motosman Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Jasně že vám ten olej odsajem zdarma. TWL to je prudič, hele povol mu šroubek, on za měsíc přijde na opravu a zaplatí Motosovu konstantu. [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 (editace) To mu začíná chcát, vzpomeň si na moje, dvojitá netěsnost převodovky Už jsem to nestihl vyřešit Jo mám pro vás novinu, dneska jsem využil prázdné sváteční dálnice a pokořil metu 220km/h. Ale lezlo to tam kurva pomalu Kašlu na to, chtěl jsem tam prostě těch 220 mít. Teď už zase svých 140.... Editováno: 25. Březen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 220mil/h jezdim bezne. Jo ty to mas v km. My v USA jezdime v milich. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Není foto, není 220km nevěřím :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Není GPS + foto - není láska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 (editace) No tak já bych osobně při 220 nic nefotil a věnoval se plně řízení a s nikým dalším v autě bych takhle nejel, takže tomu že foto není dost dobře rozumím [emoji6] Editováno: 26. Březen 2016, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 gopro na čelní sklo a je to ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Ja jsem ted tak vozralej, ze nemam ani tuzku, nazoz Gopro. Byl vinny den ve stylu Merlot a Andre. To jsou partaci do nepohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Tak to jsme dva. Litr slivovice a pak nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Klintovi ukradnou auto http://www.engadget.com/2016/03/25/keyless-entry-systems-are-still-vulnerable-to-simple-hack/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Jo to je znama vec. Clint dodavatel nahradnich dilu. Rychle levne. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Mě taky a na to je odpověď jasná ať si ho klidně vezmou Gap to jistí.;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Každá takováhle věc je napadnutelná. Vždyť když začalo Volvo s tím On-line systémem sdílení informací (něco se servisem na dálku a s nastavením vozu, už si přesně nepamatuji o co tam úplně šlo), tak taky to napadli hackeři, to tak prostě je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 (editace) Mě to taky nějak nesere. Musejí jít s tebou, takže když parkuješ doma, tak ti to nevezmou, pač musejí být v dosahu klíče. Když jsem v práci, tak taky ne. A všichni nemají po ruce nějaké zasrané zesilovače. Ukradnout jde všechno, když se chce. Navíc já zamykám ještě zpátečku a chystám i pedály. To už si zajdou raději pro něco jiného. Editováno: 26. Březen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Máš recht Clinte. Pro inspiraci doporučuji shlédnout Mr. Bean a zabezpečení Mini Morise. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Aha tak ze si poridim keyless abych nemusel odemykat auto tlacitkem a startovat klicem, ale za to budu odemykat defend-lock a pedaly. A to se vyplati. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Kapitane, to pak nemas rad svuj vuz, jako by si rekl, at ti veme Norskej Bardeben dite, ze si udelas stejne nove. [emoji1] A ja moc ani na ten Gap neverim. Budes nevim jak dlouho bez auta nez to policajti uzavrou a budou stejne hledat aby museli platit co nejmene. Nove auto taky nejakou dobu trva koupit atd. Jen starosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Klinte nechápu tvůj strach když to máš pojištěný. Já třeba v práci vůbec auto nezamykam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Kdybys věděl co já, tak bys ho měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Kapitanovi ho sice z te barky neukradnou ale za to rozstrili cmoudi az se na necem budou chtit dostat k te jaderce. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 to je šílený, samej levoproudař, uživatelé aut jsou fakt ovce... https://youtu.be/GvJf603J_n4?t=1m45s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 A ty jsi jejich pasák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Petře auto mám rád ale když si ho někdo vezme z60tis a já za to dostanu nové s 0km třeba skladovou tak nemám problém a když policajti budou řešit tak si vezmu náhradní protože mám nárok když auto není pojízdný ne?a kdo nevěří ať tam běží. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 To Petrrr nepochopí. Jemu když kindera ukradnou, tak mu pojišťovna vyplatí dva a půl tisíce, takže si koupí nového kindera na osm tužkových baterií [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 to je šílený, samej levoproudař, uživatelé aut jsou fakt ovce... https://youtu.be/GvJf603J_n4?t=1m45s tvl ten je dobrej to je Motos ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Mě to video nejde přehrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky