Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Koukam na Feldu co sem postnul snad Kokta, no masakr. Ma najeto poctivych 55tis km, chce za ni 55 tis + kolik 5tis eko dan? A interier (sedacka a volant, dal jsem to nezkoumal a je to videt uz i jen na mobilu, real bude jeste horsi) je znicenejsi vic, nez na nasi felde, ktere uz tahne na 160tis a buh vi, o kolik byla stazena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ, hold nemají LONG LIFE na 50tis km. A taky je pravda, že olej tam mění na každé pumpě za pár korun a nemusíš kvůli tomu do AS, ono tam vlastně skoro vůbec nemusíš do AS. To jen tady u nás si musíme nechat srát na hlavu. i když existje tzv. bloková vyjímka, která je stejně o ničem. 

Odkaz ke komentáři

Mám jí jen do lesa, už je bez značek a šel jsem vyfoukat filtr a vyndal svíčky abych je zkoukl a jsou celkové OK, jen mě zajímá jaký mají mít ten odtrh, vždycky jsem si myslel, že cca 0,08 nebo tak nějak, ale tady je víc...

Odkaz ke komentáři

Na agitaci o Škodách je tu Clint, pozvi ho na večeři i s manželkou, má taky F2, tak jako náhodou přijedou s ní a on jí tam udělá celou parádu včetně předváděcí jízdy a jedno oko nezůstane suché nad jeho chvalozpěvy o Fábii co by druhé nejlepší auto na světě, protože nejlepší auto na světě je Octávie. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Motosi, to víš, to by ten panelák musel být nafukovací a jak víš, tak beton nenafoukneš. My tady na západě žijeme skromně, žádná pražská sídla s 5 ložnicemi, letním sídlem na Slapech s vlastním autocampem atd.  :kol-48: Pokud bys ovšem plánoval přijed s darem v podobě Volva XC90 Pro dcerku tak to bych nějak udělal. To bych asi i ten panel nafouknul.  :kol-98:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...