kokta7 Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Joooo, Prazak ten tezky dopravni zivot ma. Vem si kolo a jed na kole. proč pražáka? rozkopané to je všude. Třeba kompletně Hradec - Náchod tak dělají na 4 usecích + ještě pro lidi uzavřeli vlakový spoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Za MJ mas dnes pekne elektrokolo. V opacnem pripade se kodrcej v kolonach a vypoustej emise. [emoji3] Ale vy Prazaci jste na to zvykli, hopsat v kolonach a dychat kvalitni prasny vzduch. [emoji3] Ja bych na to nervy nemel. Ja hopsnu do auta a jsem za 20min 20km v praci, to same plati obracene. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Když se mermomocí cpe do auta... Vždyť má metro u baráku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Kokto zijete hold v mastnackych oblastech kde si lidi jezdi auty i vychcat. Ale tady na karlovarsku kde je bida a chudoba ma auto jen hornich 10tis a to Rapid uz se bere za vyssi stredni tridu. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Kokta bude prskat pořád - když jsou děravé silnice nadává, když ty díry opravují nadává. Holt čecháček, kterému se nikdy a nikdo nezavděčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 No, je zajimave ze takova dopravni omezeni na R6 sla behem film. festivalu vsechna pryc, rekonstrukce nerekonstrukce. Navic rada omezeni je, ale nikdo tam nemaka. V DE kolikrat jedou i pres noc pod reflektory kdyz je to nutne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Uzavírky a opravy jsou už taková tradice. Chtěl jsem vypíchnout ten kulaťák. Najedeš, chceš vyjet a červená. Tím se auta nahrnou, zablokují všechny nájezdy a výjezdy a kolaps je hned. Ale prej to maj vychytaný a doprava se podstatně vylepší. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 (editace) Kokta bude prskat pořád - když jsou děravé silnice nadává, když ty díry opravují nadává. Holt čecháček, kterému se nikdy a nikdo nezavděčí. aha, aha to jo, opravujeme radši staré silnice než aby se stavěli obchvaty a dálnice. A ještě pro jistotu na jedné trase na 4 místech, to je fakt logika a ještě rozkopem dráhy ale aspoň opravují, to máš pravdu. na jednom místě tam kopají stejnou silnici už 4 rokem každé léto, to asi chyba u mě není a D11 jak vypadá, to je šílené. Už to je solidní tankodrom a to je pár let stará... Editováno: 10. Červenec 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Jako tradičně demagogie. Když nemám argumenty, začnu si vymýšlet zástupné nesouvisející věci. Copak má asi ŘSD společného s SŽDC? Namísto pindáni kravin si třeba zjisti, proč to tak je. Ale to je u tebe normální, jenom pořád prskat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Uzavírky a opravy jsou už taková tradice. Chtěl jsem vypíchnout ten kulaťák. Najedeš, chceš vyjet a červená. Tím se auta nahrnou, zablokují všechny nájezdy a výjezdy a kolaps je hned. Ale prej to maj vychytaný a doprava se podstatně vylepší. A kdeže je ten samafor? Nějak jsem to nepochytil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 No je pravda, že se i u nás pořád dokola něco řeže a asfaltuje. Vrchol byla 14.dní nová asfaltka kterou museli znovu celou rozkopat, protože zapomněli udělat přípojky do nové kanalizace k barákům... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Z kulaťáku na Svatovítskou a z druhé strany taktéž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 (editace) Jako tradičně demagogie. Když nemám argumenty, začnu si vymýšlet zástupné nesouvisející věci. Copak má asi ŘSD společného s SŽDC? Namísto pindáni kravin si třeba zjisti, proč to tak je. Ale to je u tebe normální, jenom pořád prskat. hlavně dejchej. Možná by mohli taky spolupracovat, jelikož rozkopou hlavní silnici a ještě pak tam jezdí náhradní autobusy místo vlaků ale hold to takhle tady funguje. neprskám, jenom píši pravdu. Editováno: 10. Červenec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 V tom v jake kvalite se u nas obcas stavi tkvi v dotacich a v zakone o vyberovych rizenich kdy jedinym a hlavnim kriteriem je cena. Uz aby to skoncilo. Pak se zase vse vrati do prirozene rovnovahy. A ten zakon snad uz nekdo pochopi neni to prave orechove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 hlavně dejchej. Možná by mohli taky spolupracovat, jelikož rozkopou hlavní silnici a ještě pak tam jezdí náhradní autobusy místo vlaků ale hold to takhle tady funguje. neprskám, jenom píši pravdu. Jenže já si na rozdíl od tebe nestěžuji. A když si pořád na něco stěžuješ, tak si o tom napřed něco zjisti. Nikdy jsem netvrdil, že je tady všechno OK, to samozřejmě zdaleka není. Ale od demagogického blábolení se držím zdaleka. Co když na to mají málo času třeba z důvodu vyčerpání dotací? Nevíš, nic nevíš. Nebo je to nutná oprava, která už nemohla z nějakého důvodu počkat. Opět nevíš, nic nevíš. Atd. Nevíš, nic nevíš. Až budeš něco vědět, tak napiš. Tyhlety chytrý hospodský řeči, kdy všichni vědí, jak to má vypadat, ale stejně pro to nic neudělají (například volbou jiných zastupitelů) mám nejraději. Motosman - zajímavé. Nějak si nevybavuji, že bych někde něco podobného viděl. Kvůli přechodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Jj. Zítra zkusim dát real foto. Dnes v 19:00 to stálo od kulaťáku až na Hradčanskou. To jsem viděl prvně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 (editace) No já jsem nadšený z D6, rozhodli se v celé délce postupně vyměnit svodidla. Teď začali u letiště. Abych vstával do zaměstnání o pět minut dříve [emoji1] Editováno: 10. Červenec 2016, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 To je jenom dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Co do zaměstnání, ale v práci si nařiď budíka o 5min. dříve aby si nepřijel domů později. :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Dal bych 15 min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Jj. Zítra zkusim dát real foto. Dnes v 19:00 to stálo od kulaťáku až na Hradčanskou. To jsem viděl prvně. Tak jak to dnes vypadá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Stojí to i tam, kde to nestálo. Ale neumím to posoudit. Horko a blízkost osvěžovny mě trochu zpomalila. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Pod loubím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Jj. To vedro je hrozný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Příjdeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky