stanmar Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 No jo ta OR 34 byla hezky zubatá : 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 pravda na škodárnách byly často OR 6 : 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Jiste. Ja je mel i na Ascone OR36. [emoji23] Kam se serou Tvyho brachy snove Continentalky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 No nevím, ale on má stejně jako já zimní Dunlopy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Ono je taky třeba vzít v potaz, že tehdá ty auta byly těžší a měla menší výkon. Dneska je to lehký, jako papír a téměř okamžitý nástup krouťáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Tak na to byla super Š 100 - 136. Těžkej zadek + poháněná zadní náprava. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 před 7 hodinami, XJOHNNYX napsal: Osobně nechápu ani lidi, co jezdí v létě na zimních, protože to chování auta je úplně hrozné. Jak hrozné? Nedavno jsem dojížděl zimáky celé léto a byl to můj nejlepší řisičský zážitek. Gumy uměly nezáludně ukázat kdy to začínám přehánět. Navíc mi bylo úplně jedno jak gumy drbu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 No vzhledem k tomu, že v teple zimní pneu měknou si to raději ani nepředstavuji. Navíc třeba já mám jen 15" a ty stojí za houbeles při ostřejší jízdě i v zimě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Ale hovno. U thalie 6let stary zimaky byly tak ztvrdly ze jsem oproti letnakum nepoznal rozdil. Zaroven jsem u Thalie nepoznal kroutak Motosi [emoji23] Tak ze je to jedno. S najezdem 5tis za rok tohle neresim. Stane a me 15ky na supersportu jmenem Rapid 195/55 diky tomu nizsimu profilu se taky da. Jen te ja nejsem zavodnik jako Motos Kokta a Ozi..Uz se umi bavit jen o antiradarech za 10setitisice a ujistuji se jak je to dulezite mit a jak se pokutuji i lide co jezdi dle predpisu. [emoji23][emoji23][emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 (editace) Před hodinou, stanmar napsal: Tak na to byla super Š 100 - 136. Těžkej zadek + poháněná zadní náprava. Jj, to byla paráda. Měl jsem 130 GL, to byl stroj! Předtím jsem měl Poláka 125P (moje první auto), to bylo jako Žigul. V zimě bez pytle písku v kufru nepoužitelný. Škodověnka pak byla jako balzám na duši. Od té doby už nic jiného než Škodovka nebylo. Editováno: 15. Prosinec 2017, autor: beuticek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 JoJo. V zimní průjezdnosti byla Škodovka bezkonkurenční. Měl jsem š105 a š130 a gumy snad 15 let staré. Nestalo se abych něco nevyjel. Jinak to bylo auto nahovno, což mě nevadilo a moc rád na něj vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Tak Oplbiza má asi po Oplovi Leží na Bulovce, někdo to do něj v 70 zezadu nahustil, tzv. Kokta style 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 No hezký. Tak snad bude OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 http://www.auto.cz/test-dojezdu-elektromobilu-realne-podminky-111884 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 No ten Opel dopadl jeste v pohode na rozdil od toho auta co to do nech napalilo. Predek na maderu. On da jen vyztuhu, viko, naraznik a good.Tohle dostat do Fabie nebo Citigo tak nevim nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 No ten Opel dopadl jeste v pohode na rozdil od toho auta co to do nech napalilo. Predek na maderu. On da jen vyztuhu, viko, naraznik a good.Tohle dostat do Fabie nebo Citigo tak nevim nevim. Tomu nevěř, bude to hnuté a posunuté až dopředu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 No jasny, dost to musela pohltit podlaha kufru a dale. Ja uz bych takove auto nechtel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Tak pry zatim to vypada jen na vyztuhy a plasty a pate dvere. Zatim co ten Turan je vepredu rozsekanej na cucky.Insignie = koncern killer. Nekdy tech prebytecnych 200kg co Insignie ma asi neni uplne na skodu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Zdar. Tak já jsem v pohodě, auto relativně taky. V pondělí budu vědět víc - je to v Autovars, tak jsem zvědavý, s čím přijdou. Drtivou většinu nárazu vzaly výstuhy, pak nárazník, dveře, elektronika (nefunguje elektronické zavírání) a pak další maličkosti. Insa v porovnání s VW dopadla víceméně dost dobře. Odhad škody je zatím 60 tisíc, ale možná to ještě trochu naroste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Kdyby to bylo opačně, tak má OPEL předek až u okna a zadek koncernu jen deformaci nárazníku a kufru. Zadek je vždycky pevnější. Přesvědčil jsem se u Felicie, nahustil to do mě Rendl a předek na odpis. Já měl lehce poškozený zadek na Felicii. Takže to není tím jak si Plačka myslí, že koncern je špatný. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Nicméně při takovém nárazu se hne celé auto až k čumáku. Nevypadá to, ale laserem se to dá změřit. Dá se říct, že auto už nikdy nebude jako dřív. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 vpredu jsou hlavne deformacni zony tak se pulka motoru ihned sroluje 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Přesně tak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 (editace) Ale tak to holt Sabiza hodí do šmelcu a koupí si za prachy od pojišťovny Fávo Editováno: 16. Prosinec 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Teď hlavně zabojovat s pojišťovnou. A dát se dokupy. Věřím, že tě bolí celý člověk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky