Pawouk Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Nemají tam také nějaký rozsudek na TSI a jejich vypečené rozvody? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Znam jednoho, kteremu Skoda vzala zpet jeho auto, ale k soudu to nedoslo. Mimosoudni vyrovnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 V České republice? Bez tak to byla plačka Petr a koupil si bezchybnou Dacii. Teď s tím druhým truhlíkem jezdí na vlastní srazy, kde si dávají párky a dva rohlíky. Aby ušetřili na benzín. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Plačka má siciále Tálii od žabožrouta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 (editace) před 9 hodinami, PavkaKorčagin napsal: To je divný, všechny "škodovkáře", už náčelník obvolal a obeslal. di někam se škodovkářema, to slovo nesnáším.... SAKRA KDYBY MĚ TEN neřidič PŘED 3 LETY NEZNIČIL DEHETA, TAK SEM HO TED MOHL VRÁTIT ZA FULL CENU.... Editováno: 18. leden 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Tvl to jsi si zničil sám. Dupeš na brzdu jak na žhavej vajgl [emoji23] Škoda je nejlepší, to my víme a ty už jen závidíš :-D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 To bude těma obr brzdama. Je to kapitalistický zbohatlík. Tak. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 na chrochtaku byly obyč 288mm pro děti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Měl by sis v profilu vyplnit datum narození, když tu chceš takhle machrovat. Takhle tě to staví do role ubohýho tlučhuby 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 No to on nemůže, páč by mu pak začali lidi posílat dudlíky a chrastítka.. 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Stejně Cupru ukradl bráchovi, pak mu ji zhuntoval na okruhu a vrátil. Teď sedí doma, požírá hamburgery a vejrá na zeď, kde visí třicet plakátů od BMW s M5kou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Doufám, že zejtra nahrčím káru, už 14 dnů nevyjela a mrzne venku Musím na výměnu Mogulu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 před 37 minutami, Clint napsal: Stejně Cupru ukradl bráchovi, pak mu ji zhuntoval na okruhu a vrátil. Teď sedí doma, požírá hamburgery a vejrá na zeď, kde visí třicet plakátů od BMW s M5kou Cupra-to je co Škodovku? To mají v MB v muzeu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 před 23 minutami, Clint napsal: Doufám, že zejtra nahrčím káru, už 14 dnů nevyjela a mrzne venku Musím na výměnu Mogulu CITIGO šlo dneska ráno na první drcnutí. A nesouhlasilo s 5-tým rychlostním stupněm. Jedině až v 70km/hod. Dokud se nedobila baterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 před 2 hodinami, stanmar napsal: No to on nemůže, páč by mu pak začali lidi posílat dudlíky a chrastítka.. Ale zase by spousta lidí chápala ty jeho posty tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2017 před 48 minutami, šulda napsal: Ale zase by spousta lidí chápala ty jeho posty tady Na to je prej dobrej recept, musíš mít v sobě alespoň pět piv a tři panáky, nebo dva jointy 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 (editace) Jak jsme se tu před měsíce bavili o celoročních gumách tak jsem nakonec koupil Michelin Crossclimate a v rokytnici jsem jel po vedlejších serpentýnách měl jsem připravené i řetězy, ale narozdíl od některých expertů kteří měli zimáky jsem je nakonec vůbec nepotřeboval, takže i když je to spíš letní pneu, na sněhu a ledu se mi víc než osvědčila a tak si navždy získala místo na ráfku mé octavie. Ona octavia II hodně vyjede i se špatnými pneu a byl jsem zvyklí jezdit s fordem, který se nebyl schopný rozjet na rovině se sněhovým popraškem s perfektnímu zimnímu pneu, takže latku mám nízko. Tím ukončuji zběsilé přehazování gum na autě každý půl rok. Editováno: 19. leden 2017, autor: 15degren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 A já jezdím s Fordem na letních :-) Až je ojedu koupím asi good year 4 seasons. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Na sněhu asi byly i lepší než ten climatic, ale docela selhávají na věštím množství vody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Otazka je,co to udela pri prechodnem pocasi,jak dlouho vydrzi a jak dlouho jim ty vlastnosti vydrzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 (editace) před 3 hodinami, šulda napsal: Ale zase by spousta lidí chápala ty jeho posty tady Hlavne dychej a nebrec. Furt nechapu zapšklý Čechy co nechapou svandu a humor a v kolik teda v sobotu? Rezervaci sem dal na 13 hodin nebo mam dyl asi Editováno: 19. leden 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 No ja bych tam mel na tu jednicku bejt, mozna i driv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Před hodinou, Stringo napsal: Otazka je,co to udela pri prechodnem pocasi,jak dlouho vydrzi a jak dlouho jim ty vlastnosti vydrzi... Ty micheliny jsou ideální do počasí kolem nuly a hodně deštivo tj. podzim a tak. Protože směs je i na zimu tak si zachovají přilnavost i v nízké teplotě ale dezén gumy zase perfektně odvádí vodu. V létě se chovají prakticky stejně jako letní, výborná brzdná dráha atd. Měl jsem právě strach z kombinace sněhu a ledu, ale jak řikám, překvapily, jsou super vyjeli i tam kde bych váhal se zimní gumou. Jsem si celkem jistý že tam kde už nevyjedou bude značka nazuj řetězy, které jsem s nimi pro jistotu koupil... Chovají se ideálně na morko a v létě v horku. Nějaký kompromis tam v zimě samozřejmě asi bude ale já ho zatím nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 před 2 hodinami, kokta7 napsal: a v kolik teda v sobotu? Rezervaci sem dal na 13 hodin nebo mam dyl asi Já myslím, že 13 hodin je OK. Co ostatní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 13:00 je OK.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky