Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jasně že vám ten olej odsajem zdarma.

TWL to je prudič, hele povol mu šroubek, on za měsíc přijde na opravu a zaplatí Motosovu konstantu.

[emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

To mu začíná chcát, vzpomeň si na moje, dvojitá netěsnost převodovky :D   Už jsem to nestihl vyřešit :)

Jo mám pro vás novinu, dneska jsem využil prázdné sváteční dálnice a pokořil metu 220km/h. Ale lezlo to tam kurva pomalu :)  Kašlu na to, chtěl jsem tam prostě těch 220 mít. Teď už zase svých 140....

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

No tak já bych osobně při 220 nic nefotil a věnoval se plně řízení a s nikým dalším v autě bych takhle nejel, takže tomu že foto není dost dobře rozumím [emoji6]

Editováno: , autor: Stringo
  • Pozitivní 1
Vloženo

Každá takováhle věc je napadnutelná. Vždyť když začalo Volvo s tím On-line systémem sdílení informací (něco se servisem na dálku a s nastavením vozu, už si přesně nepamatuji o co tam úplně šlo), tak taky to napadli hackeři, to tak prostě je...

Vloženo (editace)

Mě to taky nějak nesere. Musejí jít s tebou, takže když parkuješ doma, tak ti to nevezmou, pač musejí být v dosahu klíče. Když jsem v práci, tak taky ne. A všichni nemají po ruce nějaké zasrané zesilovače. Ukradnout jde všechno, když se chce. Navíc já zamykám ještě zpátečku a chystám i pedály. To už si zajdou raději pro něco jiného.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Aha tak ze si poridim keyless abych nemusel odemykat auto tlacitkem a startovat klicem, ale za to budu odemykat defend-lock a pedaly. A to se vyplati. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Kapitane, to pak nemas rad svuj vuz, jako by si rekl, at ti veme Norskej Bardeben dite, ze si udelas stejne nove. [emoji1] A ja moc ani na ten Gap neverim. Budes nevim jak dlouho bez auta nez to policajti uzavrou a budou stejne hledat aby museli platit co nejmene. Nove auto taky nejakou dobu trva koupit atd. Jen starosti.

Vloženo

Petře auto mám rád ale když si ho někdo vezme z60tis a já za to dostanu nové s 0km třeba skladovou tak nemám problém a když policajti budou řešit tak si vezmu náhradní protože mám nárok když auto není pojízdný ne?a kdo nevěří ať tam běží.

• Pozitivní 1
Vloženo

To Petrrr nepochopí. Jemu když kindera ukradnou, tak mu pojišťovna vyplatí dva a půl tisíce, takže si koupí nového kindera na osm tužkových baterií [emoji23]

• Pozitivní 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...