motosman Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 Tak ten hajzl utek. Hadí ocásky nebudou. Náhrada bude kanec. Petrrr a není to Brava (Fiat), ale Blava. Město hříchů mého mládí a Zlatého bažanta. [emoji14] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 Kdoví kolik tam pobíhá motosmanů. No nic, frčím to konečně přezout, sníh a led už neočekávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 Nooo, slušnej čas, ty jsi ještě čekal na ty včerejší kroupy, aby ti to neklouzalo, co? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 Tak hlavne on s tim jel naposled o Vanocich. [emoji16] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 před 3 hodinami, motosman napsal: Tak ten hajzl utek. Hadí ocásky nebudou. Náhrada bude kanec. Petrrr a není to Brava (Fiat), ale Blava. Město hříchů mého mládí a Zlatého bažanta. Když Tě uviděl, tak vzal nohy na ramena..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 Houbelec. Nechutnal mu Biolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 To jsou věci, Biolit na hady? před 4 hodinami, Petrrr napsal: Tak hlavne on s tim jel naposled o Vanocich. Prdlajs, nevím, jak je to možný, ale za zimu jsem najel 6000 km. To by mě zajímalo kde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 Keby si mal letné pneu tak si tie km mohol túto zimu našmýkať :-) Nemáš na tých zimných už sliky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 Před hodinou, Pawouk napsal: To jsou věci, Biolit na hady? Prdlajs, nevím, jak je to možný, ale za zimu jsem najel 6000 km. To by mě zajímalo kde. Taky když je zima od září do května... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 před 2 hodinami, Jao napsal: Keby si mal letné pneu tak si tie km mohol túto zimu našmýkať :-) Nemáš na tých zimných už sliky ? Kdepak, mají ještě cca 6mm a to už jsem na nich najel 28 400 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 to si píšeš kolik si najel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 Tak 6mm je ešte dosť. Minulý rok na jeseň som sa pri prezúvaní na zimné pohádal s pneuservisom a leasingom, nechceli mi dať nové gumy, aj keď už boli tak na hranici s dezénom. Najazdených cez 50k. Menil som ich pred týždňom a technik mi hneď 3 ks vyradil so slovami, že som sa na tom mohol zabiť. Ako ich zhodil s kolies, boli komplet potrhané a popraskané. Teta, čo mi ich nechcela vymeniť, zrazu lietala jak včela. Dobre si ma pamätala, tak ju asi svrbelo svedomie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 před 9 hodinami, kokta7 napsal: to si píšeš kolik si najel? Samozřejmě - spritmonitor to umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Tak jsem doma soudruzi, uši v prdeli z letadla, musim na ORL Jinak ale super vejlet 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 když s tebou to složité Klinte, v práci furt chrápeš, takže si na letadla nikdy nezvykneš... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 To je tak, když člověk cestuje s rýmou v letadle, už to fakt nikdy neudělám. Už potřetí jsem se takhle spálil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 nechápu jak můžeš chytit rýmu, když furt spíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 před 14 hodinami, Jao napsal: Dobre si ma pamätala, tak ju asi svrbelo svedomie. Možno aj niečo iné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 @Clint: Kapitáne, kdy bude další sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Kapitan je tady jen jeden, ale krotil kun to neni. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 před 43 minutami, Sabiza napsal: @Clint: Kapitáne, kdy bude další sraz? Jsi mě předběhl. Taky jsem se chtěl zeptat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Sraz bude, až vyléčí rýmičku. Což je u chlapa prakticky smrtelné nemoc. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Kapitán nemá čas, má moc práce s náklonem lodi - vzal totiž domů moc kamarádů... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky