Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tak u nás je to nastavené hlavně a především na výběr finančních prostředků a ne tak, aby to opravdu fungovalo. Ale to zase přijde Pawouk a bude nám tu říkat, jak máme jet 90km/h, protože na rovince, kde není křižovatka, mohu ve 120km/h způsobit hromadnou nehodu se spoustou mrtvých a tak to prostě je. Páky na lidi co jezdí bez papírů, pod vlivem alkoholu a psychotropních látek, co kradou ata, na lidi co nerespektují základní řidičské povinnosti (zipování, přednosti v jízdě, řazení v pruzích, oznámení o změně směru jízdy, zbytečné brždění provozu, náhlé změny stylu jízdy atd.atd.) nejsou a ani když jim napaří 70000kč pokuty je z nich nikdy nikdo nedostane, na ty se tedy u nás nikdo zaměřovat nebude, budeme sedět za tunelem na jižní spojce, a měřit jestli někdo mezi tunely jede 90km/h nebo náhodou 110km/h, budeme sedět za značkou obce, kdyby náhodou nekdo nešlápl před značkou na brzdu, budeme v půl druhé ráno u křižovatky, jestli náhodou někdo neprojede na právě skočenou červenou, je snazší pokutovat za 10-ti minutové stání na chodníku, než abychom hlídali jestli někdo nekrade vedle v ulici v noci auta a to bych mohl mluvit do aleluja... prostě budeme dojit ty lidi, co od nich dostaneme ty nižší částky a ještě aby mlčeli a zaplatili, tak ve správním to očoudíme ať mají echt strach, to jsou snadno vydělané peníze...

Na silnici je tolik situací, které ohrožují účastníky provozu mnohem víc než rychlá jízda a třeba tím ani nkdo nemusí vyloženě porušovat zákon, ale sedí za volantem tak vystresovaný, že  je pro ostatní opravdu nebezpečný, ale není to tak pohodlné, tak to radši nikdo nehlídá...

Zrovna dnes do práce, jedu v koloně aut (asi 6 aut) a před nimi cisterna s přívěsem a na trase je jediné místo ve stoupání se dvěma pruhy, kde se dá předjíždět v klidu, no tem první ichtyl začal předjíždět a jel vedle té cisterny 80kou celou cestu celé stoupání 2 km a všichni se vlečeme za ním, měl jsem fakt chuť přejet ty dvě plné čáry a předjet je všechny protipruhem... Tyhle řidiče bych okamžitě vzal, vykopl z auta, auto pustil ze srázu a ještě mu plivl do ksichtu, protože tohle chování potom akorát nasírá ostatní a při tom je tak jednoduché, zůstat za kamionem a jet za ním a neomezovat ostatní sobeckým chováním...

Tak, jsem si postěžoval a jdu zase něco dělat...

Editováno: , autor: Stringo
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je přesně to, co sem včera řešil s kamiónem já.....člověk to pak prostě nevydrží, tu jejich bezohlednost a spolehání se, že on může všechno a osobáky, ty ho nezajímají, ať si počkají....Proto když on omezí schválně mě, tak mu to vrátím, ať si taky zabrzdí a vleče se za mnou, jeho to potom sere víc....Snad si to takovej debil (což je bohužel 75% řidičů kamiónů) uvědomí.

Jen tak na okraj, konzultoval jsem to předjíždění vedle sebe náklaďáků se sousedem, co řídí kamion a dal mi za pravdu, že to dělá taky, pač nechce zpomalovat za kamionem před ním, tak se nacpe do levého a protože ho omezovač víc nepustí, jedou vedle sebe. Ten předjížděnej taky brzdit či podřazovat nehodlá a tak pak to takhle vypadá....Tak jsem mu řekl rovnou, jakej je debil :)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

jo, to se mi tuhle stalo podobné, před mou domovinou je dlouhá rovina a pak ostřejší zatáčka. byla kolona 4 aut, fouknul jsem tam za tři a na začátku roviny začal předjíždět nevjela mi tam ta kráva, co byla předposlední musel jsem brzdit a navíc ta kráva předjížděla to jedno auto taky půl hodiny ( přitom měla passata TDI) a ta zatáčka se kurevsky rychle blížila, jasně ona je v klidu páč ona si to stihne, ale už vůbec nekoukala na to,jestli to stihnu ještě já za ní. Okamžitě vytáhnout z auta ( pokud to bude k světu)  ošukat a hodit i s autem do příkopu a zapálit. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Však jo, ale já už měl 3/4 kolony předjeto a ona mi tam prostě vjela a začala předjíždět to jedno auto před sebou také. Dobrá, já jsem klidný řidič, kdyby ale na to ale alespoň šlápla a měli jsme oba čas  v klidu se zařadit. A pro tyto situace RAM 1500 ( 2500, 3500) optimální. Prostě toho před sebou lehce popoženeš nárazníkem. Kdybych tam předjížděl z RAMkou pochybuji, že by mi tam vjela, i když ženský jsou na to krávy dost. 

Odkaz ke komentáři

Tak jsem byl informovan ze servisu. Chteji po me za ten motor calnout 1800. S tim ze mi dal slevu 20% na motor a nepocital praci. Ti sou hodni co? Je to jeho iniciativa a na kulanci to asi ani neposilal. Tak jsem mu s velkym diky odpovedel co si o Skodovkach myslim.

Hele tak tys odjel bez placení a oni te vychmatli?

Měl jsi mu říct, že na vrakaci (dle tvych slov, kam to auto patří) a nebo činu, bys měl i s praci za litr.

Doufal jsem alespon v proplaceni motoru a praci bych si zaplatil sam. No mne je to jedno. Ja nebyt jako Clint, ktery koupi auto je s nim nespokojen, prodela i svoje trenky a jako odvetu Skodovce si koupi dalsi Skodovku.

Ja jim to zaplatim a budou treba posledni penize, ktere ode me AS uvidi. Budu chodit tam kde si vic budou vazit mych penez. Stejne tak v budoucnu vyber dalsiho auta dosavadni zkusenosti rozhodne budou hrat svou roli.

Dáčie rikam!

Odkaz ke komentáři

Motosi, sice vím, že nebydlím v milionovém městě ( plné špíny, feťáků, bezdomovců a čmoudů), ale i my tady jako 6tis město máme taky pouliční osvětlení víš? Dokonce i kanalizaci, měststkou čistírnu a v bytě mám i záchod a tekoucí vodu. Dokonce i elektriku máme. Tedy vestu  mít nemusím. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No jo, a dokonce v zámkové dlažbě a silnice živičné a autama tady jezdíme, ne s koňskýma povozama a valníky. Ty máš Motosi dost. Jednou tě pozvu, uvidíš to tady a v Praze dáš výpověď, Superba hodíš do škarpy, šéfa pošleš do prdele. ten byt u té rušné křižovatky prodáš a já Ti tady najdu nějakou pěknou haciendu a jak budeš spokojenej, obklopenej přírodou, tvé děti poznají co je čerstvý vzduch a Tvá žena z toho tak rozkvete, že z toho ještě bude malej Motosáček, přeci jen seš samá holka. Ale zdejší klima po uranové těžbě Tě postaví na nohy. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Motosi, dej si bacha, on Petrrr takhle balí nabíječe, už Kokta mu jednou podlehnul. Venkov, příroda, čerstvý vzduch....bledě modrej kinder :D

No já jdu chrápat, v noci jsem musel výjimečně pracovat :)

Odkaz ke komentáři

Ufff...tak jsem se vyspinkal, vidím, že vy jste spali taky :)

No výměnu skla jsem si rozmyslel, nechci řešit další problémy, které by mohly nastat případně a už jsem domluven na opravě záseku....přijedou ke mě domů a udělají to na místě. Pak mi ještě pojiš´tovna poděkuje, jak jí šetřím ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...