motosman Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Kurňa, nějak přituhuje. Námraza na autě. Začíná to kempování být zajímavé. Ještě že jsem vzal ten tekutej svetr. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 To je nápad kempovat v zimě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Dobrej, viď? Vždy začínám na velikonoce. Někdy tu jsem i v zimě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Nojo, loni už byly hicovky, teď venku mrzne. Až půjdeš na ryby, abys vysekával do ledu díru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Nestraš. Auto zamrzlé a tráva = rampouchy. Měsíc vylezl a stále přituhuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 A ty jsi v chatce, nebo pod stanem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 V aute spi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Tak u nás je taky námraza... Už aby byla ta sračka pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 V karavanu a před ním přístřešek. I ptáci chodí po zemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Přes den má bejt už teplo, to se nahřeješ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Klinte kdy to přezujš na ty ultrasmiky? Už není na co čekat nebo nejdřív dojedeš zimáky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Něco pro piráty. To byly časy... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Vzhledem k tomu, že předseda má působnost v celé ČR a od doby naftového virusu dodržuje všechny předpisy, bude už celoročné jezdit na zimních. Použitím ultrasmyků by se mu teritorium omezilo jen na okolí Prahy. ;-) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 dnešní motosmanův standard,ani sem to nesnědl protože předtím jsem ještě tlačil do sebe drštkovou. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 kokto kde máš plzničku? já včéra při pokusu vdechnout to sojové koleno si zlomil zub a zubař si mne ruce jak mě zase oškube. tak na zítra peču kachnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 já být řidič a arabskou sračku jménem plzeň nepiji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Kachna byla dnes. Toto máme na zítra. Večer pouze dietní krkovička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 (editace) Kachničku budu mít zítra, ne-li již dnes k večeři. Samozeřjmě zapiju Plzní, nejsem blázen, jako Kokta a zapíjet kachnu malinovkou jen kvůli tomu, že je "arabská" ¨Zrovna dneska při teplotách +15 přemýšlím o přezutí na ultrasmyky. Jenže mě čeká ještě otravné mytí disků Editováno: 27. Březen 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 (editace) budvarem jedině, sem vlastenec. já vím že seš talibánec však babiš už si koupí budvar hele klintuv problém http://forum.skodahome.cz/topic/127555-kola-na-letní-sezónu/?p=2146437 Editováno: 27. Březen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 No jo trapna simply clever reseni. Rad bych pil Budvar, sle Budvar bohuzel neni Plzen. Chutove Budvar na Plzen proste nema. Hold Plzen svetu donesla spodne kvaseny lezak a to se musi nekde projevit. Vse ostatni jsou jen mene zdarile kopie. Plzni zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 aha to jo, pij si ty bobky granulovaný, my Budějováci máme pořádnej chmel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 To mas ovsem pravdu. Vicemene to na kvalitu nema vliv. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 (editace) to babiš říká taky o svych kuřatech a chutnaj hrozně. plzen je dobrá jedině z tanku, jinak to chutná hrozně Editováno: 27. Březen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Já teď doma plzeň taky nemám, chlastám Radegast 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Akorad kokto je to to same pivo co je v tanku nebo v lahvich. Ten rozdil v chuti je zpusoben skladovanim a delkou kdy se to pivo dostane ke konzumentovi. Bohuzel to je to co to pivo lehce degraduje. Coz u tech tanku je prave minimalizovano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky