beuticek Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 To uznávám i já, že tohle je příšerný. To je jako českej Vašek a Vašek . Chudák škodovka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 4 oká O3 je taky hnus a to nepřiznáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Neřešil jste někdo bordel za podběhama? Je to takové choulostivé místo, kde se drží bahno, vlhkost a většinou právě zde u aut začíná koroze..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 před 1 hodinou, Petrrr napsal: 4 oká O3 je taky hnus a to nepřiznáš. Není, už mi to nepřijde. Ale před FL je hezčí, o tom žádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 před 30 minutami, Clint napsal: Neřešil jste někdo bordel za podběhama? Je to takové choulostivé místo, kde se drží bahno, vlhkost a většinou právě zde u aut začíná koroze..... Ještě jsem se neodvážil to sundat. Třeba bude někdo první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 To je posing ne vole. To nerezne, ale koroduje. Co u Škodovek vidím kde začíná koroze tak je to víko pátých dveří a ne tohle. I když to odstraníš za půl roku to tam máš nalítaný od kola znova. Je to jen škoda, tak ať si klidně shnije. Vizitka výrobce ne moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 To se ti to kecá, když u kinderkárek se to čistí průtokově dešťovkou co je ve dveřích. 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Dnes jsem se teprv vzpamatoval ze včerejší odpolední jízdy po Praze a to bylo jen 16km, zato přes hodinu a půl cesty.... Asi jsem už zpovykanej nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 A bude hůř. Dneska začnou D11 0-8km a následuje Libušská...... To chce skůtra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Já se snažím obyčejně centru vyhýbat, ale včera jsem se holt zase jednou nevyhnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Kinderka má blatníky z tvrdého kartonu, přestříkaného lakem pro zvýšení tvrdosti. Takže ty nereznou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 2x ročně sundat a vyčistit. Já se na to vys..l a hnije mně tam Fl z obou stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Nejsem otrok svyho auta. Zrovna Clint az to zacne reznout. Tak uz to auto mit davno nebude. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Právě že asi bude, prej to jeho auto musí vydržet až do doby, než půjde do důchodu. Vždyť už se na to pomalu připravuje, vzádu na platu má klobouk a jezdí maximálně 100 a to ještě na dálnici. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 V 3/28/2018 na 11:48, Stringo napsal: Škodovka je v pohodě, ale je pravda, že Hyundai je dneska hned v závěsu. Jediné čím nemůže konkurovat je prostor. Materiály, zpracování (co je vidět), technologie jsou v podstatě stejné jako u konkurence. Kia oproti Hyundai stále dost zaostává, byť je to v podstatě sesterská automobilka. Materiály jsou všude stejný. Levný plast, který po čase začne vrzat. A co se týče prostoru... nevšiml jsem si, že by byla Octavia nějak více prostornější než nová i30. Jediný rozdíl možná je v tom, že pasažéři v i30 na zadních sedadlech nesedí jak na lavici. před 1 hodinou, Heini napsal: 2x ročně sundat a vyčistit. Já se na to vys..l a hnije mně tam Fl z obou stran. Výborné simply clever řešení. A jelikož drtivá většina uživatelů aut jsou kopáči, co doma pomalu nevymění ani žárovku, tak si asi založím e-shop na podběhy a ty plastové mrdky, které podběhy drží, protože na tom vydělám miliony. Pokud ŠA ví, že auta hnijou právě u podběhů, měla by se starat sama, při každé servisní prohlídce. Ale nepamatuji si, že by se kdykoli do podběhů nějakej mechanik podíval. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 před 18 minutami, stanmar napsal: Právě že asi bude, prej to jeho auto musí vydržet až do doby, než půjde do důchodu. Vždyť už se na to pomalu připravuje, vzádu na platu má klobouk a jezdí maximálně 100 a to ještě na dálnici. On šetří, chce jezdit za 3.4 litrů na sto, aby doma dostal večeři. Manželka ho vždy zmlátí páskem, když chce provětrat filtr pevných částic na dálnici a neobtěžovat sousedy tím, že musí 30 minut stát před barákem v nastartovaném autě. Prostě 100 km/h max, samozřejmostí je 6. rychlostní stupeň a z kopce plachtit. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 Jj auto musí vydržet, na nové 15 let mít nebudu [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 Mně taky musí vydržet min. 4 roky, ale jestli budou v budoucnu jen "ekologický" sračky, tak i dýl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 No ja ted sedim v letadle a to spali kolik? 2t paliva za hodinu letu. Tedy ja byt Eco. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 Pánové, tak to konečně začalo. Konečně jsem našel volných pár korun, abych si srovnal zahradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 spíše než na srovnání to vypadá na vyhloubení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 Doufám, že to nehloubíš na nás, abys nás tam zahrabal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 Jste nikdy neviděli montážní jámu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Volové... víte, co to je, doma poslouchat to, že na zahradě je kopeček, který tam být nemá a má se to odvozit do prdele? Odjelo mi z pozemku 35 plně naložených aut - každý 25 tun na korbě. Fakt masakr. Borec včera udělal 28 aut během dne, dneska odvozil zbytek. Prostě odebrat z pozemku 875 tun zeminy je brutální. Pak mě jako zázrakem obral bagrista o velký prachy a já zůstal s litrem v peněžence. Ale stálo to za to, hnusná jílovitá půda je pryč a já teď jen čekám na dokončovací práce od pana bagristy. Jako ještě, že se to dělá jen jednou u stavby. Protože nevím, zda bych na to měl nervy. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky