč bych měl čmuchat jedy z aut z vykuchaným DPF apod.. Kdyby vše fungovalo jak mělo i dle dnešních předpisů a emise se neojebávali, pak se nemusely zavádět tyhle nesmysly. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Petře konkrétně já z výroby DPF nemám,takže je to stejně jako když o dva roky mladší stejně auto ho má a vykuchá ho. Máš podle mě na myslí opravdu už auta, která mají v háji vstřiky,turba katalyzátor atd... Bohužel tahle auta o kterých píšeš jsou většinou starší a ani nemají možnost napojení na nějaký systém (třeba u Škodovky na CAN sběrnici) takže tahle auta asi stejné nikdo takhle moc hlídat nedokáže... Nevím,proč bych neměl udělat technickou,když mám načaté turbo, nebo třeba tu zmiňovanou váhu vzduchu. Až to odejde tak to vyměním, proč mi do toho má kecat někdo další. Ať radši hlídají brzdy, podvozky a karoserie. Potom jedeš za pitomce, kterému pomalu visí kufr už jen na pantech a lepidlu na skle (viz rezavění u Škodovky) nebo jede a houpe se mu to jako na lodí protože tlumiče jsou KO... Jako tohle přece ohrožuje při provozu a ne nějaké posranému turbo...

Odkaz ke komentáři

Souhlas s Motosem, ale na druhou stranu když vidíš dost často za nějakým dieslem jak to čudí a má platné emise, tak to je pak taky něco v nepořádku. A emise ( ať se nám to líbí nebo ne) jsou zrcadlem správné funkce motoru. To, že EU a ecoteroristi vymýšlí nesmysly je věc druhá. Ale dnes u těch moderních aut když se něco posere tak to vypouští mnohem větší sviňstvo než starej diesl ale i benzín bez těch fičurin ( přímý vstřik, turba atd.) 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Souhlas s Motosem, ale na druhou stranu když vidíš dost často za nějakým dieslem jak to čudí a má platné emise, tak to je pak taky něco v nepořádku. A emise ( ať se nám to líbí nebo ne) jsou zrcadlem správné funkce motoru. To, že EU a ecoteroristi vymýšlí nesmysly je věc druhá. Ale dnes u těch moderních aut když se něco posere tak to vypouští mnohem větší sviňstvo než starej diesl ale i benzín bez těch fičurin ( přímý vstřik, turba atd.)

Me sere proc to policajti neresej. Pokud vidi 'moderni' auto - rekneme od 01 vyse a cmoudi nejak podezrele, ci smrdi, tak maji pravo naridit emise a jet na ne ihned. Lze to odmitnout, ale pak musis auto na miste nechat (technicaky brat nesmeji, co se tedy stane? Odjedou a dotceny pokracuje? Beztrestne? Dnes uz technicaky snad zas muzou brat ne?).
Odkaz ke komentáři

Jojo, už jsme si zvykli, jak nás Rádius vodí za nos, my už mu to nežereme :D Taky kdo by kradl 1,6 8V, to by musel jedině zoufalec, nebo absolutní amatér, co si myslí že krade tolik žádané TDI že jo? :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...