Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

před 9 hodinami, Petrrr napsal:

Pawouku, i pres to, tu kofolu mas ty u me. A sklanim se pred tebou. To ja uz bych nedal a to jsem mladej srnec oproti Tobe. emoji23.png . Mam problem se dokopat si udelat autorizaci, natoz abych nekam x let chodil a delal ze sebe v mym veku blbecka.
Tedy misto mame, Sabizovo placek je na partystan a ohen jako delanej. Tedy staci kdyz to vsechno zacvakas, kdyz povysis a zdvojnasobi se ti plat. 81fb4c435c29e6a2ad547556f9f1a622.jpg

autorizaci dávají každymu, stačí zaplatit a platit roční vypalné :D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neboj, taky se tam chystám. Šéf na mě teď kouká docela blbě, když nemám školu. Prej bych se měl vzdělávat.

At da odmeny a druhy den z tebe muze byt nefalsovanej plzenskej pravnik. Mimochodem nekoho shanite do tymu, porad me uhani jedna agentura. Plat az 80tis na HPP, to je zajimava motivace, kor jestli jeste plati ze nemusm nic umet.
Jenže ono to školství je taky postavené na hlavu. Manželka teď dělá odpadové hospodářství a mají tam technické předměty, které nemají s jejím oborem co dělat. Vyletělo díky tomu nespočet lidí a ona se momentálně pere s hydromechanikou... Pokud nedá, jde tady. A nikoho nezajímá, že vedoucí i oponent bakalářky ji dali za „Áčka“.

Když jsem se vracel do ČR, tak všude byl problém, že nemám maturitu. Nikdo ale nehleděl na fakt, že mám více zkušeností v oboru než šéf, který vedl oddělení.

Taky jsem trosku nepochopil proc na CVUT na softwarovem inženýrství maji hlavni duraz na 3 matematiky a minimalni az maly na programovani.
To je právě ten formalismus, hraje se na formální vzdělání i tam, kde to ve skutečnosti nemá žádný význam a přínos. Asi takto - na vedoucí pozici jsem byl doteď dva roky bez maturity s tím, že jsem v té době už chodil na průmyslovku. A nikdo nemohl tušit, zda ji vůbec dokončím. Obecně mi je ta škola v mé práci naprosto k ničemu, je to jen kvůli tomu papíru ke splnění kvalifikačních předpokladů na danou pracovní pozici. Ovšem paradox je, že začátkem roku jsem obdržel popis mého pracovního místa, kde stojí, že na něj stačí i jen vyučení, ovšem platovým zařazením (tarifní třídou) jsem už ve sféře, kde je požadováno VŠ vzdělání. Holt francouzská firma, no.

Takze te ceka vejska a nebo min penez?
Pawouku, i pres to, tu kofolu mas ty u me. A sklanim se pred tebou. To ja uz bych nedal a to jsem mladej srnec oproti Tobe. [emoji23] . Mam problem se dokopat si udelat autorizaci, natoz abych nekam x let chodil a delal ze sebe v mym veku blbecka.
Tedy misto mame, Sabizovo placek je na partystan a ohen jako delanej. Tedy staci kdyz to vsechno zacvakas, kdyz povysis a zdvojnasobi se ti plat. 81fb4c435c29e6a2ad547556f9f1a622.jpg

Cos to vystudoval? Co se uci v tom predmetu vytapeni?
Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, Radius napsal:

At da odmeny a druhy den z tebe muze byt nefalsovanej plzenskej pravnik. Mimochodem nekoho shanite do tymu, porad me uhani jedna agentura. Plat az 80tis na HPP, to je zajimava motivace, kor jestli jeste plati ze nemusm nic umet.

Tak v práci nám jsou ochotní platit až 40% z částky, kterou po nás chce nějaká soukromá škola. Samozřejmě musí člověk studovat něco, co souvisí s jeho prací. Takže bych musel studovat nějakou IT sračku, což se mi nechce.

Jinak nevím, kdo Ti nabízí práci, ale DHL přes HR agentury nejede. Rozhodně ne DHL na Chodově. Máme tady tým asi 60 lidí, kteří dělají na HR a v Recruitmentu, takže agentura by nedávala smysl. Jo a mimochodem, náš tým má momentálně plno - to jest máme 5 lidí. Ale je možné, že v těch asi 120 týmech, co v baráku máme, bude někdo shánět nové lidi. ;)

Odkaz ke komentáři

Tak co chlapci, jak se tam doma máte? Zdravím z Portugalska. Dneska jsme běhali po Portu a teď čekáme na žrádlo v jedné restauraci blízko hotelu. Je tu krásně, hlavně Atlantik je super. Ale chladněji než u doma. Škodovku jsem ještě nepotkal, ale ani žádnou ameriku. Jezdí tu francouzi a pak německé značky.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

To vis, vrana k vrane seda. Tam je Clint nezi svejma. Taky samej linej nemakacenko. [emoji23]
Ale Clint me zaskocil, ze ho tahnou tyto zeme kdyz jeho sen je Rusko. Projit si Rude namesti, na opalovacku na bajkal. Povozit se super modernim vlakem trans siburskou magistralou a koupit original hrnicek, tricko, trenky a kondomy s Putinem.

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

To vis, vrana k vrane seda. Tam je Clint nezi svejma. Taky samej linej nemakacenko. [emoji23]
Ale Clint me zaskocil, ze ho tahnou tyto zeme kdyz jeho sen je Rusko. Projit si Rude namesti, na opalovacku na bajkal. Povozit se super modernim vlakem trans siburskou magistralou a koupit original hrnicek, tricko, trenky a kondomy s Putinem.

to ceka mně na podzim. [emoji1]

Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...