Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No to srovnání je ale opravdu srandovní... porovnávat nové auto s pomalu veterány je k smíchu... v době kdy nejslabší Porsche mělo 90kw ještě ostatní neměli ani 25kw... když už chtějí takovouhle brutální kampaň, ať to srovnávají s novými supersporty...

Editováno: , autor: Stringo
  • Pozitivní 1
Vloženo

Smutna budoucnost. Vsak ona se casem jak bude jezdit vic a vic aut na elektriku zavede spotrebni dan a az budeme platit 30kc/kw h. Tak se budeme divit.

• Pozitivní 1
Vloženo

Musis jak jsem to udelal ja. Starej odinstalovat uplne. Nainstalovat novy a hned pri prvnim spusteni TT se prihlasit. Heslo co mas do Skodahome a pak uz to po me nic nechtelo.

Vloženo

Co je? Vsichni uz chrapou ci brousi sve stare. Jen ja bdim a hlidam a chranim vase duse pred SA. Rikejte mi Kinderochrance. Petrrr jeho statecnost zmeni svet [emoji3]

Vloženo

Po pár dnech doma a nestačim se divit. Spousta uzavírek a oprav. Samozřejmě tak, aby se to nedalo objet. Vrchol inteligence je nový semafor na kulaťáku u výjezdu na Svatovítskou. Takovou kolonu jsem neviděl ani v týdnu. Jsem zvědavý na zítřek.....

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

jj je to sranda, hold odstavný pruh to jistí při nejhorším a odbočit někam na vedlejší komunikaci.

Editováno: , autor: kokta7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...