beuticek Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 před 22 minutami, motosman napsal: Pravda o sněhurce. Vysílání čt1 To už jsem taky viděl. Od té doby u mě p. Donutil skončil. Řečeno slovy ministra Čepičky: chce se mi zvracet... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Tim padem i u me. A pritom muj nejoblibenejsi herec. Pohadku si poustet nebudu. Nechci si kazit veceri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 To by jsi měl. Kam se hrabe Hitchcock. Dodnes jsem to nerozdejchal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 Ti dva Brnáci, autor i prezentátor toho výtvoru, se asi úplně zbláznili a ČT jim dá ještě prostor ... https://cs.wikipedia.org/wiki/Alois_Mikulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 Dnes Pawoukovo tema. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 jj, tam jsem byl. Ale tohle je hnus. http://www.auto.cz/skoda-uz-v-cine-prodava-ctyrokou-octavii-vypada-jinak-a-prisla-s-vitanou-novinkou-110229 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 Aaa další plačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 A byl si pod tim u tech Vlcich jam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 V 12. září 2017 na 14:23, 15degren napsal: No oni tam zcela nepochybně zase museli navýšit "vůli" pístu...... Vůle v pístu je fajn... Ještě ultra tenké pístní kroužky a píst co nejnižší. Si myslím, že brzy písty nahradí membránou a bude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Pawouku ty vole, takova Skoda. Vzdyt je to 300m od te rozhledny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 (editace) Tak tam nejde zajet autem, tam Pawouk nechodí Tady je hezči Editováno: 1. Říjen 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Takove podobne mam za barakem. Bud Loketske nebo Becovske serpentiny. To je pravda, Pawouk nema Kardiaqa aby mohl zajed az k tomu. [emoji23][emoji23]. Jeste ze se tam autem dostat neda. Jinak idealni misto pro Skodovky. Krasne by tam sla strcit ze skaly. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 To máš ale teda smůlu, že tam nejde dojet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Ja ne, ja to videl. Ja nebyt liny. Ja nebyt Prazak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Já to myslel tak, že tam teda tím pádem nemůžeš pohodit rapída.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Jo takhle. [emoji16] To byt ovsem pravda. Uplne si predstavuji, jak by se dole krasne rozlitl. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 To je zase komedie s těma taxíkama na letišti.....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Ať dou do hajzlu, jsou samej pupínek, když se našla konkurence . 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Souhlas. Kdyby se chovali slušně, nemusejí se bát konkurence. Neříkám, že v něčem nemají pravdu, ale otloukat kvůli tomu konkurenční auta je ubohost prvního kalibru. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Já taxíkem nejel už několik let, takže jsou mi u ... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Do te doby nez poletis na dovolenou a nekdo ti bude blokovat cestu na letisti. Koupit starej kamion, nalozit ho panelama a trochu si tam tu cestu skrz ty taxikare udelat. Mozna by se taky nejaky taxikar divil kdyby tam potreboval clen jeho rodiny zachranou a ta se tam diky teto akci nedostala vcas. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 (editace) Taxikáře řadím mezy šmjdy. Sami mají máslo na hlavě. Už tu byly aféry, jak okrádají zákazníky... cinknutý tachograf, nebo nezapnutý, nebo záměrné prodlužování trasy, nebo EUR ke koruně 1:1 ... A když se najde konkurence můžou se posrat! Naschvál si vyberou letiště, kam se lidi prostě musejí dostat včas jinak mají děsný problém. Udělal bych s nimi krátký proces jak za Komanče. Nahnat do antonů, odvézt za město na pole, tam je seřezat obuškama a nechat je tam... Kua, už aby bylo to METRO na letiště! To bude teprve pořádná a zdravá konkurence. Pak jim nezbyde nic jiného, než vymslet nějakou jinou zlodějinu. Město mě taky dost sere. Vylezete v Praze z letadla a nevidíte žádné cedule typu "BUS to CENTER of TOWN" a pořádnou kvydlovu dopravu autobusy. Ale seřazených žlutých fakáčů před halou nespočet..... Editováno: 2. Říjen 2017, autor: Clerfayt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 před 2 hodinami, Clerfayt napsal: Udělal bych s nimi krátký proces jak za Komanče. Nahnat do antonů, odvézt za město na pole, tam je seřezat obuškama a nechat je tam... To je ale cesta zpátky na strom soudruhu a klesáš tak pod jejich úroveň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Já nevím. Ale když stávka, tak pořádná. Minimálně měsíc by neměli vyjet a zůstat doma. 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky