Stringo Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Už žádné testy, dokud jsem nepřijel na čaj a Kokta mi to s Tebou neprolezl a nenahrnuli jste do mě rozumy a odchodu mého motoru na onen svět, jezdilo se mi nádherně. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) PD to je kvalita! začíná to dvouhmotou a spojkou a končí klikou Editováno: 11. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Už zase hulí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) Každej mi už 7 let tvrdí jakej je ten motor shit a už několikrát jsem se v časopisech s testy dočetl, že zrovna motor BKD je nejpovedenější dvoulitr, co koncern udělal v období 2003 (první Audi A3) až do 2008 (Octavia II)... Tak ono taky záleží jak se s tím jezdí... Tím nechci říct, že mě motor nemůže potkat... Jinak původní setrvák a spojka ve čtvrť milionu km, to se mi zdá celkem dobré, když to ještě není ani akutní na výměnu, to už je většinou v jiných aut po výměně... Editováno: 11. Únor 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 To rozhodne. Ja menil u O1 setrvak ve 140tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 taky stringo nemáš nic najeto otázka jestli to teda nemáš stočeny no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Říkám ti, že má auto najeto min. 250000. Co jsem se dopídil, tak auto bylo stočené o cca 50 000km (víc údajně ne, podle autorizáku)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Tvl Stringo, tys koupil stočenej šuplík jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 koukal jsem na pozvánku na čaj je tam nějaký dress code Jo a Pancho prý hubne do sebe, to on si jako opravdu nedá koleno jo? kam se ten svět řítí, ostatně Pancho se řítí společně se Škodou. Do prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Já mám teď na tacho 190 000km plus těch max. 50 000 je skoro 250 000km ještě mám 2 původní ložiska např. Turbo už tedy bylo měněné, ale spojka původní, na motoru se nic nedělalo, prostě říkám si, že na ten nájezd celkem zatím to jde. To co řeším postupně já, to už jiní majitele takhle starých aut mají za sebou dávno a někteří už i 2x, takže zase takového shit to není a to já nejsem výletní jezdec, dávám auto to co se má (pravidelný servis) chovám se k němu tak jak se má (zahřátí motoru, dochlazování turba, což je dle článků v časopisech zavádějící, atd.atd.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Tvl Stringo, tys koupil stočenej šuplík jo?Koupil jsem auto se serviskou, ale po roce jsem byl náhodou v autorizáku a chlapík mi to řekl, že to auto je stočené o 30-50 tisíc, podle ročního nájezdu během 3 let co bylo auto servisováno ve Škodovce... To se ještě nedalo proti tomuhle bojovat soudně, tak jsem to přijal prostě jako hotovou věc a vzhledem k tomu, že tohle auto jsem prostě chtěl a nebylo jich v nabídce moc, žák jsem si ho nechal... (Chtěl jsem combi, dvoulitra ve vínově barvě). Sice mě mrzí hagusy občas, ale mám tažné tak co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 (editace) A nakonec ta koupě zase nebyla úplně propadák, krom toho stočení se nic nevysralo, to jsem těma nehodama dal autu na prdel mnohem víc... Chtělo by to už něco mladšího, ale musím ještě vydržet pár let, než začne manželka vydělávat nějaké money... Editováno: 12. Únor 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 koukal jsem na pozvánku na čaj je tam nějaký dress code Jo a Pancho prý hubne do sebe, to on si jako opravdu nedá koleno jo? kam se ten svět řítí, ostatně Pancho se řítí společně se Škodou. Do prdele. :kol-28:J Ja se skodovkou se nemam problem,to jen ty mas furt neco:)) A jinak myslim ze cela evropa se riti do prdele a bude jedno jestli mas skodovku nebo kia 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 TAK TO NEBUDE, ŠKODA JE VŽDY JENOM JEDNA A NEJLEPŠÍ S NEJLEPŠÍMI MOTORY A MODELY, TAK TADY NEPOVÍDEJ POVÍDAČKY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 To bylo na mne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Hagusy se nechají dodělat. žádná věda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 (editace) Ne, kokta to myslel určitě na mě. Kdybych byl Clint Pancho, tak bych Ti napsal, na koho, co 4. pád. tedy " NA MĚ" , ale protože nejsem Clint, tak Ti to nenapíšu. Editováno: 12. Únor 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 ale napsal si to:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Jinak Stringo nedovalí na čaj, chce zase dělat Coloumba. By mi mohl taky tu svou stočenou vinařku ukázat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Ale přijede Stringo a já vím proč [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Stringo není psanej a kdo není psanej, jako by nebyl. tak on vlastně Stringo není stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 (editace) Hagusy se nechají dodělat. žádná věda.Petře to je pravda, ale každej normální servisák ti řekne to samé. Do střechy bych nevrtal, ať to uděláš sebe pečlivěji, začne to na 80% okolo reznout. Ten povrch už je starej po 5ti letech a udělají se tam mikropraskliny a začne to jít do háje... Takže tak no, jinak není problém nic, ale za jakou cenu někdy... Jinak mi to řeklo asi 5 lidí nezávisle na sobě, jenom v autorizáku to nebyl žádný problém ostatně jako vždy a se vším... Editováno: 12. Únor 2016, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 (editace) Já jsem teď ve stavu nemoci už 14.dní, takže mě čeká teď 2 týdny noční v kuse,tak proto jsem se ani nevyjadřoval... Editováno: 12. Únor 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Jojo, radioaktivita je svinstvo :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Tvl Stringo, tys koupil stočenej šuplík jo? Tak to asi každý kdo kdy kupoval ojetinu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky