Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

U nás se nic podobného ani nedělá ve firmě, akorát novoroční akce a tam nechodím z principu, nesnáším novou filozofii naší firmy, takže nebudu poslouchat celej večer něco, co se mi příčí... Jdu na jedno do hospody v pátek a to mi stačí, jinak doma víno u televize.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, to uz vime, u Ordinace v ruzove zahrade. Ja zase nechodim nikam ani v patek. Pokud neni duvod, kamos(ka) co jsem dlouho nevidel co prijede na navstevu nebo tak. Na firemni vecirek chodim, protoze to povazuji jako podekovani firmy popr. sefa za odvedenou praci v danem roce. Ono totiz zdaleka neni tady normalni poradat pro sve zamestnance vecirky. Mamky sef neprijde a ani nepodekuje natoz nejaky vecirek nebo premie. U tchyne totez, pokud si chteji udelat vecirek tak si na nej musi slozit u usporadat si ho sami. Vy jste hold korporace kde jednotlivec nehraje roli, ja delam v male firme kde si svych lidi vazi.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jo jo, nás je ve firmě údajně 1500 (na dílně nás je 400, tak nevím kde ten zbytek je, do věžáku se snad tolik lidí ani nevejde)... Sere mě, že vyhazujou dělníky pro málo práce, nám co tu ještě jsme hrozí půl roku nevyplacením prémií a potom si uspořádají večírek za 4 000 000kč tam si 2 hodiny lebedí jakej jsme tým, jak jsme světoví, všichni si plácání po ramenou a tváří se hrozně přátelsky a za týden o tobě nikdo neví... Tohle mě sere, ta přetvářka a vyhazování peněz oknem (což o to, ale poslouchat půl roku jak nejsou peníze na nic a pak tohle...)

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Petrrra tam zvou jen jako zástupce žebroty, chudaků podřízených a přisluhovačů. Aby se ukázalo, jak se vrchnost včele s megaprezidentem stará o svoje pracovníky. Dovolej mu čuchnout ke kaviáru, olíznout skleničku od Chadonay a pohlédnout na sekretářku. Přitom se Petrrr klaní, děkuje a je šťastnej, že je součástí této společnosti. [emoji23]

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Clint to prokoukl, mě tam zvou, že jim dělám řidiče pak při rozvozu domů. Taky musíš vše vykecat. No od dubna už dělám jinde, kde večírky mají také, tak snad tam mě nechají alespoň si sednout na chodbě a sníst si bagetu.

Stringo to je pak samozřejmě jiná, v takovém případě bych tam taky nešel. To pak chce na ten večírek přijít s berlí v podobě AK47 a vedení společnosti s kadencí 600/min. to vysvětlit. 

No jinak tady to zase funguje tak, že jsou zvaní i partneři partnerky manželé manželky a navíc bývalí dlouholetí zaměstnanci ( důchodci) a jen proto, že to jsou kamarádi nebo známí šéfů. Tedy nás posledních 5 včetně šéfů jsme tam ve velké menšině, než zvaní hosté z řad důchodců atd. Jinými slovy nás 5 dělá celý rok a ostatní se přijdou jen nachlastat a nažrat a někteří jsou ještě tak drzí, že si předem zavolají a ptají se kdy a kde že letos bude ten večírek. V době krize, kdy mi tady šéf brečel obden jak nejsou peníze  atd. ( samozřejmě jsem to viděl i na pásce) mně to taky vadilo a nechybělo moc abych taky nešel. Teď jsem zvědavej ( a nedělám si iluze) jestli dostanu když odcházím alespoň nějaké odstupné po 12 letech práce ( nebo alespoň vyšší prémie), i když odcházím sice sám, ale na šéfův popud. 

Odkaz ke komentáři

Petrrr: Jedna je tvoje manželka a druhá tvoje matka co??? :D :D Tak to dovede každej, ale Pancho má pod sebou dvě nahatý a ani jedna není jeho manželka...to už je jinej kádr :kol-47: Pancho je opravdovej alfasamec :D To ty můžeš s těma maskama maximálně do kabaretu :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Rádio, co jsi chtěl z tý mojí feldy? Do 10 dní půjde z baráku.

Co muzes? Potřeboval bych zámek od řidiče/spolujezdce. Kola by se sikly a tak...

Jako jeden z hostu i tiskova mluvci PCR krajskeho reditelstvi Praha. No pak moderatorka z Frekvence 1 vcetne redaktora atd. Tak ze krasnych holek k tanci nebyla nouze.

