Petrrr Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 No jo no, kazdej neni tak trenovanej. Pancho byl ale taky mimo formu nejaky cas a zas se do ni dostava. No Ozak uz je ztracenej pripad - toho uz nezachranime. [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 tamto znáám, tam mají vybordelné píívo. a vaří furt dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Pivo jsem si tam koupil domu v petkach. Tak jsem naplej. Po pici kokto jak to pivo bude stat za hovno. Tak mi ho zaplatis. Bo bych mel za to vic Plzne.Aby ne vsak je to u cesty ve Vrchlabi na Spindl. Vari dobre a relativne za slusny peniz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Jinak na D10 ta Kolba 4 kameny pri ceste sem na Motosovo doporuceni jsme se staveli na obed a taky slusne. Krasne prostredi a halusky z brinzou jako od tety na Slovensku. Tak se tam stavime zitra na obed a ty halusky si dam znova asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 jj, Koliba, znám, výborné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2017 Koukali jste jak ten ozakuv super servis nevyndal ty prepravni gumicky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2017 před 15 hodinami, Pawouk napsal: jj, Koliba, znám, výborné. Ale bývalo to tam lepší, než změnili majitele. Nicméně se zlepšují, takže taky můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2017 Aha, tak to jsem nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 Dnes jsem překvapil Vencu s Petrrrem na promenádě v KV. Venca Petrrra pěkně komandoval a vyhnal ho do vody, aby vysbíral drobný od turistů na krabičák.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 Ba ne, udělali jsme dnes si takový malý sraz 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 tak znám jen toho pána uprostřed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 A sakra, byl jsem odhalen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 před 21 minutami, Malta napsal: tak znám jen toho pána uprostřed jj to je klint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 (editace) Editováno: 27. Srpen 2017, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 Před hodinou, kokta7 napsal: jj to je klint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 Jo sraz caj o 15h v KV a zbytek lidi nikde. S klukama jsme posedeli v Puppu, dali kavu. Pohovorili o "kvalite" Skoda. Konvertovali na moji viru. Decka tomu byly svedky. No nic, v Clintove klubu vznika Petrrruv antiklub jako opozicni sila. Diky panove, ze jste dorazili. Neni lehke se dat na tu spravnou stranu a v tomto nepratelskem prostredi si to zaslouzi obzvlaste uznani. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 Kujme pikle, obvyklé i neobvyklé, ať to tady není jednostranné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 Pawouku, Pawouku, takhle převlíkat kabát, to od tebe není hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 před 10 hodinami, Petrrr napsal: S klukama jsme posedeli v Puppu, dali kavu. Pohovorili o "kvalite" Skoda. Konvertovali na moji viru. Decka tomu byly svedky. No nic, v Clintove klubu vznika Petrrruv antiklub jako opozicni sila. Nevěřím tomu, že @stanmar a @Pawouk překonvertovali a měli by jakékoli zlé myšlenky o tom, že by vyměnili auta. Jinak včera jsem se úspěšně zbavil dvou aut. Fabia šla do ekologické likvidace, protože ji prošla technická a musel bych řešit dost věcí - kontrolka airbagu, zadní nápravu, přední tlumiče a konečně se dokopat k tomu, abych přišel na to, co žralo tak moc olej. Nový rekord byl 3 litry za necelých 700 kilometrů. Docela pecka. A C'eed si konečně našel nového majitele. Docela slušné vozítko, jen škoda toho utahaného CRDi motoru. Chce to nějakou novou potrefenou husu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 (editace) ti prodám za 400 tisíc moji oktávku !!! Editováno: 28. Srpen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 Za tolik jsem neprodal ani toho C'eeda! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 Ceedy davaji v Liedlu jako darek ke koupi dobreho francouzkeho vina. Maji je tam hned vedle rohliku z vlastni pekarny. [emoji23] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 jak tak koukam to byl nějakej superbuzna sraz, že jste nic neřekli když víte že to mam za rohem... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 http://zpravy.e15.cz/fleet-special/ridicum-hrozi-od-leta-vysoke-pokuty-tvrdym-trestum-pritom-lze-snadno-predejit-1336644 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 (editace) To je chci vidět, jak někomu prokáží upravu řidicí jednotky... Údajně v Náchodě na STK nějakého majitele superba s předními brzdami z Porsche nepustili přes STK, že tam nemá brzdy z výroby. já sem třeba prošel v klidu, ale nemám tak velké a furt jsou jednopístkové. Editováno: 28. Srpen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky