Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 22 minutami, motosman napsal:

Pravda o sněhurce. Vysílání čt1

To už jsem taky viděl. Od té doby u mě p. Donutil skončil. Řečeno slovy ministra Čepičky: chce se mi zvracet... 

• Pozitivní 1
Vloženo
V 12. září 2017 na 14:23, 15degren napsal:

No oni tam zcela nepochybně zase museli navýšit "vůli" pístu......

Vůle v pístu je fajn... Ještě ultra tenké pístní kroužky a píst co nejnižší.

Si myslím, že brzy písty nahradí membránou a bude :-)

Vloženo

Takove podobne mam za barakem. Bud Loketske nebo Becovske serpentiny.
To je pravda, Pawouk nema Kardiaqa aby mohl zajed az k tomu. [emoji23][emoji23]. Jeste ze se tam autem dostat neda. Jinak idealni misto pro Skodovky. Krasne by tam sla strcit ze skaly. [emoji23]

• Pozitivní 2
Vloženo

Souhlas. Kdyby se chovali slušně, nemusejí se bát konkurence. Neříkám, že v něčem nemají pravdu, ale otloukat kvůli tomu konkurenční auta je ubohost prvního kalibru. 

• Pozitivní 2
Vloženo

Do te doby nez poletis na dovolenou a nekdo ti bude blokovat cestu na letisti. Koupit starej kamion, nalozit ho panelama a trochu si tam tu cestu skrz ty taxikare udelat. Mozna by se taky nejaky taxikar divil kdyby tam potreboval clen jeho rodiny zachranou a ta se tam diky teto akci nedostala vcas.

• Pozitivní 3
Vloženo (editace)

Taxikáře řadím mezy šmjdy. Sami mají máslo na hlavě. Už tu byly aféry, jak okrádají zákazníky... cinknutý tachograf, nebo nezapnutý, nebo záměrné prodlužování trasy, nebo EUR ke koruně 1:1 ... A když se najde konkurence můžou se posrat! Naschvál si vyberou letiště, kam se lidi prostě musejí dostat včas jinak mají děsný problém. Udělal bych s nimi krátký proces jak za Komanče. Nahnat do antonů, odvézt za město na pole, tam je seřezat obuškama a nechat je tam...

Kua, už aby bylo to METRO na letiště! To bude teprve pořádná a zdravá konkurence. Pak jim nezbyde nic jiného, než vymslet nějakou jinou zlodějinu.

Město mě taky dost sere. Vylezete v Praze z letadla a nevidíte žádné cedule typu "BUS to CENTER of TOWN" a pořádnou kvydlovu dopravu autobusy. Ale seřazených žlutých fakáčů před halou nespočet.....

Editováno: , autor: Clerfayt
  • Pozitivní 1
Vloženo
před 2 hodinami, Clerfayt napsal:

Udělal bych s nimi krátký proces jak za Komanče. Nahnat do antonů, odvézt za město na pole, tam je seřezat obuškama a nechat je tam...

To je ale cesta zpátky na strom soudruhu a klesáš tak pod jejich úroveň.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...