Petrrr Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 (editace) NEJHUSTEJSI VTIP ROKU JAKY JSEM ZA POSLEDNI ROKY SLYSEL. http://www.autoforum.cz/zajimavosti/volkswagen-dal-touzi-po-vlastni-dacii-resi-rovnovahu-mezi-kvalitou-a-cenou/ „Naše společnost má určité interní standardy, díky nimž jsou naše vozy vysoce kvalitní - ale možná jsou některé z nich pouze našimi vlastními normami a neshodují se s tím, co požadují zákazníci. Editováno: 2. Březen 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 (editace) Ty Rendly, to je hroznej shit, to bych snad raději jezdil na kole. Tady u nás mají Rendly jen bezdomáči a chudáci. V Praze v nich bezdomovci přespávají, prej lepší spát v tom shitu, než bejt přikrytej novinama na lavičce [emoji23] Editováno: 2. Březen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 To je dobrá masírka koukat v tapatlaku na moje Barumy. Za chvíli je budete chtít taky [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Ja tam vidim Radiusovo Krusovice. A ted nam Clinte prozrad kolik vozu zn. Renault si vlastnil, kolik si jich alespon ridil. Ano v jizdnich vlastnostech a motorovych vykonech ma asi navrch koncern. Na druhou stranu znam nekolik majitelu Renaultu ( Kango, Fluence, Thalie, Megan) a ani jeden z nich nemusel prodat to auto po 4 letech a 100tis. Ba dokonce nemuseli ani resit to co uz si ty musel resit s O3. Kdyz Renault daval automaticky zaruku 5 let nebo 100tis km, tak Skoda jeste nenabizela ani prodlouzenou zaruku za priplatek. Nechci se zastavat ale kdyz clovek vychazi z faktu vypada to jinak nez kdyz clovek vychazi z predsudku a jedna baba povidala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 megane rs cup má zrovna dobré vlastnosti, to auto si každej chválil.... ostrej hatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Jinak osobne k me nevoli ze zacatku zimni Barumy vlastnim na obou autech polarys 2 a 3. A kupodivu nemohu rici ani popel. Jsem spokojen. A pristi pneu mozna budou zase Barumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 megane rs cup má zrovna dobré vlastnosti, to auto si každej chválil.... ostrej hatchTo je ale úplně jinej Renault, než to co sjíždí z linek normálně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Zvyknout se dá na všechno, ale musíš mít to auto na stálo. Já jeden měsíc mám jedno, druhej už jiné, pak svoje, to potom je naprd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 já si nejdřív počkám až klint přezuje a podá nezaujatej raport o letních barumkách, pak je na jeho doporučení koupím a když budou stát za hovno přijedu si k němu zadriftovat na zahrádku. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 (editace) to bys ale námořníku musel mít RWD auto, ale to koncern moc nedělá Editováno: 2. Březen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 petře dneska jsem byl na nákupu v pátek jedu domu . mám to vzít kolem tebe nebo se zastavíš na kávu ty? za super cenu 3.20E 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 kokto na trávě to hrabat bude neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Stringo, az Clint udela nekdy nejakej nezaujatej report, tak z radosti skocim skrz zavrene panelakove okno ven. Proto doufam ze to mel byt povedeny vtip. Kapitane to neni hermos. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 petře já nikdy nevtipkukju a hermoš není sýr . jo a koukám na tu fotku od klinta těch barumek a on si obědnal 4 levé gumy. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 (editace) No dobra a co myslis tou cestou kolem me? Ja cestu kamsi na sever urco nemam. A nejaky zrajici plisnovy syr bys tam jeste nemel? Gabembert nebo tak? Hermos mel byt vtip. Editováno: 2. Březen 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 jako zrající sýr bych musel ještě přez francii a to nee. když z holanska a za rozumnou cenu tak tohle a neboj jestly jsi nikdy nejedl tak neboj nechutná to jako ta naše srágora. kde že to bydlíš? možná bych si udělal zajíždku a nebo clint udělá sraz do 14dnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 (editace) Kapo souradnice GPS poslany pres SZ. Mas proverku na stupen PT ( prisne tajne) ? Jestli ne, zprava se znici spolecne s telefonem do nekolika sekund. [emoji1] Editováno: 2. Březen 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 ok jdu na to kouknout přez rezervní telefon narad bych přisel o novou Z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 dneska v práci střiky ven na repas a dvě turba v píče zejtra přivezou a jede se dál .ty turba vydržely neskutečnejch 60tis motohodin 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 To mas biturbo v oktavce? V nemecku sis nechal upravit oktu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 v německu už mají všichni biturbo to jen mi v ČR žijeme na stromech s jedním turbem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Trochu jiná Octa [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Barbosso, tak objednáš 4 pravé a vyměníme si je [emoji23] Jinak ale hodnocení od zákazníků mají všude vesměs dobré http://www.pneumatiky.cz/barum-bravuris-3-hm-225-40-r18-92-y-letni.html#hodnoceni Samozřejmě, že udělám později naprosto nezaujaté hodnocení. Ovšem bude se týkat jen tohoto rozměru, to by na kinderu jeho motor už neutáhnul...,. Editováno: 3. Březen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Kapitán má na trajektu dvojité přeplňování, aby ujel motorovým člunům policajtů, když pašuje kradenou ropu ze Sýrie 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Tak jsem si před chvílí v práci honil ptáka (Ibise) Seděl na radaru syčák, ale mazaně se otočil, uviděl nebezpečí a zmizel Editováno: 3. Březen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky