kokta7 Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 (editace) TDI, protože to zdarma tankuje z nákladáku a z traktoru. Editováno: 31. Srpen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 A už se tu zase brečí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Stačí jedna dvě plačky - a je to tady hned jak na pohřbu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Problém je, že většina lidí ještě nepochopila, že oni sami stojí za "nekvalitou" aut. Lidi vše chtějí hned, ušetřit, jezdit za pár korun, mít v autě milión asistentů a to prostě nejde. Teda jde, použijí se takové komponenty, co budou mít poloviční životnost. Zde člověk furt naráží na cenu. Škoda vyrábí to, co lidi chtějí a míří furt výš a výš a opravdu se nebojím, že ji něco srazí do kolen.Co se týče firemní flotily v CZ? Je to jako všude jinde na světě, domácí značka.Dnes aby auta byla levnější, tak nejde je testovat tři roky dopředu. Dnes frčí digitalizace. Dle mého kvalita je taky od O3 horší proto, že většinu věcí dodávají dodavatelské firmy co stojí za pendrek a ze zvláštních důvodů většinou mají monopol... Začarovaný kruh... 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Jo to je pravda.Stane nejsilnejsi dehet co do toho jde dat, nevim ani co to je pac se nezajimam. On kupuje furt dehty i kdyz ani s jednim nenajede pres 15tis za rok. Naftu ma svou to je pravda od standartni firmy co ho zavazi, ale samozrejme tu si sam stejne plati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 ale naftu si platí dvakrát sám sobě, jednou do spotřeby a jednou do opotřebení auta, takže jezdí zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Petrrr, tak to bude klasika : 2,0 TDI 110kw 4x4.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Jak to ma nastudovany 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Tak Žamberk letos nejedu, křuplo mě v lýtku a mám po srandě... Neschopenka to jistí. A navíc má být stejně hnusný počasí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 tak to ti nezávidím, ať si brzy fit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Dík, belhám se jako hrabě de Peyrac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Každá šelma poznačená býva. Vravievala moja babka. Ktovie, či mala pravdu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Co si pod tím mám představit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 To bude asi nějaká provokace pane vachmajstr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Zbierka slovenských porekadiel. Ťažko vysvetliť. Niektorí jedinci priam priťahujú na seba istý druh zranení , ak nie, robia všetko preto, aby to tak bolo. Asi tak, ale možno som to presne nevystihol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Ale hovno, Pawouk tady musel vyjit u nas jednu Rozhlednu neb ta nema vytah a hned si namohl lytko. Do toho kopce jsme ho se Stanem museli taky tlacit, divil se, ze se k te rozhledne neda dostat autem. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Woe, to bylo v neděli a toto se mi stalo včera. před 40 minutami, Effendi napsal: Zbierka slovenských porekadiel. Ťažko vysvetliť. Niektorí jedinci priam priťahujú na seba istý druh zranení , ak nie, robia všetko preto, aby to tak bolo. Asi tak, ale možno som to presne nevystihol. Aha, já jen, že se mi nikdy nic podobného a vlastně ani jiného nestalo. Takže to na mě nelze napasovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 to jsou následky únavového syndromu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Já mám spíš nasírací syndrom - to z těch "expertů" z naší nové mateřské firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Kuwa, nejsem sice křesťan či věřící, ale tohle začíná smrdět : "tolerance" To bych 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Pavouku, tak to neuvidíš top auto srazu....Opel Combo [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji33] [emoji33] [emoji33] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Co? Přijel Sabiza? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Jo jo, stanmare, byznys je byznys, každé euro dobré. Kdyby tam byly kříže, muslim by to nekoupil a Lidl by přišel na buben. A že těch mohamedánů už v EU je... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Zatím je nás skutečných evropanů víc ne ? Kam to však povede ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Tak letos to dle počasí u mě na Žamberk rozhodně nevypadá ... Žamberk on - line kamera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky