kokta7 Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 před 9 hodinami, Petrrr napsal: Pawouku, i pres to, tu kofolu mas ty u me. A sklanim se pred tebou. To ja uz bych nedal a to jsem mladej srnec oproti Tobe. . Mam problem se dokopat si udelat autorizaci, natoz abych nekam x let chodil a delal ze sebe v mym veku blbecka. Tedy misto mame, Sabizovo placek je na partystan a ohen jako delanej. Tedy staci kdyz to vsechno zacvakas, kdyz povysis a zdvojnasobi se ti plat. autorizaci dávají každymu, stačí zaplatit a platit roční vypalné 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Neboj, taky se tam chystám. Šéf na mě teď kouká docela blbě, když nemám školu. Prej bych se měl vzdělávat. At da odmeny a druhy den z tebe muze byt nefalsovanej plzenskej pravnik. Mimochodem nekoho shanite do tymu, porad me uhani jedna agentura. Plat az 80tis na HPP, to je zajimava motivace, kor jestli jeste plati ze nemusm nic umet.Jenže ono to školství je taky postavené na hlavu. Manželka teď dělá odpadové hospodářství a mají tam technické předměty, které nemají s jejím oborem co dělat. Vyletělo díky tomu nespočet lidí a ona se momentálně pere s hydromechanikou... Pokud nedá, jde tady. A nikoho nezajímá, že vedoucí i oponent bakalářky ji dali za „Áčka“. Když jsem se vracel do ČR, tak všude byl problém, že nemám maturitu. Nikdo ale nehleděl na fakt, že mám více zkušeností v oboru než šéf, který vedl oddělení. Taky jsem trosku nepochopil proc na CVUT na softwarovem inženýrství maji hlavni duraz na 3 matematiky a minimalni az maly na programovani. To je právě ten formalismus, hraje se na formální vzdělání i tam, kde to ve skutečnosti nemá žádný význam a přínos. Asi takto - na vedoucí pozici jsem byl doteď dva roky bez maturity s tím, že jsem v té době už chodil na průmyslovku. A nikdo nemohl tušit, zda ji vůbec dokončím. Obecně mi je ta škola v mé práci naprosto k ničemu, je to jen kvůli tomu papíru ke splnění kvalifikačních předpokladů na danou pracovní pozici. Ovšem paradox je, že začátkem roku jsem obdržel popis mého pracovního místa, kde stojí, že na něj stačí i jen vyučení, ovšem platovým zařazením (tarifní třídou) jsem už ve sféře, kde je požadováno VŠ vzdělání. Holt francouzská firma, no. Takze te ceka vejska a nebo min penez?Pawouku, i pres to, tu kofolu mas ty u me. A sklanim se pred tebou. To ja uz bych nedal a to jsem mladej srnec oproti Tobe. [emoji23] . Mam problem se dokopat si udelat autorizaci, natoz abych nekam x let chodil a delal ze sebe v mym veku blbecka. Tedy misto mame, Sabizovo placek je na partystan a ohen jako delanej. Tedy staci kdyz to vsechno zacvakas, kdyz povysis a zdvojnasobi se ti plat. Cos to vystudoval? Co se uci v tom predmetu vytapeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 před 9 minutami, Radius napsal: At da odmeny a druhy den z tebe muze byt nefalsovanej plzenskej pravnik. Mimochodem nekoho shanite do tymu, porad me uhani jedna agentura. Plat az 80tis na HPP, to je zajimava motivace, kor jestli jeste plati ze nemusm nic umet. Tak v práci nám jsou ochotní platit až 40% z částky, kterou po nás chce nějaká soukromá škola. Samozřejmě musí člověk studovat něco, co souvisí s jeho prací. Takže bych musel studovat nějakou IT sračku, což se mi nechce. Jinak nevím, kdo Ti nabízí práci, ale DHL přes HR agentury nejede. Rozhodně ne DHL na Chodově. Máme tady tým asi 60 lidí, kteří dělají na HR a v Recruitmentu, takže agentura by nedávala smysl. Jo a mimochodem, náš tým má momentálně plno - to jest máme 5 lidí. Ale je možné, že v těch asi 120 týmech, co v baráku máme, bude někdo shánět nové lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Tak je to snad uz jiste, bych mel nekdy taky ten nemecky zazrak zkusit.https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/eu-nebude-stihat-nemecko-kvuli-diskriminaci-pri-zavedeni-mytneho-na-dalnicich-31564 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Mě zatím nikdo nenutí doplnit si vzdělání a já sám jsem na to taky línej. Holt už nejsem nejmladší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Tak co chlapci, jak se tam doma máte? Zdravím z Portugalska. Dneska jsme běhali po Portu a teď čekáme na žrádlo v jedné restauraci blízko hotelu. Je tu krásně, hlavně Atlantik je super. Ale chladněji než u doma. Škodovku jsem ještě nepotkal, ale ani žádnou ameriku. Jezdí tu francouzi a pak německé značky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Tak si to tam u cmoudu uzij a mysli na nas pracujici. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Jojo, mysli na nás v dobrém a moc to válení nepřeháněj, abys potom v práci nebyl moc vytíženej [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Hlasitě závidím . Šmejdi imperialistický! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 To vis, vrana k vrane seda. Tam je Clint nezi svejma. Taky samej linej nemakacenko. [emoji23] Ale Clint me zaskocil, ze ho tahnou tyto zeme kdyz jeho sen je Rusko. Projit si Rude namesti, na opalovacku na bajkal. Povozit se super modernim vlakem trans siburskou magistralou a koupit original hrnicek, tricko, trenky a kondomy s Putinem. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 však dnes oslavoval 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 jj, málem se střílelo i z Aurory v Putinově rodném Petrohradu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Tak přeci jen jsem jednu ulovil hoši [emoji3] Hned policejní. Ale fotka na FB, sem mi ji to nedovolí vložit bez vytvoření zkurveneho profilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 To vis, vrana k vrane seda. Tam je Clint nezi svejma. Taky samej linej nemakacenko. [emoji23] Ale Clint me zaskocil, ze ho tahnou tyto zeme kdyz jeho sen je Rusko. Projit si Rude namesti, na opalovacku na bajkal. Povozit se super modernim vlakem trans siburskou magistralou a koupit original hrnicek, tricko, trenky a kondomy s Putinem. to ceka mně na podzim. [emoji1] Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Tak hoši STK+ME po 3,5 hod. zdárně hotovo. Bez chybičky. A to byla 15 dní propadlá. [emoji12] Jdu to zapít.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 (editace) je to banda čuráku, trošku zrezla dodávka a takovejch nadávek od STK prej to mám nechat opravit. Editováno: 19. Květen 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 U nás dokud to není skrz nebo to nemá ostré hrany, tak to nechají projít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 On tou dodavkou myslel svou Octu. Vykuchal zadni sedacky a vozi tim zradlo pro psy a kocky a hnojivo na kytky.. Ze pry na to jediny je schade dobra. A neruste ted Stringa, kouka s manzelkou na hrisnej tanec. Mysli si ze vecer bude nejake oplodnovani. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Ty vole jak to víš? Taky na to doma koukáš??? Sedím si, koukám na romantiku a popíjím vínečko a čekám co přijde za smršť, zatáhlo se, fouká jako prase, čekám kroupy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Protoze uz te znam. Film jsem v roce 97 nebo kdy videl snad 1000x. Tehda to byl hit a tak to u nas diky mame a segre behalo furt dokola. Tedy nekoukam. Dekuji. Vino mam taky a timto filmem si nebudu kazit vecer. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 No to je romantika. My tu už hodinu naháníne metrovýho hada. Ženský na prášky a já ho chci na gril. Musel jsem odložit noční pařbu s roštěnkama. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Jako Lochnes na Slapech? Mam prijed aby prazske holky na Slapech videly poradneho hada kdyz si sundam kalhoty? [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Petre, nebol si v aj v Bratislave ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 V Brave jsem nikdy nebyl, ale rad bych se tam nekdy podival. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky