Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nemají tam také nějaký rozsudek na TSI a jejich vypečené rozvody? :kol-48:

Znam jednoho, kteremu Skoda vzala zpet jeho auto, ale k soudu to nedoslo. Mimosoudni vyrovnani.

V České republice? Bez tak to byla plačka Petr a koupil si bezchybnou Dacii. Teď s tím druhým truhlíkem jezdí na vlastní srazy, kde si dávají párky a dva rohlíky. Aby ušetřili na benzín.

• Autor

Plačka má siciále Tálii od žabožrouta

před 9 hodinami, PavkaKorčagin napsal:

To je divný, všechny "škodovkáře", už náčelník obvolal a obeslal.

di někam se škodovkářema, to slovo nesnáším.... 

SAKRA KDYBY MĚ TEN neřidič PŘED 3 LETY NEZNIČIL DEHETA, TAK SEM HO TED MOHL VRÁTIT ZA FULL CENU....

Upraveno od kokta7

• Autor

Tvl to jsi si zničil sám. Dupeš na brzdu jak na žhavej vajgl [emoji23] Škoda je nejlepší, to my víme a ty už jen závidíš :-D

To bude těma obr brzdama. Je to kapitalistický zbohatlík. Tak.

na chrochtaku byly obyč 288mm pro děti :)

Měl by sis v profilu vyplnit datum narození, když tu chceš takhle machrovat. Takhle tě to staví do role ubohýho tlučhuby :D

No to on nemůže, páč by mu pak začali lidi posílat dudlíky a chrastítka..

• Autor

Stejně Cupru ukradl bráchovi, pak mu ji zhuntoval na okruhu a vrátil. Teď sedí doma, požírá hamburgery a vejrá na zeď, kde visí třicet plakátů od BMW s M5kou :D

• Autor

Doufám, že zejtra nahrčím káru, už 14 dnů nevyjela a mrzne venku ;) Musím na výměnu Mogulu ;)

před 37 minutami, Clint napsal:

Stejně Cupru ukradl bráchovi, pak mu ji zhuntoval na okruhu a vrátil. Teď sedí doma, požírá hamburgery a vejrá na zeď, kde visí třicet plakátů od BMW s M5kou :D

Cupra-to je co Škodovku? To mají v MB v muzeu??

před 23 minutami, Clint napsal:

Doufám, že zejtra nahrčím káru, už 14 dnů nevyjela a mrzne venku ;) Musím na výměnu Mogulu ;)

CITIGO šlo dneska ráno na první drcnutí. A nesouhlasilo s 5-tým rychlostním stupněm. Jedině až v 70km/hod. Dokud se nedobila baterka.

před 2 hodinami, stanmar napsal:

No to on nemůže, páč by mu pak začali lidi posílat dudlíky a chrastítka..

Ale zase by spousta lidí chápala ty jeho posty tady :)

• Autor
před 48 minutami, šulda napsal:

Na to je prej dobrej recept, musíš mít v sobě alespoň pět piv a tři panáky, nebo dva jointy :D:D 

Jak jsme se tu před měsíce bavili o celoročních gumách tak jsem nakonec koupil Michelin Crossclimate a v rokytnici jsem jel po vedlejších serpentýnách měl jsem připravené i řetězy, ale narozdíl od některých expertů kteří měli zimáky jsem je nakonec vůbec nepotřeboval, takže i když je to spíš letní pneu, na sněhu a ledu se mi víc než osvědčila a tak si navždy získala místo na ráfku mé octavie. Ona octavia II hodně vyjede i se špatnými pneu a byl jsem zvyklí jezdit s fordem, který se nebyl schopný rozjet na rovině se sněhovým popraškem s perfektnímu zimnímu pneu, takže latku mám nízko.

Tím ukončuji zběsilé přehazování gum na autě každý půl rok.

Upraveno od 15degren

A já jezdím s Fordem na letních :-) Až je ojedu koupím asi good year 4 seasons.

Na sněhu asi byly i lepší než ten climatic, ale docela selhávají na věštím množství vody...

Otazka je,co to udela pri prechodnem pocasi,jak dlouho vydrzi a jak dlouho jim ty vlastnosti vydrzi...

před 3 hodinami, šulda napsal:

Hlavne dychej a nebrec. Furt nechapu zapšklý Čechy co nechapou svandu a humor :D

a v kolik teda v sobotu? Rezervaci sem dal na 13 hodin nebo mam dyl asi

Upraveno od kokta7

No ja bych tam mel na tu jednicku bejt, mozna i driv. :ph34r:

Před hodinou, Stringo napsal:

Otazka je,co to udela pri prechodnem pocasi,jak dlouho vydrzi a jak dlouho jim ty vlastnosti vydrzi...

Ty micheliny jsou ideální do počasí kolem nuly a hodně deštivo tj. podzim a tak. Protože směs je i na zimu tak si zachovají přilnavost i v nízké teplotě ale dezén gumy zase perfektně odvádí vodu. V létě se chovají prakticky stejně jako letní, výborná brzdná dráha atd. Měl jsem právě strach z kombinace sněhu a ledu, ale jak řikám, překvapily, jsou super vyjeli i tam kde bych váhal se zimní gumou. Jsem si celkem jistý že tam kde už nevyjedou bude značka nazuj řetězy, které jsem s nimi pro jistotu koupil... Chovají se ideálně na morko a v létě v horku. Nějaký kompromis tam v zimě samozřejmě asi bude ale já ho zatím nenašel...

před 2 hodinami, kokta7 napsal:

a v kolik teda v sobotu? Rezervaci sem dal na 13 hodin nebo mam dyl asi

Já myslím, že 13 hodin je OK. Co ostatní?

13:00 je OK....

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.