Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Každej mi už 7 let tvrdí jakej je ten motor shit a už několikrát jsem se v časopisech s testy dočetl, že zrovna motor BKD je nejpovedenější dvoulitr, co koncern udělal v období 2003 (první Audi A3) až do 2008 (Octavia II)... Tak ono taky záleží jak se s tím jezdí... Tím nechci říct, že mě motor nemůže potkat... Jinak původní setrvák a spojka ve čtvrť milionu km, to se mi zdá celkem dobré, když to ještě není ani akutní na výměnu, to už je většinou v jiných aut po výměně...

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám teď na tacho 190 000km plus těch max. 50 000 je skoro 250 000km ještě mám 2 původní ložiska např. Turbo už tedy bylo měněné, ale spojka původní, na motoru se nic nedělalo, prostě říkám si, že na ten nájezd celkem zatím to jde. To co řeším postupně já, to už jiní majitele takhle starých aut mají za sebou dávno a někteří už i 2x, takže zase takového shit to není a to já nejsem výletní jezdec, dávám auto to co se má (pravidelný servis) chovám se k němu tak jak se má (zahřátí motoru, dochlazování turba, což je dle článků v časopisech zavádějící, atd.atd.)

Odkaz ke komentáři

Tvl Stringo, tys koupil stočenej šuplík jo?

Koupil jsem auto se serviskou, ale po roce jsem byl náhodou v autorizáku a chlapík mi to řekl, že to auto je stočené o 30-50 tisíc, podle ročního nájezdu během 3 let co bylo auto servisováno ve Škodovce... To se ještě nedalo proti tomuhle bojovat soudně, tak jsem to přijal prostě jako hotovou věc a vzhledem k tomu, že tohle auto jsem prostě chtěl a nebylo jich v nabídce moc, žák jsem si ho nechal... (Chtěl jsem combi, dvoulitra ve vínově barvě). Sice mě mrzí hagusy občas, ale mám tažné tak co...
Odkaz ke komentáři

A nakonec ta koupě zase nebyla úplně propadák, krom toho stočení se nic nevysralo, to jsem těma nehodama dal autu na prdel mnohem víc... Chtělo by to už něco mladšího, ale musím ještě vydržet pár let, než začne manželka vydělávat nějaké money...

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

koukal jsem na pozvánku na čaj je tam nějaký dress code  :kol-28:

Jo a Pancho prý hubne do sebe, to on si jako opravdu nedá koleno jo? kam se ten svět řítí, ostatně Pancho se řítí společně se Škodou. Do prdele. :kol-28:J

Ja se skodovkou se nemam  problem,to jen ty mas furt neco:))   

A jinak myslim  ze cela evropa se riti do prdele a bude jedno  jestli mas skodovku nebo kia

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Hagusy se nechají dodělat. žádná věda.

Petře to je pravda, ale každej normální servisák ti řekne to samé. Do střechy bych nevrtal, ať to uděláš sebe pečlivěji, začne to na 80% okolo reznout. Ten povrch už je starej po 5ti letech a udělají se tam mikropraskliny a začne to jít do háje... Takže tak no, jinak není problém nic, ale za jakou cenu někdy... Jinak mi to řeklo asi 5 lidí nezávisle na sobě, jenom v autorizáku to nebyl žádný problém ostatně jako vždy a se vším... Editováno: , autor: Stringo
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...