motosman Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Petrrr, docela jsi to trefil. Lid se složí na e-auta těm co si je mohou dovolit a mohou je dobíjet ve svém baráku, který je mimo, nebo na okraji města. Takže lid ve městě utře a náplavy si budou v klidu jezdit po dálnici zdarma, nebudou platit silniční daň, parkování v zónách atd.... Prostě, jak řekl klasik. Muž v elektromobilu musí projet. ;-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Jinak jsem na to v té euforii úplně zapomněl... 9. 9. se ze mě stal fotr. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Tos to tedy slavil dlouho, že ses probral až teď. Tož gratulace. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 před 13 hodinami, stanmar napsal: Tohle mě napadlo, když byl tuhle v TV nějakej odborník z Eco Caru - prý to nebude dlouho trvat a bude stačit na cestu třeba do Chorvatska třeba 2x zastavit na dobití - což o to to by nebylo tak hrozné, ovšem pouze v případě že by jelo pár elektroaut - v běžném provozu by se ty tisíce aut na dobíjecí stanice ani při nejlepší vůli nevešly. Mám jen obavu že vychtrálci z Europarlamentu něco schválí a běžný motorista bude mít po pí.. Pak bude vlastnictví auta zase jen pro vyvolené. ... se bude jezdit po staré kolem Plitviček jako kdysi a už to vidím v těch dědinách, babičky a dědouškové budou sedět na židličkách u silnice, v ruce třímat prodlužku z chalupy a nabízet (stejně jako nabízí ubytování) dobití auta za poplatek před 6 hodinami, Sabiza napsal: Jinak jsem na to v té euforii úplně zapomněl... 9. 9. se ze mě stal fotr. a trochu podrobněji by to nešlo, nebo se vám narodily kočičky? ... nebo si to po tom chlastacím maratónu ani napamatuješ co máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Každý normální člověk co je na FB to samozřejmě ví, že Sabiza zahájil fotrovatění na 100%. Dinosauři bez FB ví hovno, jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 dinosauři se bez ksichtoknihy obejdou, bo nemusí všici vědět o každém našim/mém prdu 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Oplbizovi se narodila malá Corsa [emoji23][emoji23]Tak blahopřeji [emoji39] 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Ještě, že se mu nenarodila Fábie. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 co Fábie ... RAPID 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 před 4 hodinami, Malta napsal: a trochu podrobněji by to nešlo, nebo se vám narodily kočičky? ... nebo si to po tom chlastacím maratónu ani napamatuješ co máš Dobře, no... je to holka a jméno dostala Magdalena. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 no vidíš, že to šlo, tož obrovská gratulace a ať je holka jedna zdravá a roste do krásna, až budeš potřebovat ten zbroják Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 To néé, ty popleto, to je jako by se ti narodil rovnou puberťák. Citigo = embrio Fábia = mimino Rapid = adolescent Octávia = člověk v období zralosti Superb = střední věk Karot = důchodce čekatel Kardiaq = důchodce No a jinak jsem zaslechl od kolegy vzduchaře co jezdí do Kvasin, že výroba Superbu se možná přesune do DE, budou to tedy montovat vysoce vzdělaní uprchlíci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 jj, tato zpráva proběhla i tiskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 @stanmar Teda, to jsem nevěděl, že ti šlo o život... https://praha.idnes.cz/autobus-cestujici-vystrel-police-dl8-/praha-zpravy.aspx?c=A170927_082325_praha-zpravy_rsr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 To mohl klidně hodit šutr.. Ty skla nic nevydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 A mě už to stejně nehrozí, páč jsem od volantu skočil rovnou do kanálu (montážního ). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Dnes dopis na poště dopis s dodejkou od našeho spasitele Škoda auto. Prej něco zprasili a mám mazat do servisu. Jedná se o ABS/ESP, že při rychlé jízdě vlivem termonukleární reakce v převaděči spojitosti odejde kostra a tyto systémy konečně přestanou kecat do řízení. A teď nevím, jestli se mám radovat, nebo dle jejich rady jezdit podle předpisů a hlavně pomalu. [emoji12] [emoji33] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Joóoo, kvalitu Simply never nezastavis. Ona zastavi tebe. [emoji23][emoji23][emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Udělaj test a buď se chyba projeví a dostaneš novou jednotku a nebo se neprojeví a dostaneš jen update ... Na to, že je to organizované pro autí 2009-2010 (nejen to Tvoje ) je to dostihlo docela brzy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Jj. Já bych ABS měl vyplé raději pořád. Na ESP mám čudlík. A to s tím jezdím občas na doraz.[emoji41] U Superba řešili brzdy 4 roky a svolávačku ani neudělali. Opravu mi udělali po třetí - stejné závadě, když jsem byl hodně nepříjemný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Tak už i dopravní letadla na baterku. https://echo24.cz/a/wuyWq/easyjet-chce-do-20-let-letat-letadly-na-elektricky-pohon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Nooo, až jim ve vzduchu dojde šťáva, to bude mrtvejch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Klid, budou mít vrtule s generátorem.[emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 (editace) před 59 minutami, motosman napsal: Jj. Já bych ABS měl vyplé raději pořád. Na ESP mám čudlík. A to s tím jezdím občas na doraz. U Superba řešili brzdy 4 roky a svolávačku ani neudělali. Opravu mi udělali po třetí - stejné závadě, když jsem byl hodně nepříjemný. Tak ABS je výborný asistent, ale ESP a jeho přibrzďování do zatáček, kde to kurví brzdy a logicky přehřívá.... Když vypneš ESP, tak stejně to občas kola přibrzdí..... Editováno: 28. Září 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky