Barbossa Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 před 7 minutami, Petrrr napsal: A proc mas tak velke oci? Málo rumu hodně sluníčka. Zdar ty tu skoro nejpopulárnější Petře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Zdes vsjo balšoje...[emoji42] Nepanemaju parusky. Im speaking USA anglish only. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Here is everything big - nebo tak nějak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Se na to můžu vydělat... Hrne se mi do mailu i na TT úplně všechno co se děje na fóru a to jsem to všechno povypínal nastavení ...grrrrr [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Máš to správně nastavené? Mně to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 No asi nemám, když vidím úplně všechno, ale prošel jsem nastavení, všude zaškrtnutím potvrdil neoznamovat emailem a předpokládám ze by to melo být. Ale mě se sleduje najednou úplně celé fórum, to nastavil někdo schválně nebo je to Bug který se řeší? Ja měl ve sledování cca 20 vláken, teď komplet fórum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Ja mam to same. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Tak to netuším, napište to do toho tématu o upgrade. Ať o tom admin ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Musíte to nastavit v profilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 to forum běhá pomalu to je hrozny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Vzdyt tam nic neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Je. Já to musel všechno zakàzat. Už mi to ani email nepobral.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Tak já sem asi slepej [emoji53] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Kokto ja mel to same na rok stare Okte, mam psat o te stolete jednickove Oktavce (jeste v nafte, takze vibrace navic) a tam se stahovackama nebyl problem.Pawouku, pac Barbossa neumi psat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 před 11 hodinami, kokta7 napsal: to forum běhá pomalu to je hrozny. A nebude to tim nahryzaným šmejdem na Z5 to jede normálně. Žádný email mi nechodí. Rádio máš pravdu psát neumím ale za to dobře šifrovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 lezu sem z notasu a je to pomalý taky. předtím to chodilo tedy lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Pánové, prosím vás , je hezký, že si tadyk klábosíte o chodu fóra, ale hoďte to do vláken na to spešl založenejch. Takle to nikdo nedohledá a nebude to řešit. Dík 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 My rádi píšeme sem, tam u vás nám to je cizí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Luďo kam že mám napsat ať to vrátí tak jak to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 To se nevrátí, s tím nepočítej. Podněty, dotazy a upozornění na nefunkčnosti jsou ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 No jasně že to nevrátí . nečekal jsem odpověď na otázku když odpověď neexistuje. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Treba se to zrychly kdyz admin nebude lampa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Admin v patricnem vlakne neco psal ze cele forum se pri te zmene indexuje a ze to bude jeste nejakou dobu trvat a to je to proc je pomalejsi nez se vsechno zapise ci co. Ja vim hovno, nejsem ITak nastesti. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Mně to chodí normálně tedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 to víš, ono když na té vaší vesnici máte sotva připojení přes pevnou linku, tak to nepoznáš jak kdy to tady chodí, třeba ted mě náš klub nabíhal asi 10 sekund. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky