Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jasně že vám ten olej odsajem zdarma.

TWL to je prudič, hele povol mu šroubek, on za měsíc přijde na opravu a zaplatí Motosovu konstantu.

[emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]

• Autor

To mu začíná chcát, vzpomeň si na moje, dvojitá netěsnost převodovky :D   Už jsem to nestihl vyřešit :)

Jo mám pro vás novinu, dneska jsem využil prázdné sváteční dálnice a pokořil metu 220km/h. Ale lezlo to tam kurva pomalu :)  Kašlu na to, chtěl jsem tam prostě těch 220 mít. Teď už zase svých 140....

Upraveno od Clint

220mil/h jezdim bezne. Jo ty to mas v km. My v USA jezdime v milich.

Není foto, není 220km nevěřím :-)

Není GPS + foto - není láska.

No tak já bych osobně při 220 nic nefotil a věnoval se plně řízení a s nikým dalším v autě bych takhle nejel, takže tomu že foto není dost dobře rozumím [emoji6]

Upraveno od Stringo

gopro na čelní sklo a je to :))

Ja jsem ted tak vozralej, ze nemam ani tuzku, nazoz Gopro. Byl vinny den ve stylu Merlot a Andre. To jsou partaci do nepohody.

Tak to jsme dva. Litr slivovice a pak nevim..

Jo to je znama vec. Clint dodavatel nahradnich dilu. Rychle levne. [emoji23]

Mě taky a na to je odpověď jasná ať si ho klidně vezmou Gap to jistí.;-)

Každá takováhle věc je napadnutelná. Vždyť když začalo Volvo s tím On-line systémem sdílení informací (něco se servisem na dálku a s nastavením vozu, už si přesně nepamatuji o co tam úplně šlo), tak taky to napadli hackeři, to tak prostě je...

• Autor

Mě to taky nějak nesere. Musejí jít s tebou, takže když parkuješ doma, tak ti to nevezmou, pač musejí být v dosahu klíče. Když jsem v práci, tak taky ne. A všichni nemají po ruce nějaké zasrané zesilovače. Ukradnout jde všechno, když se chce. Navíc já zamykám ještě zpátečku a chystám i pedály. To už si zajdou raději pro něco jiného.

Upraveno od Clint

Máš recht Clinte. Pro inspiraci doporučuji shlédnout Mr. Bean a zabezpečení Mini Morise.

Aha tak ze si poridim keyless abych nemusel odemykat auto tlacitkem a startovat klicem, ale za to budu odemykat defend-lock a pedaly. A to se vyplati. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Kapitane, to pak nemas rad svuj vuz, jako by si rekl, at ti veme Norskej Bardeben dite, ze si udelas stejne nove. [emoji1] A ja moc ani na ten Gap neverim. Budes nevim jak dlouho bez auta nez to policajti uzavrou a budou stejne hledat aby museli platit co nejmene. Nove auto taky nejakou dobu trva koupit atd. Jen starosti.

Klinte nechápu tvůj strach když to máš pojištěný. Já třeba v práci vůbec auto nezamykam :-)

• Autor

Kdybys věděl co já, tak bys ho měl :D

Kapitanovi ho sice z te barky neukradnou ale za to rozstrili cmoudi az se na necem budou chtit dostat k te jaderce.

• Autor

A ty jsi jejich pasák :D

Petře auto mám rád ale když si ho někdo vezme z60tis a já za to dostanu nové s 0km třeba skladovou tak nemám problém a když policajti budou řešit tak si vezmu náhradní protože mám nárok když auto není pojízdný ne?a kdo nevěří ať tam běží.

• Autor

To Petrrr nepochopí. Jemu když kindera ukradnou, tak mu pojišťovna vyplatí dva a půl tisíce, takže si koupí nového kindera na osm tužkových baterií [emoji23]

Mě to video nejde přehrát...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.