stanmar Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 před 1 hodinou, kokta7 napsal: přesně. Marcel nepochopil co sem myslel, ale nevadí Pochopil, nepochopil - to máš jedno. Já si za tím, že tady máš po foru často jen blbý kecy stojím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Před hodinou, Petrrr napsal: Doporuceni i pro Pawouka, sice dost lidi, ale krasnejsi moderni vez jsem nevidel. Je to technicka dokonalost. Ty svary, nosniky oblozeny drevem a oplechovany. To nejsou papundekly jako u Octavie. Na vse se myslelo. Kokto, jo, mate to tu hezke. Ceny ze kamkoliv prijdu automaticky davam petikilo, obed nebo kafe je to jedno, v celku drahy ze i Krusarna by se mohla stydet. Jinak takove Kyselo jsem jedl poprve v zivote a jedna z nej polivek, to jsem neznal. Priste mi dovezes na caj v esusu. Jinal Luisino udoli - Dolni Dvur. Jo hodně lidí - to vypadá takto : to je na Dolní Moravě ale mě se stejně víc líbilo na Lipně - tam je to fakt mezi stromy a hlavně i samotná chůze po stezce má trochu zábavnější ráz - jsou tam různé přechody po lanech ap. Jinak podkérkonošské kyselo je moje oblíbená polívčička - ale chce to sehnat dobrej kvásek.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Před hodinou, PavkaKorčagin napsal: A nezapomeň na příplatkový paket pro nouzové dojetí - Ebonitová tyč a sada liščích ohonů. Na to máme benzíňáky a lano. Ještě to není jisté na 100% - ostatně jako spousta dalších věcí u této firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Taky pekne. No az nekdy pojedu do sklepa je o tom dobre vedet. No tahle vez je prakticky identicka co na Lipne. Je to tam taky jak pises. Az jsem byl prekvapeny. Opravdu kvalitni stavba vcetne zazemi s restauraci atd., detskym hristem, parkovistem. Vse ze dreva a docela to tam i zapada. Kokto to vis, ty zase nebudes znat nase ruske pokrmy. Tubus je neco jako tobogan z nerezu s dooost strmym stoupanim. Jed v tom jen v kratasech tak dole vylitnes a skoncis az nekde na Spindlu s horici prdeli. Do toho smis jen na spec. podlozce, ktera si myslim tu rychlost vyrazne redukuje. Pro duchodce to sice muze byt, ale myslim si, ze by to byla jejich posledni cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Jo a tolik lidi bylo vcera ve Dvore Kralove v Zoo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 (editace) před 8 minutami, Pawouk napsal: Na to máme benzíňáky a lano. Ještě to není jisté na 100% - ostatně jako spousta dalších věcí u této firmy. říkáš že tam děláš zadarmo pro zábavu aby ses nenudil ? @Petrrr A ochutnals Dvorský pivo Tambor? Editováno: 24. Srpen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Ne, vetsinou ridim jako fotr od rodiny. Ale Krakonose 12 jsem ochutnal a neni zle. Ale Plzen je jen jedna, tu piju ted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 před 7 minutami, kokta7 napsal: říkáš že tam děláš zadarmo pro zábavu aby ses nenudil ? S výplatou problém není, ale jinak je to dost chaotické. Asi vliv francouzské matky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 před 3 hodinami, Pawouk napsal: jj, menší příprava na tramvaj od VW. Dnes jsem to sondoval u šéfa a je to skutečně VW e-up!, takže jsem si ho okamžitě zamluvil. Tak uvidím, jak to nakonec dopadne. k nám do firmy teď jednoho eUpíka koupili ... konečně se rozhoupali, bo na pendlování mezi halama (cca 1,5km) používali ochcávky v dieselu . Navíc nabíjecí kabelydo toho se dělají u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 jelikož výroba se rozšířila, tak se pronajaly haly kousek od věznice a holt se musí mezi mateřským závodem a nima pendlovat ... no jiný než dieselový vozový park není ... ale tiše jsem trpěl s těma autama, kdykoliv jsem je zahlédl. V příštím čísle firemního časáku bude o něm článek, tož jsem zvědavý ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Právě pročítám nějaké testy, dost tam chválí akceleraci při rozjezdu, i když to auto váží přes 1200 kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 před 14 hodinami, kokta7 napsal: přesně. Marcel nepochopil co sem myslel, ale nevadí Kokto, myslel jsem tebe 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 před 12 hodinami, stanmar napsal: Jinak podkérkonošské kyselo je moje oblíbená polívčička - ale chce to sehnat dobrej kvásek.... Jj, to je mňamka, tomu se vyrovná už jen pravej ruskej boršč. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 To kyselo je moc kyselý a bramborové placky moc bramborové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 (editace) Bramborák, ne placky, Trautenberku Editováno: 25. Srpen 2017, autor: beuticek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Jo Borst mam tez rad. Ale ten se musi umet udelat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Německy asi Borscht .... Ale tomu by rudí v KV neradi rozuměli i když je to na západ kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Nejradši mám ten od mojí maminky. Naučila jí ho sousedka, která byla Ruska - někde od Moskvy. Jedí tam k tomu čerstvej chleba s kůrkami pomazanými česnekem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 (editace) před 24 minutami, Petrrr napsal: Jo Borst mam tez rad. Ale ten se musi umet udelat. není problém, Ukrajinky se za tebe rády provdají, potřebují občanství Editováno: 25. Srpen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Ne vzdy tomu je pravda. Dle Ukrajinskych zakonu, pokud Ukrajinec prijme jine obcanstvi, prichazi o to ukrajinske. Mel jsem kolegyni Ukrajinku tak vim kokto vis. Mohla si tim ulehcit komplikace, pac takhle si furt zadala o prodlouzeni docasneho pobytu i kdyz se ji tu narodily obe deti a s manzelem tu roky zili. Kazdej neni zaprodanec jako Clint, ten by ruske obcastvi za ceske bral hned. V Rusku by jezdil zigulem nebo O1 pac na O3fl by si tam tezko vydelal. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Jenze ma smulu, mel to udelat jako jeho bratr a vzit si Rusku. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Jojo, byl jsem v Petrohradě a myslel jsem, že emigruji. Ale pak jsem si uvědomil, že přesně na to čeká Kinderplačka, aby se chopil vedení našeho klubu. Mnul si ruce jen do doby, než jsem se zase vrátil 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Tak se dnes loucim s Koktovo krajem, Frodo Kokta to tu ma hezke. Konci ataky na mou penezenku. Dnes jsem zavrsil nasim klubovym jidlem, kdyz jsem ve stredu nebyl na caji. No 1.4kg za krasnych 260kc. Musim priznat barvu, ze jsem ho nepokoril. Uz jsem vysel ze zvyku. Bez treningu neni hold uspech. Zitra vedou vsechny cesty na zapad do drsneho kraje, kde prezivaji jen Ti nejsilnejsi. Vrchlabske koleno z poradne svine. Ne jak ty kureci kolena v Krusarne [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 To je svačinka pro motosmana. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky