Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tady jsme o tom vsichni plne presvedceni. Sup je proste the best of a nikdo na nej nema.

Vzhledem k ceně velikosti a výkonu ne.

Upraveno od Voice

na cenu si koupím passata :D

No to srovnání je ale opravdu srandovní... porovnávat nové auto s pomalu veterány je k smíchu... v době kdy nejslabší Porsche mělo 90kw ještě ostatní neměli ani 25kw... když už chtějí takovouhle brutální kampaň, ať to srovnávají s novými supersporty...

Upraveno od Stringo

Když jim to nějaké tupé ovce žerou, proč ne. SIII to ale nemá zapotřebí - obchodně je to velmi úspěšný model. A tady je blízká budoucnost škodovek.

Smutna budoucnost. Vsak ona se casem jak bude jezdit vic a vic aut na elektriku zavede spotrebni dan a az budeme platit 30kc/kw h. Tak se budeme divit.

• Autor

Motos: chce to po mě registraci nějakou a to jsem to přeinstaloval....

TT? Tu jsi tam musel zadat, když jsi si ho nainstaloval.

Musis jak jsem to udelal ja. Starej odinstalovat uplne. Nainstalovat novy a hned pri prvnim spusteni TT se prihlasit. Heslo co mas do Skodahome a pak uz to po me nic nechtelo.

Jj. Pravda. Já tam toho mám víc. ;-)

• Autor

No tak jsem to udělal a hovno :D

[emoji23]

post-85810-1468085323,8066_thumb.jpgpost-85810-1468085335,9619_thumb.jpgpost-85810-1468085347,0413_thumb.jpg

Clinte tak nevim, asi je to telefonem hod ho po Abdulovi, alespon k necemu bude. [emoji3]

Pancho, jo ta rostenka by sla. [emoji7]

• Autor

To bude nějaká policejní štětka, ta k Panchovi nepatří

Co je? Vsichni uz chrapou ci brousi sve stare. Jen ja bdim a hlidam a chranim vase duse pred SA. Rikejte mi Kinderochrance. Petrrr jeho statecnost zmeni svet [emoji3]

• Autor

Jenom nekecej, určitě teď prolejzáš hračku a sundaváš kdejaké těsnění, abys našel zase prorezlej plech :kol-46:

To je hic, že bych se na to vy....

Jsem se pred 2h vratil z kola. Letosni prvni vyjizdka 30km a protoze bydlim jak jinak na kopci. Tedy poslednich 8km do kopce tak uz jsem potil krev.

• Autor

Copak, došla ti baterka v elektrokole? :kol-31:

Po pár dnech doma a nestačim se divit. Spousta uzavírek a oprav. Samozřejmě tak, aby se to nedalo objet. Vrchol inteligence je nový semafor na kulaťáku u výjezdu na Svatovítskou. Takovou kolonu jsem neviděl ani v týdnu. Jsem zvědavý na zítřek.....

jj je to sranda, hold odstavný pruh to jistí při nejhorším a odbočit někam na vedlejší komunikaci.

Upraveno od kokta7

Joooo, Prazak ten tezky dopravni zivot ma. Vem si kolo a jed na kole.

Až budou mít kola pořádnej motor, tak jo.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.