Jsi jim vezl pizzu?

Jo jo, nás je ve firmě údajně 1500 (na dílně nás je 400, tak nevím kde ten zbytek je, do věžáku se snad tolik lidí ani nevejde)... Sere mě, že vyhazujou dělníky pro málo práce, nám co tu ještě jsme hrozí půl roku nevyplacením prémií a potom si uspořádají večírek za 4 000 000kč tam si 2 hodiny lebedí jakej jsme tým, jak jsme světoví, všichni si plácání po ramenou a tváří se hrozně přátelsky a za týden o tobě nikdo neví... Tohle mě sere, ta přetvářka a vyhazování peněz oknem (což o to, ale poslouchat půl roku jak nejsou peníze na nic a pak tohle...)

Njn, ja chodim ob rok, letos bych měl jít a taky mě to dvakrát moc nelaka. Ja zas nemám řád tisíce lidí, ja radši kdyz je to tak o deseti lidech. Pak se už delaj skupinky a nekdo to a dalsi tamto... Pravda je, kdyby se ty prachy rozdelily rovnym dilem mezi všechny, tak by to bylo lepší.

Jaké si to uděláš takové to máš. Jen pro osvětu, jedna z nich je moje žena.

Že ta uprostřed!
Odkaz ke komentáři

Tak pánové a teď prosím smích :)

Rano letim do auta. Odemknu, vše v cajku. Vyřadim (auto uz sjizdi z kopce), spojka, otacim klíčkem a nic. Ručka. Spojka, tocim klíčem a nic. Zamykam, beru doma multimetr. Odemykam, otacim klíčem a vrrrrr. No jsem nasranej 2x, už jsem měl připravený číslo na odtah! Palubak vyresetovanej. Takze ac nemám čas jdu z práce driv a omlatim jim to o hlavu. Jednou (už jsem to psal), se mi stalo neco podobného, akorat cvaklo v motoru 2x a startovalo to divne a déle. Pak byl palubak taky vyresetovanej - neřešil jsem to, už se to neozvalo. Myslím že jsem to na garancce zmiňoval, musim se doma podívat.

Čím se to spravilo, otevřenim dveří? Zamknutim a odemknutim? Klíček jsem předtím zkoušel i vyndavat a zandavat.

Ja si koupim fakt DACII :D a budu se všem smát. Tam jsou i brzdy mechanicky - ala Flinstone.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Clinte dobrý, ale nepochopil si souvislost. V předchozí komunikaci šlo o to, že si nelze užít dle Tvých a Stringových slov mejdan ve společnosti manželky. No a já zase říkám, že ano. Má žena není žárlivka a já žárlivec. Pokud ovšem někdo ač ženat má potřebu někde na hajzlu ohýbat hostesku, či letušku nebo kolegyni , tak to už je trochu jiný druh zábavy, který se mě netýká.  

Odkaz ke komentáři

JJ, však on ten Stringo bude taky starej prasák, to ať mi neříká, že je furt na služebních montážích někde daleko od domova na penzionech a hotelech sám.  Všechny prachy utratí za ku.vy a pak se diví, že nemá na nové auto. Manželce pak doma tvrdí, jak firma neprospívá a jak jde dolu s platem. Holky od jádra jsou prý kočandy, občas mají místo 2 prs, prsa 3 nebo místo vagíny ptáka, ale to prý Stringovi nevadí. Hlavním kritériem je cena ( jako ve všech státních zakázkách a výběrových řízeních) a víc jak 500 za hodinu nedá. Holky u Prunéřova na Chomutovsku mají žně, když vypadne elektrárna, ví, že přijede Stringo a že bude kšeft. 

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Clinte dobrý, ale nepochopil si souvislost. V předchozí komunikaci šlo o to, že si nelze užít dle Tvých a Stringových slov mejdan ve společnosti manželky. No a já zase říkám, že ano. Má žena není žárlivka a já žárlivec. Pokud ovšem někdo ač ženat má potřebu někde na hajzlu ohýbat hostesku, či letušku nebo kolegyni , tak to už je trochu jiný druh zábavy, který se mě netýká.

Hele jestli o takové zabave někdo ví, tak jedu!

Ps:

Jak nám to tu pekne Peeetrrr vysvětlil, tak uz vim, proč furt u nas padala elektrika :D, nějaká místní hazela dráty do měnírny a čekala až přijede montér Pepa.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...